Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Yok, o pek olasi degil. Hepsini engellerlerse kendin kurarsin yani, ben kendim kurdum. Yilda ₺10 gibi ucretlere geliy ustelik kendin kurarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Xaero said: Lan google drive yok!!! Yakarım lan ülkeyi!! onuda engellemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 GERGE said: Yok, o pek olasi degil. Hepsini engellerlerse kendin kurarsin yani, ben kendim kurdum. Yilda ₺10 gibi ucretlere geliy ustelik kendin kurarsan. gerge pia güzel mi hala yoksa daha iyi alternatifi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 icloud ve Onedrive'ada yüklesinler Cemaatçi Damadın postalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 torrent'ten berat'ın mailleri indirsek ip'den takılalar mı peşimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 peer sayısına bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 eldar said: Bakanın kirli işlerini (ya da temiz işlerini) öğrenmek hakkımızdır, bunlar özel yazışmaya girmez. Özel hayatı hakkında değil gördüğümüz kadarıyla e-postalar, kamuoyunu ilgilendiren konular. buradan da anlıyoruz ki cezlandırılması gereken biri varsa burada o da güvenliği sağlayan eleman. devlet sırrı yayınlansa, yayınladılar diye ağlamak yok yani. koruyacaksın. yukarıda çomar açısından yaklaştım ben. drive da mı gitti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Torrent dosyası var 25.8 kb, 10.92 gb döküman için. Yerim yok indiremedim (kontakt kütüphaneleri sağolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 tasfiyelerden sonra işleri bilen eleman kalmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=530 Redhack'e ait dosyalar bulunduğu gerekçesiyle Dropbox'a erişim engellendi... Dünyanın en büyük bulut servislerinden biri olan Dropbox'a Türkiye'den erişim engellendi. Engelleme gerekçesinin, Redhack tarafından ele geçirildiği iddia edilen Berat Albayrak'a ait mail arşivinin bu serviste tutulması olduğu söylenirken, milyonlarca kullanıcısı bulunan servise DNS ile de girilemiyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Binali Yıldıırım Kamu görevlisi "Zaten o bulut işi benim pek kafama yatmamıştı açıkcası. Bi yere atıyon da başka bi yerden alıyon falan. Neyse, iyi oldu böyle..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 lan yarım saat önce dropbox mı alayım onedrive mı diye şu siteleri bir karşılaştırayım dedim özellikleri neler diye. Baktım siteler açılmıyo. Maşallah dediğim yarım saat yaşıyor ssdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Gerçekten gelişen bir ülkemiz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Şaka sanmıştım gerçekmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 abi ne olacak ki..hani dusundum de gecmisi..daha ne cikabilir ki..??her turlusunu gorduk ..kimseye birsey olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bizim görmemiz önemli değil, yabancı ajansların edinmesi sorun. Şantaj malzemesi direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ana bacı küfür mü edelim ne yapalım? Şirkettir, kişiseldir telefonların yedekleridir engellenen bulut servislerinden birine yüklüyoruz. Paralı üyelik var ne bok yiyeceğiz? her yerde kafana göre VPN de açamıyorsun, dns ayarlarıyla oynayamıyorsun. Allah bin türlü belanızı versin ne diyeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Google drive da engellenmiş Duzgun calısan free vpn bilen var mı ? Ne kullanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 hs shield kullanıorm ben irandan. çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 maxigenous said: Ana bacı küfür mü edelim ne yapalım? Şirkettir, kişiseldir telefonların yedekleridir engellenen bulut servislerinden birine yüklüyoruz. Paralı üyelik var ne bok yiyeceğiz? her yerde kafana göre VPN de açamıyorsun, dns ayarlarıyla oynayamıyorsun. Allah bin türlü belanızı versin ne diyeyim ya. öyle deme ya ne alakası var yayanın ip'si istenmiştir vermiyoruz demişlerdir ne yapacaklardı tamam mı diyeceklerdi engellemişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Nasıl ya google driveda mı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 evet gitmiş ben spotflux kullanıyodum eskiden, ama simdi dogru duzgun calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 AHAHAHAHA github yok lan github Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ZenMate çözmüyor mu bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Aluriel said: maxigenous said: Ana bacı küfür mü edelim ne yapalım? Şirkettir, kişiseldir telefonların yedekleridir engellenen bulut servislerinden birine yüklüyoruz. Paralı üyelik var ne bok yiyeceğiz? her yerde kafana göre VPN de açamıyorsun, dns ayarlarıyla oynayamıyorsun. Allah bin türlü belanızı versin ne diyeyim ya. öyle deme ya ne alakası var yayanın ip'si istenmiştir vermiyoruz demişlerdir ne yapacaklardı tamam mı diyeceklerdi engellemişler işte. trollemeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Kojiroh said: AHAHAHAHA github yok lan github Tam embesil lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar