Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel kültür falan filan

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

öncelikle Ufuk Aytaç video editlemesi ve ekipmani icin cok tesekkürler onun sayesinde gerceklestirebildik ilk videomuzu
kendisinin kanali https://www.youtube.com/user/tremoraaaa
enteresan sakalari vardir kilot(külot) sakasi benim favorim onun kanalindan
youtube kanalina ayni zamanda youtube a ufuk aytac yazarak bulabilirsiniz
kendi capimizda bir sosyal nedey yaptik
olumlu,olumsuz,komik,ciddi,cehalet iceren,bilgili, her türlü cevabi aldik
siz izleyin degerlendirin, begenirseniz paylasmayi eksik etmeyin!
tesekkürler
[video]https://www.youtube.com/watch?v=b-zZCik5a9s?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Inc o sesle röportaj falan olmaz panpa. O tiple de olmaz.

Bak tipin kötü demiyorum, röportaj olmaz diyorum. Ha bide bu kadar gerizekalı arkadaşlarla hayat da olmaz. Bırak mesela o adamla görüşmeyi.

ya ciddiyeti pek dokemedik acikcasi, arkadastir yani sonuc olarak birakilmaz hemen oyle :( .

zaten kiz arkadasimla ciddeyeti daha yuksek videolar yapmayi planliyoruz daha planlanmis

acikcasi gömlek icin hava cok sicakti o yuzden muscle shirt tercih ettim, dayak yeme yüzdesi daha düsük oluyor böyle bide sdf
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

senko said:

arkadaşın bunları yapıp (şakaymış güya) sonra genel kültürden mi bahsedebiliyor...

https://www.youtube.com/watch?v=MAjeAnvkdt0

sakdfljdaskldfjaskljfha

abi aslinda cok bi baglantimiz yok fakat o kadar yardim etti edite video aletlerine, onun reklamini yapmayi da borc bildim acikcasi

https://www.facebook.com/yorekok/videos/1230417673702133/
Sosyal ağlarda paylaş

amatör iş yapmak ayrı şey de, şu işin altına girmeden önce sana yardım eden adamın videolarını izleyip "salak mıyım lan ben, neden böyle kalitesiz bir şeye vakit ayırayım" deseydin keşke. hani çok niteliksiz bir şey olmasını geçtim, herkesin yapmasını geçtim, amatörlüğünü geçtim, en ufak yaratıcılık bile yok. adam başarılı olsa diyeceğim ki başarılı olanları takip etmişsin, yolunda ilerlemişsin - herif bildiğin cringe elementi. başarılı her zaman kaliteyle doğru orantılı değil sonuçta, çok leş işler çok çılgın clickler alıyor fakat cidden yani kendinizi daha nitelikli işlere yönlendirin.

yaşlar genç, gözler pırıl pırıl. neye kafayı koysan yaparsın. böyle salak saçma şeylere ayırdığınız vakte yazık. hani bunu söyleyen jenerasyon en verimli yıllarını mmolara yatırmış bir jenerasyon. bazı farkındalıklar geç nüksediyor.

farklı bir şey yakalamak istiyorsan ya yaptığın işi ya exceptional yapacaksın ya da exceptional bir alana odaklanacaksın (kapsam, nitelik olarak). diğer türlü olağanın apış arası kokan 1k-100k viewlerde gidip gelirsin ne eline para geçer, ne bir tatmin ne de dişe gelir bir deneyim.

ayrıcalıklı bir hayat için söylüyorum tabii bunları, memur gibi çalışacaksan bizim gibi gerek yok. takıl kafana göre, kim beğenmiş ne kadar izlenmiş silktir et.

youtube konusunda kendine yatırım yapmak, bir yerlere gelmek istiyorsan kendine çok damıtılmış bir alan seçeceksin. atıyorum koşu. koşu konusunda araştırmanı, etkinliği, performansı göstereceksin. biraz albeni, biraz tatlı dil, biraz hitap konuşturacaksın. eventlere katılacaksın, başarılı olan adamlara biraz salça olacaksın. instagram kesimi inşa edeceksin. bu işi yeterince iyi ve yeterince uzun zaman yapmaya başladığında koşu malzemesi satan adamlar seninle proje yapmak isteyecek. gel sana bizim ürünleri gönderiyoruz, review yapsana diyecek. ondan sonra sen gelen taleplere para istemeye başlayacaksın falan. ayrışma böyle gerçekleşiyor.

dijital dünya şu an 7'den 70'e herkesin bir şeyler istediği bir yer ki gerçekten çok büyük fırsatlara gebe ama herkesin yaptığını yapana ekmek yok. ikoncan olamıyorsan (ki olunma esnasında yitenlerin geri dönüşü yok) belli bir şeyde en iyilerden olacaksın (profesyonellikten ziyade yukarıda belirttiklerimin ortaya karışımında). o konuya gönül verenlerin araştırırken açıp dinlediği, takip ettiği adam olacaksın. oraya getirirsen kendini gerisi geliyor.

genel hatlarıyla durum budur.

bundan 1 yıl önce gel proje yapalım dediğim kız, koşa koşa gelip bedavaya iş yapmak için yalvarırken. bugün nikedan proje alıyor 100 binler gibi rakamlar konuşuluyor çok basit işler için. ayrışmak her şey.
Sosyal ağlarda paylaş

@bingildak

eline saglik cok güzel yazmissin hocam

öncelikle benim kanalim ufugun kanalindan cok ayri bir kanal olucak,

kendi kanalimda fitness videolari olurken ayni zamanda iliski hakkinda videolarda olucak

bunlar uzun uzun yazilicak onceden pratik edilip yapilicak videolar olucak tabi

bu video zaten daha cok bi nereler kötü olur, cekimdeki ana problemler gibi seyleri bulabilmek icin yaptigimiz birseydi

kamera ve mikrofon sikintimiz var suanda sdfg'
en kisa sürede onlari halledip bu islere kosucagiz

ama kanalimin genel özeti spor hakkinda bildiriler, ne nasil yapilmali

yada iliski sirasinda yasanan zorluklar, ne nasil ustesinden gelinmeli tarzindan olucak

onun disinda günlük hayattan videolarda olucak kanalimda
Sosyal ağlarda paylaş

abi kulot videosunda $e$ keza o kizlardan birinin erkek arkadasi 10 metre falan otede olsa, ne bileyim yandaki bufeden sigara almaya falan gitmis olsa coktan dalagi paket yapip elinize vermisti. ucuz yirtmissiniz. prank desen degil, naif $aka desen hic degil, bir de kiz tavlandi diye bait atmak... cik.

ayna olayi guzeldi mesela, arkadan ayna tutup dunyanin en guzel kizi olayi baya guzeldi her ne kadar facepalm durumlari yasatsada.

daha profesyonel ve mumkunse noise cancelled videolar cekin. birde bi adama termometre nedir diye sormussunuz orada kapattim zaten sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...