Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 bastım prepürçıs ya. boktan çıakrsa refund ederiz emenike. iyi çıkıp 300 tl'ye çıkma riskindense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 ben de fırlatmıştım cuzdanı ilk duyuru akşamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman12 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 MMORPG gibi olacak diyorlar fakat oyun survival mantalitesinde. Bazı şeyleri değiştiriyorlar fakat Raid, Dungeon olmayacak deniyor oyunda. Büyük çaplı boss fight vb şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 iyi pve carebearlar ağlaşmaz işte ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 topicler görünmeyince 2 tane başlık olmuş bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 birleştirdim konuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Ben bir tek devamlılığı hayal edemiyorum bu oyunda. işin ucu pvp ye dayanacak ve atlas misali bölge kapmak için bir kaç guild kalacak kısa zamanda gibi geliyor bana. işin içine biraz OP işler katsalar olur bence . Battle değiştirecek çok zor elde edilen ve uzun kullanıma süresine sahip skiller gibi ya da ne bileyim çok gıcık teke tek te işe yaramaz ama group combatta işleri değiştirecek classlar gibi. ulaşılması zor itemler gibi. ( wow legendary misali ) Yoksa benim umudum çok kırıldı atlas oynadım , rend oynadım bu türevden insanlar hemen sıkıldı dolmadı serverlar ve oyunlar öldü denilebilir. Bu adamlarda para var umarım sağlam kadro ve yatırım ile kasmışlardır. Yoksa LOTR online için kurtulalım şu new world den bütün kaynağı LOTR online ayıralım bununla meşgul olsun işte millet tansiyonu ölçelim mmorpg markette kafası var ise amazonda release +6 ay GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 (düzenlendi) Alpha'da buyuk guildler ufak guildleri merge edip domine ediyodu ortaligi. Territory'in yoksa craftingi 3'un ustune (4 ve 5 var) bile cikaramiyodun ve end game silah ve armorlarini yapamiyodun. Bizim guild de mecburen buyuk bi guilde merge olmustu end game content yapabilmek icin. Umarim bu olay degisir ve ufak gruplara da imkan taninir cunku alpha'dayken buyuk guildlerin 40598508 territory tutmasina hic bir engel yoktu. Ocak 9, 2020 BioHazarD tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 @BioHazarD tam albion online dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 aynen oyleydi alpha zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 vergiye baglarlar baskasinin kontrol ettigi yerde calismayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 (düzenlendi) https://www.newworld.com/en-us/news/articles/the-evolution-of-new-worlds-pvp carebear oyunu yapmışlar Ocak 18, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 "iyi olan herseyi oyundan cikardir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Iki olasilik var ya boyle bir kitle var; gidip alpha/beta surecindeki mmo lari oynayip aglayip zirliyorlar developerlara. ya da ayni developerlar butun yeni projelerdr calisiyor ve milletin fikrini degistiriyor. son zamanlarda pvp agirlikli baslayip ilgi ceken open world mmo lar hep bu surecten gecti. Legens of Aria, bu vs oynanmaz oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Bu video ya baktım da, Albion Online v.2 yapıyorlar gibime geldi. Olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 carebearler gitse bi carebear olmayan oyunlari carebeara cevirmek yerine zaten carebearlar icin yapilmis oyunlari oynasalar hic bi derdimiz kalmicak. alphasinda aldigim modern UO havasini vermicekse kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 zke zke orta yolu bulacaklar. pvp sisteminden şikayetler var diye itin götüne sokmuşlar anladığım kadarıyla. şimdi eskisinden daha fazla şikayet var muhtemelen. Legends of Aria'daki gibi önce open world pvp'yi kaldırıp sonra "hee pardon pardon hehe" çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 pvp pve serverlari ayir gec yani niye oyunun anasini belliyosun pvpde beceremeyip olenler agliyo sonra oyun degisiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Burada anlattıklarını hakkıyla yaparlarsa . Bu oyun beklenen olabilir. Kurgu güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman12 Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Az kaldı geliyor CBT orada göreceğiz bakalım ne gibi bir oyun bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 pre-order paid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 cbt oynadiktan sonra refundlamak serbest mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 cbt ne zaman, bi de preorderlayanlar giriyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 6 dakika önce, aquila dedi ki: cbt oynadiktan sonra refundlamak serbest mi acaba. 2 saatten az oynadıysan evet refund var. cbt nisan içinde diyorlar tam tarih yok diye biliyorum. 26 mayısda full release'miş. preorder cbt ye sokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar