incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 video cekilirken tum aksesuarlar ve edit isleri kendisi tarafindan yapildigi icin begenip begenmesemde böyle bir reklami yapmayi borc bildim bu aciklamayi daha önce yapmistim zaten, laf aticam ben hakliyim kafasinda takilmak yerine birazcik konuyu okusaydin anlardin seker cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 iğrenç dejenere ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 incdarkness pati mucadelesinin ikinci phase inde takiliyor. Önce Sana Gülerler. Sonra Seninle Savaşırlar, Sen Direnirsin. Sonra Seni İnkar Ederler. Sonunda Sen Kaybedersin sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 hayda yanlıs yere yazmışım ama kilotçu adama gitsin söyledigim. malmış yer bi dayak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 TOKSİKODİNAMİKLER ve ETKİ MEKANİZMALARI Organik fosfor bileşikleri asetilkolinesteraz (AChE) ve butirilkolinesteraz (psödokolinesteraz, BuCHe) gibi karboksilik ester hidrolazlar için oldukça güçlü inhibitörlerdir. Esas olarak böceklerin ve memelilerin sinir uçlarında asetilkolinesteraz enzimini fosforile ederek zehirlenmeye neden olurlar. Bu enzimlerin inhibisyonu sonucu asetilkolin (ACh) birikir. Asetilkolin reseptörlerinin sürekli uyarımı ve paralizi sonucu muskarinik, nikotinik ve santral sinir sistemi bulguları ortaya çıkar. Asetilkolinin sinir-düz kas ve sinir-salgı bezi kavşaklarında artması sonucu kas kontraksiyonlarında ve salgılarda artış görülür. İskelet kaslarında seyirmelere (fasikülasyon), santral sinir sisteminde duygusal ve davranışsal bozukluklara, koordinasyon bozukluğu ve solunum baskılanmasına neden olurlar... bu da yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Daesu said: iğrenç dejenere ibneler Fener basligina atacaktin yanlis atmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Guclerimi keyfi kullanip cope atmamak icin konuyu zor durdum donlu vidyoya 20 saniye baktiktan sonra. Bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 incdarkness said: @dasaa Forumun sd sdf asdfasdadasd sdfsdfsdfsdfsdf asdf sadfs sdfasdf bir yorum skdhdk Ins kotudur kanka tipim abi sesin falan da berbat. kasma bence. internet selebritisi olamazsin. evladin olsa sevilmez derler ya. ha oyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Vücüt yapmışsın, bide sevgilin var ya kıskanıyolar inc bakma sen onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 dasaaa said: incdarkness said: @dasaa Forumun sd sdf asdfasdadasd sdfsdfsdfsdfsdf asdf sadfs sdfasdf bir yorum skdhdk Ins kotudur kanka tipim abi sesin falan da berbat. kasma bence. internet selebritisi olamazsin. evladin olsa sevilmez derler ya. ha oyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 sadman said: Vücüt yapmışsın, bide sevgilin var ya kıskanıyolar inc bakma sen onlara. yeni surat yapaymis daha iyiymis aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Dasaa da yalnız nasıl kıskanmış belli değil. Bu adam bile vücut yapıp karı ayıklıyor ben hala şantiyede elizabeth idman yurdu diye içi gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 sinana laf değil de külotlu eleman çok dayaklık ve leş sinanın videoyu izlemedim sgofpj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Azerbaycanda rusa git abi, gel zaman git zaman sonra sevgilin olsun o . Evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 başka zengin müşterisi varsa get cucked ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 axedice said: Dasaa da yalnız nasıl kıskanmış belli değil. Bu adam bile vücut yapıp karı ayıklıyor ben hala şantiyede elizabeth idman yurdu diye içi gitmiş santiye ve elizabeth idman yurdu fsdfsdfasdfasdfasdf olm en iyi monger'lar petrole calisan insaatcilardan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 dasaa cigim suana kadar hicbir kizdan 8/10 alti puan almadim bi kere 6 bi kere 7 almistim gercekten koymustu gerci senin gibi sismanlari seviyormuslar onuda sonradan ogrenmistim onun disinda mutlu bir iliskim var duzenli bir hayatim ve düzgün bir vucudum o yuzden auf wiedersehen mein fett freund <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Shean said: sinana laf değil de külotlu eleman çok dayaklık ve leş sinanın videoyu izlemedim sgofpj ufuk onun ismi sdfgh ayrica izledin lan bal gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 incdarkness said: dasaa cigim suana kadar hicbir kizdan 8/10 alti puan almadim bi kere 6 bi kere 7 almistim gercekten koymustu gerci senin gibi sismanlari seviyormuslar onuda sonradan ogrenmistim onun disinda mutlu bir iliskim var duzenli bir hayatim ve düzgün bir vucudum o yuzden auf wiedersehen mein fett freund <3 u beyb sismanlari seviyorlarsa gold'a yollayaydin ben kilo alana kadar. o degil de hacit, ibi$e benziyorsun ya. ses falan ile birlikte daha da bi failsin yani. cok kivraniyorsun kendini savunmaya da, ne bileyim bu realiteyi degistirmiyor. "uhuhuhu ama ben 8/10 aldiydim dedilerdi uhuhuhu sismanlari seviyolarmis meger ya digerleri!!" tipinle dalga gecenleri karakapli defterine falan da kaydediyorsundur la sen. rahat ol, kayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yalnız gold a şişman diyorsunuz da dışarıda kendiyle barışık; kendi başına kalınca ağlayan şişmanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 gold iyi tombik ya. yuce sisko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 açtım ilk röportajın 10 saniyesini filan izledim kapadım bol şans ama bence tutmaz gerçi kimler kimler ünlü oluyo, ille de ben ünlü olucam diyosan bununla bile ünlü olabilirsin insanlara "bak ne kadar gerizekalısın aslında" şeklinde sorular sormak zaten çok sempatik bişey değil, yani kendimi düşünüyorum o pozisyonda "size soru sorabilir miyiz ehe genel kültür" diye böyle badili biri gelicek "yok..........." der yürümeye devam ederim. videonun başında o saçmasapan ses çıkaran arkadaşı bi daha yanınıza almayın videonun renderında mı bişeyinde sorun var, ya da kamera mı kalitesiz anlamadım. şimdiki iphonelar neyler bundan daha iyi video çekiyo bi de çok heyecanlısın, yani sorduğun sorularda öyle heyecanlanıcak bi durum yok ama işte kamera filan böyle bi heyecan gelmiş. ses ve imajla birleşince "ihihihihi" görüyorum sadece ekranda bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 niye upliysunuz boyle seyleri? farkli konu sandim girdim. ayni rezillik cikti. basligi kulot sakasi falan yapin da tiklamayalim yanlislikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ilk videoya o salak sesi ceken eleman yuzunden saniyeler icinde kapattim. Sonra kilot olana baktim. Yine ayni eleman. Salak salak takilip kasinmis. Bu nasil bir iticilik ya. Ona da dayanamadim 30 saniye. Ozan guvenin dalyatak tiplemesi adeta adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar