Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Arkadaşlar, mümkünse otoritelerden belirli bir tanınmışlık elde etmiş, dilin çok yetkin ve üstün biçimde kullanıldığı yerli bir yazara ait roman veya başka türde eserler önermenizi rica ediyorum. Doruk noktası bu adamdır, bu kitaptır diyebileceğiniz bir öneriniz olur mu? Şimdiden çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Kürk mantolu madonna -Sabattin Ali İnce Memed - Yaşar Kemal (4 cilt oku oku bitmiyor) Ağrı Dağı Efsanesi - Yaşar Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Dostoyevski? Ama rusca okuycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Kalin: Ince Memed Ince: Suskunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Herhangi bir Yaşar Kemal klasiği. Yer demir gök bakır ve orta direk muhakkak okunulmalıdır. Hatta bu önerme sonrası ben de tekrar okuyayım seneler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bozkurtlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Öneriler için teşekkürler herkese. İlgiyle takip ediyorum yazdıklarınızı ve yazacaklarınızı. Biraz yeni isimler de varsa onlar da makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Edebi değer denmeseydi fi, çi, pi üçlemesi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Hangi dilleri biliyorsun ona göre öneri verelim. Türkçe de malesef çok çeşit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Remus, dil konusunda sıkıntım yok fakat özellikle Türkçe'nin iyi kullanımını okumak istediğim için orijinal Türkçe yazılmış eserleri sordum. Desteğin için çok teşekkürler. Çok iyi çeviriler olduğunu da biliyorum esasen. Örneğin Amin Maalouf gayet tatmin ediciydi. Ancak başarılı bir kalem tarafından Türkçe olarak yazılmış eserleri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Oğuz Atay'ın kitapları var, tutunamayanlar mesela. Filmleri çekilmiş olsada duymadıysan Anayurt Oteli -Yusuf Atılgan Orhan Pamuk var birde ben sevmedim hiç romanlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Remus said: Hangi dilleri biliyorsun ona göre öneri verelim. Türkçe de malesef çok çeşit yok. baslikta yerli eser denmis ona ragmen =< nereden baksan cehalet =< orhan pamuk'un nobel oncesi kitaplari da okunasi, kara kitap mis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Başta başlığı okudum da doğru cevap verdim. Sonra baktım beğenmiyor genişletiyim dedim, Esh'de aklımı çeldi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Peyami Safa tavsiye ederim. Çok iyidir. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, Fatih-Harbiye ile başlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 cin ali serisini oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Saatleri Ayarlama Enstitusu Benim Adim Kirmizi Tehlikeli Oyunlar Sevgili Arsiz Olum Olmeye Yatmak Yalan Yer Demir, Gok Bakir Bereketli Topraklar Uzerinde Kiskanmak Daha sayilir epey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Dille yapılabileceklerin sınırlarını yıkan sayke bişeyler istiyosan feyyaz kayacan deneyebilirsin. hayata bakışını değiştirecek güçte düşünsel ve edebi bişeyler istiyosan bütün bilge karasu'ları okuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Roqq said: Peyami Safa tavsiye ederim. Çok iyidir. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, Fatih-Harbiye ile başlanabilir. Dizisi varken ne gerek var ya.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Shit storm başlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Edebi değerle dil kullanımı farklı şeyler yalnız, biri içerik diğeri teknik kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 gündüz vassaf (cehenneme övgü, cennetin dibi) ihsan oktay anar (puslu kıtalar atlası, efrasiyabın hikayeleri) bilge karasu (gece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ihsan oktay anar demeye gelmiştim denmiş:P mai ve siyah olabilir, dili biraz bayık olmakla beraber. elbete oğuz atay. hikaye olarak sait faik okumadıysan muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Aubrey and maturin series Patrick obrien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 yozgatlı patrick diye de bilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar