Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel kültür falan filan

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

TOKSİKODİNAMİKLER ve ETKİ MEKANİZMALARI
Organik fosfor bileşikleri asetilkolinesteraz (AChE) ve butirilkolinesteraz (psödokolinesteraz, BuCHe) gibi karboksilik ester hidrolazlar için oldukça güçlü inhibitörlerdir. Esas olarak böceklerin ve memelilerin sinir uçlarında asetilkolinesteraz enzimini fosforile ederek zehirlenmeye neden olurlar. Bu enzimlerin inhibisyonu sonucu asetilkolin (ACh) birikir. Asetilkolin reseptörlerinin sürekli uyarımı ve paralizi sonucu muskarinik, nikotinik ve santral sinir sistemi bulguları ortaya çıkar. Asetilkolinin sinir-düz kas ve sinir-salgı bezi kavşaklarında artması sonucu kas kontraksiyonlarında ve salgılarda artış görülür. İskelet kaslarında seyirmelere (fasikülasyon), santral sinir sisteminde duygusal ve davranışsal bozukluklara, koordinasyon bozukluğu ve solunum baskılanmasına neden olurlar...

bu da yapar..
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Dasaa da yalnız nasıl kıskanmış belli değil. Bu adam bile vücut yapıp karı ayıklıyor ben hala şantiyede elizabeth idman yurdu diye içi gitmiş

santiye ve elizabeth idman yurdu fsdfsdfasdfasdfasdf

olm en iyi monger'lar petrole calisan insaatcilardan cikar
Sosyal ağlarda paylaş

dasaa cigim suana kadar hicbir kizdan 8/10 alti puan almadim bi kere 6 bi kere 7 almistim gercekten koymustu gerci senin gibi sismanlari seviyormuslar onuda sonradan ogrenmistim

onun disinda mutlu bir iliskim var duzenli bir hayatim ve düzgün bir vucudum o yuzden
auf wiedersehen mein fett freund <3
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

dasaa cigim suana kadar hicbir kizdan 8/10 alti puan almadim bi kere 6 bi kere 7 almistim gercekten koymustu gerci senin gibi sismanlari seviyormuslar onuda sonradan ogrenmistim

onun disinda mutlu bir iliskim var duzenli bir hayatim ve düzgün bir vucudum o yuzden
auf wiedersehen mein fett freund <3

u beyb sismanlari seviyorlarsa gold'a yollayaydin ben kilo alana kadar.

o degil de hacit, ibi$e benziyorsun ya. ses falan ile birlikte daha da bi failsin yani.

cok kivraniyorsun kendini savunmaya da, ne bileyim bu realiteyi degistirmiyor.

"uhuhuhu ama ben 8/10 aldiydim dedilerdi uhuhuhu sismanlari seviyolarmis meger ya digerleri!!"

tipinle dalga gecenleri karakapli defterine falan da kaydediyorsundur la sen. rahat ol, kayik.
Sosyal ağlarda paylaş

açtım ilk röportajın 10 saniyesini filan izledim kapadım

bol şans ama bence tutmaz
gerçi kimler kimler ünlü oluyo, ille de ben ünlü olucam diyosan bununla bile ünlü olabilirsin

insanlara "bak ne kadar gerizekalısın aslında" şeklinde sorular sormak zaten çok sempatik bişey değil, yani kendimi düşünüyorum o pozisyonda "size soru sorabilir miyiz ehe genel kültür" diye böyle badili biri gelicek "yok..........." der yürümeye devam ederim.

videonun başında o saçmasapan ses çıkaran arkadaşı bi daha yanınıza almayın

videonun renderında mı bişeyinde sorun var, ya da kamera mı kalitesiz anlamadım. şimdiki iphonelar neyler bundan daha iyi video çekiyo

bi de çok heyecanlısın, yani sorduğun sorularda öyle heyecanlanıcak bi durum yok ama işte kamera filan böyle bi heyecan gelmiş. ses ve imajla birleşince "ihihihihi" görüyorum sadece ekranda

bol şans
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...