Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Fist (2017) - Netflix

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

Chastor said:

My name is Danny Rand. For fifteen years I was "trained" on an a land with only one goal...to become Iron Fist. Now I will fulfill my sensei's wish... to use a the power of Iron Fist he gave me, to bring down those who are a threat to my city K'un L'un. To do this, I must become someone else. I must become something else
Sosyal ağlarda paylaş

luke cage dahamı iyi diyosun yani?

cottonmouth iyide diamondback marvel tarihinin en kötüsü benim için.o son dövüş sahnesinde içim geçmişti resmen.ha bide türk filmi gibi kardeş çıkmışlardı dimi sdfs.of hakkaten kötü ya

buarada chestoru düzeltmişken senide es geçmiyim bıngıl,villian villain
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Chastor said:

My name is Danny Rand. For fifteen years I was "trained" on in an a land with only one goal...to become the Iron Fist. Now I will fulfill my sensei's wish... to use a the power of the Iron Fist he gave (bestowed upon daha havalı olur ama) me, to bring down those who are a threat to my city threaten K'un L'un, my city. To do this, I must become someone else. I must become something else
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

_Rave said:

Chastor said:

My name is Danny Rand. For fifteen years I was "trained" on in an a land with only one goal...to become the Iron Fist. Now I will fulfill my sensei's wish... to use a the power of the Iron Fist he gave (bestowed upon daha havalı olur ama) me, to bring down those who are a threat to my city threaten K'un L'un, my city. To do this, I must become someone else a sissy girl. I must become something else I must do the cha-cha like a sissy girl.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu danny niye bu kadar ergen ve saf? Her gecen bölüm psikolojisi daha da kötüye gidiyo. Delirip akil hastanesine filan mi düsüyo cizgi romanlarda? Hüngür hüngür aglayarak sokaklarda gezen bi karakter suanda.

13. Bölümdeyim. Arka planda oynuyo dizi 3 gündür. Sadece Trinity'li sahnelerde dikkatli bakiyorum. Matrix'i düsünüp düsüncelere daliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

luke cage dahamı iyi diyosun yani?

cottonmouth iyide diamondback marvel tarihinin en kötüsü benim için.o son dövüş sahnesinde içim geçmişti resmen.ha bide türk filmi gibi kardeş çıkmışlardı dimi sdfs.of hakkaten kötü ya

buarada chestoru düzeltmişken senide es geçmiyim bıngıl,villian villain

bence daha iyiydi. diamondback kötüydü ama cotton tek başına taşıdı zaten yarısından çoğunu.

luke cage'de ghetto kültürü işlenirken iron fistte sadece zengin piçi olmanın faydaları var. bknz. kıyafetim yok ama neden aston martin almayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bitirdim ben de, baya vasat geldi vasat gitti vasat bitti.

oyunculuktan ziyade karakterin aktarımında bir sıkıntı var. herkes bir iron fistten bahsediyor, legendary şöyle böyle. eleman dallandıra budaklandıra çektiği zorluklardan, iron fist olmanın neler götürdüğünden bahsediyor. hepsinin climax'ı iron fist olunması.

eee olunmuş halini izliyoruz. sanki yolda süper güç bulmuş gibi davranıyor. disiplin desen yok. duygusal denge desen yok. olgunluk, bilgelik desen yok. fiziksel olarak üstünlük desen yok. baya olmamış yani.

karakterin orijinali böyleyse, zaten karakter kötü yazılmış demektir. adama çok laf etmemek gerek. eğer karakter böyle değil ama diziye böyle aktardılarsa production başarısız demektir.

oyuncu beni de rahatsız etti ama asıl sıkıntıların gölgesinde kalıyor oyuncu seçimi. geneli ciddi sıkıntılı.

karakter güzel yazılmısta etkili güzel bi sekilde yansıtacak konu orgusu yok dizide.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

cocuk fena dovusmuyo ama kataları kotu. o tat kacırıyo aksiyonun ortasında adam gibi form calıstırmamıslar hiç

dövüş sahneleri kötü derken oyuncuyu kastetmemiştim.kareografisi kötü.bi yapaylık var,rahatsız ediyor.ayrıca karanlık sürekli nedense.daredevildeki gibi bi güzel tek çekim göremedim daha 11e geçmişken.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

Daha 4 bölüm izledim ama ben sevdim ya.
Dövüş sahneleri çok da kötü değil, idare ediyor. Elemanın ergenliği de bi iki sahnede saçmaladı yoksa karakterin saflığına uygun bence.
Tek rahatsız eden elemanın vücudu gerçekten, tamam iron fist camış gibi kaslı hayvani birisi değil ama en azından az bi şey daha lazımmış.
Ward çok iyi, Banshee'de de fena yardırmıştı zaten, babası da iyi duruyor da Joy biraz sırıtıyor.

Akşama bitiririm heralde.

Bundan sonra Defenders mı geliyor şimdi?

Söylediklerimi geri alıyorum, en az rahatsız eden elemanın vücuduymuş. Dizi ilerledikçe anlamsız sahneler hatta anlamsız bölümler off zor bitirdim. Luke Cage e mehh demiştik bu tam Türk dizisi kıvamına geldi, karakterler birbirleriyle 5dk konuşup çözecekleri şeyi UDONTANDARSTAND diye diye bölüm geçirdiler resmen. Dövüş sahneleri de idare bile etmiyor hele az önce DD'den bi kaç sahne izledim, arada dağlar kadar fark var ulan insan azcık özenir.

Çinli kızın götü ve Ward dizideki iyi tek şeydi herhalde. Defenders'ı da piç etmezler umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi çok bayık bir diziymiş. 13 bölümü sırf hikayesi bitsin diye sabrederek izledim. Senaryo ve dövüş kareografileri çok kötüydü. Bu kadar salak bir warrior monk olabilir mi? Ben hocası olsam bırak iron fistliği eline süpürge vermem. Wisdom elemanda dnd usülü 7-8 arası bişey galiba.
Marvel netflix ortaklığı bir tek daredevil serisini düzgün yapabildi. Diğerlerinde seviye düştükçe düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...