ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İşte bilgisayarını casper exper alırsan misal.
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Peregrin said: Laorx said: yerli elektronik urunlerde taksit sayisi 6'dan fazla olacak galiba Yerli elektronik urun var mi
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Basit bi ekon.politikasini comarliga yoran arkadaslar dalga gecio di mi :D
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 AKP için basit ekonomi politikası yoktur, daha çok rant vardır.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Abi beyaz eşya lüks tüketim değil (lüks vergisi alınıyor sanırım hala ama) 2.5k lik cep telefonu lüks tüketim, 5klik bilgisayar lüks tüketim. Buradan 10k lik bilgisayarı taksitle alamıyorum böhü diyenler iki ay sonra işten çıkartılsa zorlanacaklar ya da buradakiler olmasa da başkaları (ayrıca 10-15k ya bilgisayar ney lan, öküz alın o paraya). O yüzden beyaz eşyada taksit sayısının çok olması mantıklı. Cep telefonunda keşke hiç taksit olmasa parası olan alsa. Bilgisayarda da 2-3 k üzerine taksit olmasın zaten ihtiyacı giderecek bilgisayar bu fiyatın üzerinde değil. Diğeri de zaten lüks tüketim parası olan alsın. Ya da şirketlere hak verilsin falan filan ihtiyacı varsa da onun da boku çıkar. Ha ayrıca yerli üründe taksit sınırlaması yok noktasına takılmak yerine ÇOMAR QQ diye ağlamak çomar denilen kitleden nasıl bir farkı olmadığını gösteriyor bu kitlenin de. Adamın bir motive i var ise bu darbe girişimi sonrası tekrar Kenan imirzalioglu içeren reklamlara dönüş yapan hükümet yalakası vestel kalkinsindir.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 15 k e su anda 8-9 dana alir beslersin sonraki kurbanda tanesini 7 8 e okutursun..
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Remus said: Peregrin said: Laorx said: yerli elektronik urunlerde taksit sayisi 6'dan fazla olacak galiba Yerli elektronik urun var mi Vestel yerli degil
noddle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 taksit sayısı 9 dan 6 ya mı düştü yoksa hiç yok muydu?
grinny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 O değil yurt dışından yapılan alışverişlerde taksit komple kaldırılmış, abv.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ben iki gün önce gittim yok dediler böyle birşey
calimero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Peregrin said: Remus said: Peregrin said: Laorx said: yerli elektronik urunlerde taksit sayisi 6'dan fazla olacak galiba Yerli elektronik urun var mi Vestel yerli degil Zorlunun diye biliyorum ben ama?
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 abi urettikleri urunlerin neredeyse butun parcalari made in china..sadece monte ediyorlar burada..bir de biz turk maliyiz hede hode sine ekstra vergi uygulatti elektroniklere ..ondan tepkiliyiz..
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 vestel'i gunahim kadar sevmesem de bu islerin baslangici boyle. dogru sekilde is yapinca 'made in china, designed in california' olunca sikinti etmiyor kimse. asil yapmalari gereken yazilima odaklanmak, bu ulkede pardus gibi linux distrosu yapan adamlar da vardi sonucta. iste vizyonu olan adam gorur bunlari da zorlu'nun tek derdi perugu dusurmemek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Daha duzgun bir taksit sistmei cikartti bu bize aslinda. TeknoSA'da gordum gecen, ING mi ne, bir banka iste, tum urunleri 18-24-36 ay odemeli kredilerle veriyor, taksitler eski kredi karti taksitleriyle ayni geliyor. Once kredi notunu kontrol ettiginden herkes icin daha saglikli bence bu sistem. Taksitlerini, ekstrelerini hep gec oduyorsan sen alamazsin diyorlar iste.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Pembe dünyada öyle tabi, ama niye bankaya para kazandırayım abi, zorunda da olmamam lazım. Biryerde de banka görmeyelim artık.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Abi... Kredi kartina taksit ile kime kazandiriyorsun? Vade farki bu kredi de kredi kartiyla ayni gibi gorundu bana 36 ay filan almazsan, onu soyluyorum.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yok abi sana birşey demiyorum, genel serzeniş. Kredi kartım da yok zaten benim.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 vestel led tv de panelleri LG'den alıyor, karşılığında ise yazılım üretiyor. TV lerde o şekilde bir anlaşması var LG ile Vestel'in, dolayısıyla TV'leri de f/P olarak iyidir.
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Vestel smart phone kimseye tavsiye etmem, baya rig düşüklüğüne rağmen fiyatları çok yüksek, fakat "kutusunun üzerideki bandorulun yapışkan maddesi bile yerli olacak, yoksa benim için yerli değildir" muhabbeti de bi bitsin lütfen. California da ar&ge yapılıp çin de milyon adet üretilen telefon murica için katma değer sağlıyorsa, yerlidir millidir olay bu. He onlar yılda 40milyar kar eder sen 200 milyon yaparsın o ayrı konu.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 sorun da orada zaten..arge yapilip yerli cip yerli ekran yerli ram bilmem ne gelistiriliyor sonra onlar cin de fasonlandirilip burada monte ediliyor degil..kutularin kapagindaki murekkep bile cin mali..
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 abi yavaş yavaş.. venus işe yaramaz ama casper telefonları baya f/p canavarı, tipleri de fena değil ama casper işte.. bakınız GENERAL MOBILE, abi adamlar çalışıyor, ne casper gibi, venus gibi türk olduğu biliniyor hemde f/p açısından çatır çatır satılıyor. gidip google ile android one çıkarıyor falan
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Onu diyorum bende abi, bi yerden başladı adamlar, zaman ve tecrübe ile iyiye doğru evrilecekler, almanlar 1 yılda mı engine de kral oldular ya da japonlar. Tank yapılmaya çalışılıyor, adam kalkmış " e motoru türk değil ?!? " diyor, lan tank motoru yapan kaç ülke var, motor yok o zaman tank yok mantığa dikiz sdfsd.
µh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 böyle böyle gelişecez diye diye sene 2016 oldu, elimizde hiçbir şey yok. demek ki böyle böyle olmuyor
Öne çıkan mesajlar