Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stardew Valley

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hanıma aldık başından kalkmaz oldu. Bu tarzı seven varsa denesin...

http://store.steampowered.com/app/413150/?snr=1_1050_1051__1050

https://www.youtube.com/watch?v=q-tTSlpWH_M
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

Ya ben aldım herkes çok iyi demiş ama beni pek sarmadı. Hanımın ilk oyunu mu bu arada ?

Path of Exile oynarken geldi banada bir oyun bul birşeyler ekip biçeyim dedi direk bunu buldu google... Aynen ilk oyunu ama 5'ten beri oynuyor...
Mesaj tarihi:
abi kalkamiyorsun basindan bi sure sonra.
kizil hatunla evlecem diye kavun yedirmekten bi yerlerim sismisti.
Kavun lan
ama bagimlilik yapma potansiyeli cok yuksek bir oyun. Bir ara multiplayerda gelecek demislerdi ama ne oldu geldi mi bilemiyorum
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar kisin nasi para kazancaz :)
2k gold kaldi, capayi baltayi fln silver yaptim.
bildigin para suyunu cekti
acimdan olcem
bitki de yetismio

balik icin su kapanlar ile en iyi para nasi kazaniriz
hep les seyler dusuyor kapanlara
Mesaj tarihi:
Kisin fishing ve mining le ilgileneceksin. Bol bol quest yapip hayir duasi alacaksin. Bol resource toplayip yeni bina yapicaksin. Baska yapicak bisi yok kisin.

Eger diger mevsimlerden urunun varsa konserve ve icecek yapimina da yonelebilirsin.
Mesaj tarihi:
Daha ilk sene o yuzden biraz acemice gecti yaz ve sonbahar
Onumuzdeki ilkbaharda daha planli giderim, guzel sulama sistemi yaptim, bol bol hizli yetisen sebze ureritimi yapicam.
Fishing iyi de 3500-4000 kazandirio gunde.
Mesaj tarihi:
senko said:

Daha ilk sene o yuzden biraz acemice gecti yaz ve sonbahar
Onumuzdeki ilkbaharda daha planli giderim, guzel sulama sistemi yaptim, bol bol hizli yetisen sebze ureritimi yapicam.
Fishing iyi de 3500-4000 kazandirio gunde.

yapamazsın sen, uğraşma. Başarı şansın %1 bile değil
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk seneyi bitirdim ben de, zindanların dibini bulucam diye bütün kış geçti. kaçıncı seneden sonra tekrara giriyor oyun? şimdilik sürekli yeni bir şeyler buluyorum da, bu çok sürmeyecek diye ağır ağır oynuyorum hala.
Mesaj tarihi:
Valla ben ikinci senenin sonbaharındayım. Artık zırt zırt bișeyler açılmıyor. Tarlamı optimize edim düșük gelirli ișlerden kurtulayım düșüncesiyle oynuyom. İnekleri satıp hep keçi alcam misal. Hangi tip șarap daha pahalıysa yılboyu seraya o meyveyi ekecem vs.

Bunun dıșında yazdığım hatunla evlencem. Community centerda kalan tek eksiği tamamlayacam ve zor dungeonda alt katlara inecem gibi mevzularım var.
Mesaj tarihi:
community center baya bi bağladı beni ya, iyi düşünülmüş. bir de biriyle evlenmeni bir faydası var mı?
aşqım bu sabah sen topla hasadı yapabiliyor muyuz acaba
Mesaj tarihi:
Grego said:

community center baya bi bağladı beni ya, iyi düşünülmüş. bir de biriyle evlenmeni bir faydası var mı?
aşqım bu sabah sen topla hasadı yapabiliyor muyuz acaba

Canı isterse çiçekleri sulayabiliyor grego :)
  • Yeni Oluştur...