Şu son maçta bench katkısının önemini suratımıza tokat gibi vurdu GSW.
Lebron öldü bitti, kendini yedi kaç kere Korver'a, Deron'a boş şut yaratıcam diye, hepsini kaçırdı adamlar. İnanılmaz gerçekten şu adamların hala oynayabiliyor olması. Ben olsam son maçın devre arasında falan sözleşmelerini feshetmiştim.
Neyse geçmiş olsun, her sene 3-1'den dönüp kazanmak olmuyor demek :)
Zamanında NBA'in en iyi 3 ceza şutöründen biriydi. Perdeden gelip hayvan gibi üçlük sokardı. Şimdi önü bomboşken eline gelen topu sokamıyor. Yani hiç mi şut çalışmadın 3 senedir be adam nasıl şirazesi bu kadar kayabiliyor bu elin?
şutör dediğin bi kerede olunmuyor SÜREKLİ tekrar yapması lazım. Seversin sevmezsin İbrahim Kutluay'ın şut idmanları dilden dile anlatılır adam sürekli şut atarak gelmiş gelebildiği yere.
şutör dediğin bi kerede olunmuyor SÜREKLİ tekrar yapması lazım. Seversin sevmezsin İbrahim Kutluay'ın şut idmanları dilden dile anlatılır adam sürekli şut atarak gelmiş gelebildiği yere.
noluyo lan su içiyordum tükürdüm asdhfuadshfuahdsufahdsufhdsa
finalde aman aman kötü bir performansı yok ya 2 de 1 üçlük atmış.
deron sağlam 0'lamış ama 0 da 2' 2pt, 0'da 2 3pt.
ha 20 dakikada bu istatiklikler leş tabi.
atmış ta girmemişten çok atmamış adam.
Abi işte kaç tane boş şut hazırladılar adama, gitti onlarda içeri koşup saga sola pas atmayı tercih etti. Denedikleri de zor şutlardı hatta.
Sadece son maç değil bu arada, benim tepkim tüm seri boyunca sıçmalarına. Deron bi kazandıkları maçta oynadı, diğerlerinde sopayla dövmelik oynadı tam.
Sostizm tam yerli sevici abi. Hamza Hamzaoğlu kaçmış içine
olm yerli sevici olsun da, korver'ın şut çalışmadığı için böle düşüş yaşadığını ima etmek için lcd bonzai ot eroin kokain, olabilecek her şeyi karıştırmak lazım.
bu şutörler günde milyor şut atıyor. antremanda %85'le falan üçlük atıyorlar. korver'ın efsanesi var 99/100 üçlük attığı antrenmanda. normal herhangi bi antrenmanda da ortalama 93/100 mü ne atıyormuş.
kalkıp "sürekli tekrar yapması" lazım diyo ama sostizm ashdfuadshf
ulan cavs şu maçı alsa çok efsane maçlar izleyecektik ne güzel ama kral yetemedi :(
beni en çok deron şaşırttı ama.adam yüzük istiyorum diye geldi gitti final maçlarında sıçtı ajsfhajlsf
Öne çıkan mesajlar