Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 5. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray | 24 Eylül Cumartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://pbs.twimg.com/media/CtSkcsGWIAQqSG0.jpg

Buna yeni denk geldim. İki yarıdaki saha dizilimleri. BJK'nin iki yarıdaki kimlik farkını, oyun kalitesinin sebebini vs. anlayana çok güzel gösteriyor mesela görsel.

Oğuzhan'ın 10 numara oynatılması cidden kafaya sıkmak şu düzende artık görmüştür umarım ŞG'de...

Yarın göreceğiz bakalım kafasına girdi mi
Mesaj tarihi:
Ah ulan Terim...

Sneijder'in sürekli sola kaçarak oynamasının tek sorumlusu sensin. Yaktın lan adamı.

Yalnız Quaresma'nın en önde olmasının tek nedeni gamsızlığı.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Ah ulan Terim...

Sneijder'in sürekli sola kaçarak oynamasının tek sorumlusu sensin. Yaktın lan adamı.

nasıl abi, adam hayatı boyunca sola kaçarak oynadı. ajax ve inter de sol açık bile oynadı zaman zaman asdfsda

Quaresma'nın ... sakatlansa sezon kapatsa keşke
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Aceace said:

Ah ulan Terim...

nasıl abi, adam hayatı boyunca sola kaçarak oynadı. ajax ve inter de sol açık bile oynadı zaman zaman asdfsda

Quaresma'nın ... sakatlansa sezon kapatsa keşke

Ya sola kacmak var sola kacmak var. Allaskina adam realde de interde de usturuplu kaciyordu. Terim ne zaman onu direk sol kanat oynatmaya basladi, kendisini bir daha sag kanadi gectim, ortada goremedik. Adam gelmiyor... Sirti cizgiye yaslayip 180 derecelik aciyla oynuyor sadece.

Direk sol kanat oyuncusu roluyle yani salliyorum

Bruma - josue - Sneijder oynasak amenna. AMC oynar gibi yapip, sola surekli kacarak olmuyor.
Mesaj tarihi:
Abi adam RM'de Inter'de de sola kaçarak oynuyordu. Onun Ajax döneminden kalma alışkanlığı bu, FT ile zerre alakası yok. Hollanda milli takımında bile sol açık performansları var defalarca bu yüzden. Modern futbolda hızı yetersiz kaldığı için kanat kullanılmaktan vazgeçildi.

FT'nin onu yoklukta sol kanat oynatmayı tercih etmesi de bu yüzdendi, verimde aldı adam. FT'nin suçu falan değil yani malzeme o ki öyle oynatması ve verim alabilmesi o sistemde FT'nin son 10 yıldaki en mantıklı 4-5 taktik hareketinden biridir tahminen asdfsda
Mesaj tarihi:
Hala anadolu takımı zenci futbolcusu. Defans bi ara boş bıraktı gol attı, zaten attığı golde de kimseyi çalımladığı falan yok, bariz bomboş bıraktılar adamı, anadolu takımlarından yiyoruz bu tarz goller bazen.
Mesaj tarihi:
Bana Anadolu takimlarinin 3 buyuklere soyle attigi bir gol gostersene...

Yiyoruz bazen dedigine gore bir kac tane saglam gorebilmemiz lazim.

Ben hayatimda daha sacma bir futbol mantigi gormedim. Defans bos birakiyor demek zaten defansin o oyuncunun seni gecemeyecegini dusundugunu gosteriyor defans oyuncusu olarak ki hamle yaptiginda gayet gec kaliyorsun. Kisaca cezayi kesiyor.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Hala anadolu takımı zenci futbolcusu. Defans bi ara boş bıraktı gol attı, zaten attığı golde de kimseyi çalımladığı falan yok, bariz bomboş bıraktılar adamı, anadolu takımlarından yiyoruz bu tarz goller bazen.

ahahahha insaf ya.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

bu sene sampiyon anadoludan o zaman =<
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

paticik futbol şu postlarla eğlence bölümünden daha eğlenceli bir mecra oluyor.
Mesaj tarihi:
Ya cidden bana senede 2-3 tane soyle gol gosterin ya TSL'de. Ciddi soruyorum, butun maclari izlemiyorum hakikaten varsa gorelim. Kimmis nasil atmis, Anadolu'da ne cevherler varmis.

Gerceklik gerceklik hep kendinize be apple. Isinize gelince Burak en buyuk yalanci, isinize gelince ama Cenk'e temas var. Isinize gelince taca orta sahadaki faule itiraz edersiniz. Baska zaman sizin lehinize olunca cit yok. Surda fanatik Fistan bile cikmis hakeme karsi GS'yi savunurken, biri cikiyor hakem BJK'yi dogradi diyor.

Hicbirseyi kabullenmeme hep siz haklisiniz. Hep hakemler size karsi, hic sizin lehinize birsey olmaz, en dogru en durust futbolcular sizinkiler, rakip takimdan biri cidden guzel bir gol atarsa adamin becerisi degil defansin sucu.

Mactan once soyle sallariz boyle sallariz diyen BJK liler berabere bitmis maca ezdik inanilmaz oynadik yaziyorlar. Baska birisi baska birsey salliyor, gerisi yok. Daha macin teri sogumamis, adam Arena'da gorusuruz yaziyor.

Hani bir tanesi de cikip demiyor ki su Anadolu takimi GS ile iki mac yaptik birinde kupa verdik birinde kendi evimizde berabere kaldik o zaman biz neyiz diye.

Yahu Fener kendi sahasinda 20 yildir gule oynaya yeniyor bizi ama kimsenin cikip da Anadolu takimi diyenini duymadik. Bir anda BJK karsisinda GS anadolu takimi oluverdi. Topcusu anadolu topcusu oldu.

Ne bicim gerceklik bu arkadas.
Mesaj tarihi:
klasik abi adamlarda. kupayı aldığımız maçta "yüdöklerle çıktık" diyorlardı, şimdi de "anadolu takımı" işte. şampiyon olduktan sonra bi kabullenememe geldi adamlara dsfdsf.

kimse demiyor tabi; kupa maçında penaltılarda kimin anadolu takımı olduğu çok bariz ortaydı bacaklar titrerken de neyse ya.
Mesaj tarihi:
de harbi yedeklerle çıktık o maç, iki gs maçı arasında 5 oyuncu fark var ki tosic falan oynuyor halen şg'nin kekoluğuna asdfsd

o yedeklerle çıktık dediler söylemi maçları düzenli takip eden adamlar için çoktan mantıklı bir önerme olmaktan çıktı bile onu bi terk edin harbi ya da takip etmeye başlayın artık :(
  • Yeni Oluştur...