senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 katilip kazansa keske gecen seneki smaclarindan yola cikarsak sansi yok tabii 2000lerdeki vince olsa bile zor hatta, smac estetigi, atletizm leveli cok artti o yillardan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Sadece atletizm değil yaratıcılık da seviye atladı son 5 senede. Her sene "ulan bu neymiş be nerden geldi aklına" denecek bir çok smaç çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Hayır açıklamasında birde smaç yarışmalarının seviyesini üste çekmek için katılabilirim vs. demiş. Geçen seneden daha yükseği nasıl olacak ki sorsalarmış :( elbet olacak da yani özellikle son 2 senedir gayet tatmin edici gidiyor bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Spurs agir tokatlamis gsw yi deplasmanda, gsw haterlari gelmemis konuya ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Baslamis ya ben bu hafta daha baslamiyor saniyordum maci gordum hazirlik filan zanettim dsfdsds. Aynen saglam tokat yemis GSW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 GSW gibi bir bandwagon oluşum için haterlık yapmaya gerek yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 westbrook azmis durumda. 51 sayi 13 rebound 10 assist. insan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 diğer azgın da davis son 2 maçta 50 ve 45 sayı attı hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7OEc8J4hwGI topla beraber ruhunuda ele geçirmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 off çok acımasız lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Topigi canli tutun beyler. Maclar oynaniyor. Simdiye kadar gozlemlerim: Minnesota beklentilerin altinda simdilik ya. Ben daha iyisini bekliyorum bu sene bu takimdan. Milwakuee (tu) Oklahoma beklenenden iyi cikti. Ersan'i postalamalari iyi oldu ama Oladipo daha iyi olabilir. LAC (tu) Cavs (tu) Philadelphia ucunu getiriyor kazanamiyor sdfs. Lakers ve Luke Walton dan iyi seyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mil'nin nesini begendin aga? Alfabe disinda adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 LAC garip, hiç olmadığı kadar takımlar şimdiye kadar bence de ssdfsdf Geçen seneki olaylar yaramış belli. Bakalım nerede girecekler birbirlerine yine sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 1mbit internet var birak mac seyretmeyi nba sayfasi acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Izledigim maclarda iyilerdi ya ama cok iyi rakiplerle oynamadilar tabii. Jason Kidd basarili olsun ya cok isterim. Cok zayif takim var hala da bu sene rekorlar mekorlar olmayacak artik en azindan sacma sapan win streak'ler o belli. Philly bile zorluyor bir yere kadar. Oyle olsun zaten. Ligin yarisini cope atiyordun gecen sene. Chicago yu tam cozemedim yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mil leş yahu. Dallas'a bile yenildiler, 75 sayı atabildiler o dandik roster'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Carlisle hocam ayar çekecek takıma, PO yapacağız daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Aynen ben biased olmusum orda. Dallas kotu cudden sfsd. Lakers ne tatli koymus golden state e gecen. Izleyememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 lakers ulaaaaaan walton hocamın köpeği olurum http://www.fxtribune.com/images/haberler/lakers_coach_luke_walton_not_impressed_by_all_of_young_playersx2019_talents_m6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Lakers birkaç temel hamle ile gelecek 3-4 yılda harbi yine üst sınıf takım kimliğine bürünür ya. Potansiyel yatıyor deli gibi özellikle Randle'dan deli umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 https://i.ytimg.com/vi/_w_jUIDnvW0/maxresdefault.jpg olay bu çocuk beyler ICE IN MY VEINSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 New curry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Rekor gelmiş Curry 17/13 üç sayılık atmış Nba de bir maçta en fazla üçlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Bir önceki maçta 157 maç art arda en az 1 üçlük rekoru bozulunca sinirlenmiş toraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Bonjo said: Rekor gelmiş Curry 17/13 üç sayılık atmış Nba de bir maçta en fazla üçlük.13 atista 17 isabet mi bulmus? rekora bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar