miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 https://youtu.be/6lt3Xw_8oMI?t=4m10s Bu genci basketbolcu yaparsa obra benide draftin bir numarasi yapsin daha 39 yasinda gencim
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 McDonalds all-team'den kötü adam çıkmazdı, çok büyük referans değil tabi bu ama tek kolej yılında da baya iyiydi bu adam. Omzu falan gidik olabilir hala, Nets sakat gösterip sigorta kovalıyordu sanırım bir ara sdfsd.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 obra çeker kafasına sıkar büyük ihtimal 1 ay sonra, bennett direkt Gherardini kazığı FB'ye ya komisyon işi bile olabilir.
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 10-0 dı , 11-0 oldu bu sene Ezeli rekabet işte
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C6ukhT-XUAEJeOa.jpg datome'ye madde atmışlar
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Ataman mac sonu butcemiz 8m sadece dedi.Bu kadar aldigi ve serbest biraktiklari herifle hala 8m da tutabilmesi mucize.Gelecek sene 20m gibi bir butceyle baya basarili olur ataman gs de.Ucbes capulcu harcayamaz atamani
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/C6ukhT-XUAEJeOa.jpg datome'ye madde atmışlar voldemort sıkmış datomeye
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 https://twitter.com/GigiDatome/status/840961356031496194 ahahaha
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Ülkenin en büyük provakatöru ergin ataman yenilecegini anladi yine 1.5dk kala şovunu yapip iceri gitti sdfsc
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Ataman gitmedi efendi besiktas yine sadece kufur ettigi icin hakem gitti iceri
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 3 anons yapilcak bir kufur yoktu macta. Fener sahasinda falan sunun 10 kati oluyor. 2 takim birbirine ne bulursa atiyor, kafalar yariliyor iceri giden görmedim ben valla. Tamamen şov
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Futbol bolumunde yaptigin dansozlugu burda yapma bari Anlamiyom de gec dhfjg
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Salondayım abi "paranin kopegi ergin atamana" 1. Anons yapıldı lel Sunun 10 katina anons yapilmiyor. Gecen sene rustu nuran diye bir hakem vardi. Oo rustu haydi bastir rustu rustu gol gol gol dedik diye salon boşaltılmıştı.. bana anlatma
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Ana avrat kufurleri ligtv ekliyo ozaman yada bitince o.c leri falan dhjf
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Abi okuma yazma yok mu. Diyorum ki bu kadarı her yerde oluyor anons yapılmıyor. Olayin tek sebebi ataman'in hareketleri Neyse ez
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Abi periskoptan izlemeye çalıştım son dakikaları da nasıl yendik anlamadım ya. Şu leş kadronun şuralarda olması Ufuk Sarıca'nın başarısı. Oyun kurucumuz leş, kızılyıldızlı parlak herif leş. Kesinlikle şampiyonluk hedefi koyacak bi kadro yok ortada. Stimac'a fena ayar oluyorum.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Basket maçından bahsediyoruz degilmi,fenerin basket maçlarında son yıllarda pek küfür yok, atamana karşı bile sadece mola alsana, doping yapsana diyoruz. applev0dka said: 3 anons yapilcak bir kufur yoktu macta. Fener sahasinda falan sunun 10 kati oluyor. 2 takim birbirine ne bulursa atiyor, kafalar yariliyor iceri giden görmedim ben valla. Tamamen şov
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 aktiftablet said: Abi periskoptan izlemeye çalıştım son dakikaları da nasıl yendik anlamadım ya. Şu leş kadronun şuralarda olması Ufuk Sarıca'nın başarısı. Oyun kurucumuz leş, kızılyıldızlı parlak herif leş. Kesinlikle şampiyonluk hedefi koyacak bi kadro yok ortada. Stimac'a fena ayar oluyorum. Stimac'in net en kotu maciydi. Earl clark taşıdı takimi resmen. Ilk çeyrek oyunu ile kazandik maci, 17 sayi farklardan 3 sayilara kadsr geldi mac basit top kayiplari ile falan, bir ara top cikartamadik tam saha presse karsi ama savunmayi azcik toplarlayinca fark acildi yine. Tamamen hoca takimi su, umarim seneye daha ciddi bir yatirim ile daha yarismaci bir takim kurulur, bu takim mac yari final yapar cunku. Abi 2 takimin sahasinda da duyuyoruz küfürleri yagan maddeleri falan, son eurolegue maçında olmamis olabilir ama hafizamizda taze yasananlar. Dun kufur vardi ama 3 anons yapilirsa suna seyircili mac tamamlanmaz ligde sdfs Daha mac baslamadan ilk anons yapildi saka gibiydi. Ha mola demişken ufuk hocanin son 2.5 saniyede ust uste 2 mola almasi efsaneydi sdfsf
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 applev0dka said: aktiftablet said: Abi periskoptan izlemeye çalıştım son dakikaları da nasıl yendik anlamadım ya. Şu leş kadronun şuralarda olması Ufuk Sarıca'nın başarısı. Oyun kurucumuz leş, kızılyıldızlı parlak herif leş. Kesinlikle şampiyonluk hedefi koyacak bi kadro yok ortada. Stimac'a fena ayar oluyorum. Stimac'in net en kotu maciydi. Earl clark taşıdı takimi resmen. Ilk çeyrek oyunu ile kazandik maci, 17 sayi farklardan 3 sayilara kadsr geldi mac basit top kayiplari ile falan, bir ara top cikartamadik tam saha presse karsi ama savunmayi azcik toplarlayinca fark acildi yine. Tamamen hoca takimi su, umarim seneye daha ciddi bir yatirim ile daha yarismaci bir takim kurulur, bu takim mac yari final yapar cunku. Clark zaten taşıması lazım takımı. Beklenenin altında kalıyordu hep. Stimac a ise apayrı uyuzum adamın profil fotosu kızılyıldız. Kimsin ulan sen? Seneye yerine daha iyi birinin alınması şart.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Bi aralar weems baya iyi oynuyordu o sallaniyor simdi. Thomson bazen el freni oluyor falan. Yani su takimin kazanmasi icin çoğu oyuncunun gününde olmasi gerek, kotu oynama lüksü olan bir takim değiliz, ama suan 3. Sirada olmak fener'e son topta kaybetmek efesle basa bas oynamak gs yi yenmek falan ilk sezon icin iyi. Dediğim gibi umarim iyi bir yatirim yapilir seneye. Değişecek cok adam var, ilk sirada muratcan guler. Yeter artik hala oynuyor, perdelerden cikamiyor, surekli rakibini kaçırıyor falan zaten hücumda yok, savunma yapacak enerjisi de olnayinca cekilmiyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 miyaw33 said: Basket maçından bahsediyoruz degilmi,fenerin basket maçlarında son yıllarda pek küfür yok, atamana karşı bile sadece mola alsana, doping yapsana diyoruz. applev0dka said: 3 anons yapilcak bir kufur yoktu macta. Fener sahasinda falan sunun 10 kati oluyor. 2 takim birbirine ne bulursa atiyor, kafalar yariliyor iceri giden görmedim ben valla. Tamamen şov Bunu yapan fener tataftari diyorlar. Uyuyordum canli izleyemedim https://twitter.com/araskaf/status/844977369786044416
Öne çıkan mesajlar