Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Hanıma aldık başından kalkmaz oldu. Bu tarzı seven varsa denesin... http://store.steampowered.com/app/413150/?snr=1_1050_1051__1050 https://www.youtube.com/watch?v=q-tTSlpWH_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Ya ben aldım herkes çok iyi demiş ama beni pek sarmadı. Hanımın ilk oyunu mu bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Oha başlığı varmış. Ulan buna bile mi sardınız... https://forum.paticik.com/read.php?35,8343154,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 sdeceokuyangenç said: Ya ben aldım herkes çok iyi demiş ama beni pek sarmadı. Hanımın ilk oyunu mu bu arada ? Path of Exile oynarken geldi banada bir oyun bul birşeyler ekip biçeyim dedi direk bunu buldu google... Aynen ilk oyunu ama 5'ten beri oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 abi kalkamiyorsun basindan bi sure sonra. kizil hatunla evlecem diye kavun yedirmekten bi yerlerim sismisti. Kavun lan ama bagimlilik yapma potansiyeli cok yuksek bir oyun. Bir ara multiplayerda gelecek demislerdi ama ne oldu geldi mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 of iyi kavun olsa da yesek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 KIZIL DEĞİLİM AMA İDARE ET KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 pis bir oyun bu ya saat nası geçti anlamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 baktim neymis diye de, oyun bildigin harvest moon gibi. cocuk yapip sonra onu irgat olarak yetistirebiliyorsak hemen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 arkadaslar kisin nasi para kazancaz :) 2k gold kaldi, capayi baltayi fln silver yaptim. bildigin para suyunu cekti acimdan olcem bitki de yetismio balik icin su kapanlar ile en iyi para nasi kazaniriz hep les seyler dusuyor kapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Harvest Moon'un yandan yemisi degil mi bu? PC'ye Harvest Moon cikiyor, onu bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 gelsin guzel bisiyse onu da oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Kisin fishing ve mining le ilgileneceksin. Bol bol quest yapip hayir duasi alacaksin. Bol resource toplayip yeni bina yapicaksin. Baska yapicak bisi yok kisin. Eger diger mevsimlerden urunun varsa konserve ve icecek yapimina da yonelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Kıș gelmeden hayvanlara ot, üretim binalarına da sebze meyve stoklaman lazım. Bunlar yoksa madende derine inip milletle kanka olarak zaman geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Daha ilk sene o yuzden biraz acemice gecti yaz ve sonbahar Onumuzdeki ilkbaharda daha planli giderim, guzel sulama sistemi yaptim, bol bol hizli yetisen sebze ureritimi yapicam. Fishing iyi de 3500-4000 kazandirio gunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 GERGE said: Harvest Moon'un yandan yemisi degil mi bu? PC'ye Harvest Moon cikiyor, onu bekleyin. Ondan esinlenmis ama bu da kendi basina bayagi guzel. Oynamaya deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 senko said: Daha ilk sene o yuzden biraz acemice gecti yaz ve sonbahar Onumuzdeki ilkbaharda daha planli giderim, guzel sulama sistemi yaptim, bol bol hizli yetisen sebze ureritimi yapicam. Fishing iyi de 3500-4000 kazandirio gunde. yapamazsın sen, uğraşma. Başarı şansın %1 bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Açabilirsen greenhouse'u aç. Ondan sonra kıșı dert etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 ilk seneyi bitirdim ben de, zindanların dibini bulucam diye bütün kış geçti. kaçıncı seneden sonra tekrara giriyor oyun? şimdilik sürekli yeni bir şeyler buluyorum da, bu çok sürmeyecek diye ağır ağır oynuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Valla ben ikinci senenin sonbaharındayım. Artık zırt zırt bișeyler açılmıyor. Tarlamı optimize edim düșük gelirli ișlerden kurtulayım düșüncesiyle oynuyom. İnekleri satıp hep keçi alcam misal. Hangi tip șarap daha pahalıysa yılboyu seraya o meyveyi ekecem vs. Bunun dıșında yazdığım hatunla evlencem. Community centerda kalan tek eksiği tamamlayacam ve zor dungeonda alt katlara inecem gibi mevzularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 community center baya bi bağladı beni ya, iyi düşünülmüş. bir de biriyle evlenmeni bir faydası var mı? aşqım bu sabah sen topla hasadı yapabiliyor muyuz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Valla bilmiyorum ama evlenmek en azından her hafta hediye götürme derdinden kurtarır diye düșündüm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Oyunda bile hicbi kizla communication icinde olamadım lan ben sfg Evlenme oldigunu su an ogreniyorum oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 boşver, ben de festival neyim hiç birşeye katılmıyorum, selam sabah sıfır. uyuz ergeniyim kasabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Grego said: community center baya bi bağladı beni ya, iyi düşünülmüş. bir de biriyle evlenmeni bir faydası var mı? aşqım bu sabah sen topla hasadı yapabiliyor muyuz acaba Canı isterse çiçekleri sulayabiliyor grego :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar