Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 yeni oyun çıkarırlar mı acaba 0dan en son candycrush satın aldı bunlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 toggie said: remastered wc3 ve d2 beni yeni oyundan daha cok heyecanlandırır valla ne yalan soyliyim :) keske olsa. Klasikleri remasterliyoruz d3diler zaten alttan alttan. Sc remaster haberi kesin diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Ne içtiniz mübarek WC4 diyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 wc4 tahmin degil temenni ama kurusıkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Janra duruyor abi. En cok bagimlilik yapan Janra olabilir hatta. Hala D2 oynayanlar var ben bile arada yukler oynarim. 15 sene gecmis. Bugun d2jsp dedigin site dakikada bir update oluyor forumlarinda. D2 mekanikleri cok uberdi, PoE ustune super fikirlerlerle geldi. Yetoluk cidden dendigi gibi D3'un bok gibi olmasindan. Inanilmaz bir hayal kirikligiydi ki bu adamlar bu oyunu nasil cikardilar anlamak cok cok guc. Yani rastgele belli bir sure D2 oynamis adama oynatsalar cikarmadan once bu ne lan derdi 3 gun sonra. Bazen oyunu yapan insanlarin oyunu oynayan insanlarla bu kadar alakasiz olmasini aklim almiyor. Belki oyun dunyasina da disaridan advisory filan tarzi bisi lazim. Bir isi para icin yapmakla zevk icin yapmak arasindaki farki kabul etmekle beraber olay market bunu istiyor para burada da degil. Hani RMAH'tan filan bahsetmiyorum. D3'un icine mario koysalar zaten satacakti o kadar. O zaman adam gibi birsey yapmak bu kadar zor olmamali. Ayni seyi hep SW icin de soyluyorum. Bu tarz established markalarda batirmak icin cidden gerizekali olmak lazim. D3 batirdi, SW'de de JJ resmen 4'u kopyaladi. Neyse dagitmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Flassh said: genre ölmüş diyorsun da poe 15k kişi online şuan baktım da blizzardın ve d3un yetoluğu o twitch izlenme sayısı mı oyunun kalitesini belirliyor. (online sayısı derken oyun içinde kaç kişi oynuyor diye gösteriyordur belki oynamadığım için bilmiyorum.) hots'a 1 hafta önce daha yeni event geldi, ekip yemeden içmeden çalışmıyorsa eğer ona da büyük bir şey duyurulacağını sanmıyorum, hali hazırda duyurulmuş şeylerin üzerine 1 hero falan bişey koyarlar belki, geçen datamining yapılmış varian'la ilgili bişeyler varmış belki o biraz hareketlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Steam oyunlarında online sayılarına şuradan bakabiliyorsun http://store.steampowered.com/stats/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Oyun popülasyonunun ~%20 sini falan oluşturuyordu sanırım steam versiyonu.Öyle bişiler demişti bi dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d3un poeden daha fazla oynandigi kesin beyler su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 toggie said: remastered wc3 ve d2 beni yeni oyundan daha cok heyecanlandırır valla ne yalan soyliyim :) keske olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d3 ile poeyi rakamsal kıyaslamaya tutuyorsanız hata yapıyorsunuz zaten. baya konsepti anlamıdğınızı gösteriyor. indie, 100 kat derinliği olan oyunun tabii ki mainstream 20 yıllık IP kadar oyuncusu olamaz. bu oyunun kalitesi veya genreyi ne kadar güçlü tuttuğunu değiştirmiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 onlara sira gelene kadar o kamera acisi ve kuru kalabalik karakter sistemiyle de mainstream oyun kadar oyuncusu olmasi mumkun degil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 D3'un de kamera acisi D2'den iyi degil ki acikcasi. Daracik daracik haritalar cizgi halinde ilerleyen karakter. D3'un poe den iyi oldugu cok cok az yer var, evet bazi onemli yerler belki ama genel olarak d3 cok ciddi anlamda inferior bir oyun poe'ye kiyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 poe nin oynanabilirligi ve akiciliginin kotulugu her iyi tarafini cope atiyor ben ve benim gibiler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Sotto said: D3'un de kamera acisi D2'den iyi degil ki acikcasi. Daracik daracik haritalar cizgi halinde ilerleyen karakter. D3'un poe den iyi oldugu cok cok az yer var, evet bazi onemli yerler belki ama genel olarak d3 cok ciddi anlamda inferior bir oyun poe'ye kiyasla. Mainstream olup büyük rakamlar istiyorsan basit olmak zorundasın. Poe yi okulda iki dönem alsan çözemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 S-H said: Flassh said: genre ölmüş diyorsun da poe 15k kişi online şuan baktım da blizzardın ve d3un yetoluğu o twitch izlenme sayısı mı oyunun kalitesini belirliyor. (online sayısı derken oyun içinde kaç kişi oynuyor diye gösteriyordur belki oynamadığım için bilmiyorum.) steam statstan baktım 15k online vardı peak 28k idi bugün için. üstüne steam dısı oynayanlar var onu unutmusum bile arcane said: onlara sira gelene kadar o kamera acisi ve kuru kalabalik karakter sistemiyle de mainstream oyun kadar oyuncusu olmasi mumkun degil. :) çok talihsiz bi yorum olmuş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 koysana o treeyi hani artı bonus, artı yüzde bonus olmak üzere ikiye ayrılan yüzlerce seçenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Çok şaka bir yorum olmuş gerçekten çok şaka eğer poe için ise bu eleştiri. 7 class 6 sının sahip olduğu 3 farklı sub tree (ascendancy class) 1 i hybrid. Onlarca aktif skill gem bunları destekleyen support gemler bazı aktif gemlerin vaal versiyonları, build enable eden uniqueler falan derken 100 lerce farklı kombinasyon yapabileceğin bir oyunda kuru kalabalık class diyorsan popomla güldüm hardcore şekilde.Bu derinliğin yanında senin laf ettiğin passive tree konusunu açmadım bile bak. Bi oyunu sevmeyebilirsin anlaşılır ama üstün körü bilgiyle eleştirmek olmamış yani yakıştıramadım sana arcane. Ve en önemli detay oyun f2p olmasına karşın içeriği sürekli yenilenen arpg genre içerisinde en derin ve büyük içeriğe sahip tek oyun. Şu konuda poe tartışmamız ayrı komik ama poe indie bir oyun olarak nasıl AAA oyunların eline verip onlara ilham kaynağı oluyorsa saygıyı hak ediyordur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 olayın detayına girememiş adama öyle geliyor. içine girince kuru kalabalık değil aslında baya dolu dolu farklı gameplayler sunan karakter yelpazesi var. hatta hiçbir oyunda olmayan kadar seçenek var. aynen d3 exp de çorladıkları şeylerin çoğu poeden arak bu arada. hani milletin beğenip de oyunun dirilmesine sebep olan geliştirmeler. poeyi eleştirecekseniz daha elle tutulur eksiklerinin olduğu taraflardan vurun. derinlikte sektörde tek çünkü ve adamlar indie halleriyle inanılmaz hızlı content basıyorlar (hns contenti hem de öyle yarım yamalak karakterlerin bile oturmadığı 10 saatlik campaignler değil). gameplay akıcı değil dersin, motor kötü dersin falan filan. teknik açıdan adamların çıkış noktası amatör, fikirleri ve yönetimleri çok iyi. fikirleri kağıda dökerken uzun vadede ne olabileceği konusunda geri kaldıkları için motor yarı yolda bırakıyor. o da parayla aşılabilecek bir sorun ki ben 2017 de falan yeni motor bekliyorum. asla d3 kadar oyuncusu olmaz. olmasına da gerek yok. bu şey demek gibi, wow uo'dan daha iyi bir mmo çünkü daha çok oyuncusu var. biri elma, biri armut yani. d3 un sunduğu deneyimle poenin sunduğu deneyim arasında wowla uonun arasındaki farktan büyük farklar var. tek ortak noktaları aynı genreye ait olmaları. onun dışında d3 tatlı su balıkları için. sektörü tatlı su balıkları mainstream ediyor. poe her zaman küçük kesimlere hitap etmek durumunda kapsamı kırpmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 olm bu arada ben de 10 gün önce diablo 3'e başladım daha ilk defa. 3 arkadaş GR70'lere kadar geldik ve oyun gayet keyifli gidiyor şu ana kadar. D3'e başlanabilinecek en iyi zamanda başladım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 sadece felluca olan 3d uo oyunu çıkmadı mı hala yav? housing, crafting olacak, guard zone olacak safe bölge olmayacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 POE ve Diabloda benim için aynı sıkıntı var. Abicim götü boklu 4 chapter yapıyosun toplasan 10 tane map var. Aynı mobları boyayıp boyayıp yapıştırıyosun zaten. En azından 3 ayda bir bi chapter yayınlada bir girme nedenim olsun. İnsanlar bu oynu anlıyorum senaryo hikaye için oynamıyoda benim midem bulanıyor artık aynı 4 mapi dondur dondur oynadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Artariel said: sadece felluca olan 3d uo oyunu çıkmadı mı hala yav? housing, crafting olacak, guard zone olacak safe bölge olmayacak falan. eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 adeta ibretlik ekrana sığmadığı için baya zoom out yapmak zorunda kaldım, idare edin. 4 map sonuçta. http://i.imgur.com/EM5SmEu.png tihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 BonePART said: POE ve Diabloda benim için aynı sıkıntı var. Abicim götü boklu 4 chapter yapıyosun toplasan 10 tane map var. Aynı mobları boyayıp boyayıp yapıştırıyosun zaten. En azından 3 ayda bir bi chapter yayınlada bir girme nedenim olsun. İnsanlar bu oynu anlıyorum senaryo hikaye için oynamıyoda benim midem bulanıyor artık aynı 4 mapi dondur dondur oynadan. açık konuşayım d1 ve d2'ye beni bağlayan şey senaryo ve ambiyans olmuştu. d3'teki katedral hogwarts gibi dangalak bi dizayna sahipti. şöyle ek chapter misali düzgün d1 ambiyansını verecek bi katedral dizayn etsinler, 100 kat inelim, random generatoru adam akıllı olsun varyasyonu bol olsun oynarım. d3'te, d1'deki gibi level 4'ten 5'e geçişteki o map değişiminin verdiği "s*tir sıçtık galiba" hissini alamadım hala. d1'de şu itoğluitin bile seslendirilmesine uğraşmış adamlar, level 4'ün sonunda çıkıyodu: level 5'e bi iniyodun aha diyodun boku yiyecez, oyunu restartlayıp ilk 4 levelı tekrar kasıp biraz daha gelişeyim dedirtiyodu o flesh clan ordusunu görünce. bi de asit tüküren adi köpekler vardı. ne bileyim şu an bile d1 açtığım oluyor. hele bi "the hell" modu çıkarmışlar d1 için, görsen dibin düşer. 2 level bile aşağı inemiyosun zorluktan ama deli gibi bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar