Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 bu o abi değil mi ya. gif konusunda gördüm filmin üstüne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 zombi filmi sevenler izleyebilir. zombilerin trende dengede duramamaları lazım. birde kasıtlı olarak trene tutunan zombi yığını çok kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Red said: bu o abi değil mi ya. gif konusunda gördüm filmin üstüne sdfs O valla, sahane karakter maco abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Ya siz nasıl bi reklam yaptınız bu topikte böyle. Hemen izlemem lazım, şimdiye kadar ki tüm zombi filmlerini çöpe at dediniz resmen. Böyle bi şey olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Ya olm hangisini indiricez ya ? ingilizce alt yazı var sadece tamam da hangi torrente ait ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 murray'inkini indirin gayet iyi olmuş. Murray said: Oturdum çevirdim iki dakikada (saatte tabi): http://www.turkcealtyazi.org/sub/647609/train-to-busan.html ellerine sağlık, makbule geçti cidden. film gayet iyiydi, helal olsun korelilere. zombileri çok başarılı yapmışlar özellikle. ameriga, holivod filan otursun izlesin. tam walking dead oyunu sezon 1 sonu gibi oldu. http://koobazaur.com/blog/wp-content/uploads/2014/02/clementine-always-remembers.jpg mikrop herif herkesi öldürdü ya, bizimkiler kurtulsunu bıraktım o ölsüne geçtim sona doğru artık. o arada kim young 'un ne yaptı acaba onu merak ettim lol. onun da filmini çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 iki tane adam gibi baba vardı bu filmde gözyaşları sel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 @sam ne demek. Düşündüm de hani eleştiri okları dönmesin diye söylüyorum; kült eski zombi filmlerini bir kenara bırakırsak romero falan, son zamanlarda çekilmiş en iyi zombili film olabilir bu bence. Yani düşünüyorum RE filmlerini oldum olası sevemedim şahsi olarak, 28 serisini severim ama sadece severim. Dizilerden TWD'i izlemeyi çekik gözlünün 100 zombi arasından kurtulduğu kısımda bıraktım, dead set'i falan bir beğenmiştim, World War Z'yi sadece görsel olarak ilgi çekici buluyorum yoksa meh. Ama bu film bende "TWD the game" etkisi bıraktı, sonunda da duygulandırdı. Gerçekten benzerlikleri yok değil. Bana göre zombi teması dediğin zaman çaresizlik olacak, insanlar arasındaki muhabbetler pek olmayacak ve film vahşi olacak yani işin sonu tatlıya bağlanmayacak world war z gibi. Mesela bu filmde ana kahraman çok da iyi bir karakter değil. İşkolik, kızıyla ilgilenemeyen, eşiyle ayrılmış dahası hamile kadının üstüne kapıyı kapatıp zombilerle baş başa bırakmış, bencil ve hatta kızına bencil olmasını tembihleyen bir karakter. Bu bile başlı başına güzel bir durum. Bu arada credits kısmında çalan müzik beni esir etti, baya güzel. https://www.youtube.com/watch?v=O1Sg215VkIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ağır kore sineması fanıydım zamanında, hani 2006'dan 2012ye kadar filan ne varsa izlemişimdir(tabi o süreçte geçmiş filmlerine de baktım) ondan sonrasında çıkan çok iyi filmler varsa anca onları izledim. abi kusura bakmayın da bok gibi film bu. kore sinemasına yakıştıranlar da plebdir kusura bakmasın. film zaten kore değil japon filmi kafasını WWZ ile harmanlamış... zombie apo hayranı filan olmalısınız şunu övebilmek için başka hiçbir kayda değer tarafı yok. ne üdüğü belli olmayan bi zombie salgını koyalım, insanları bir yerde sıkıştıralım ki fobik gerilim yaşatalım, aile draması olsun, ana karakterlerden biriyle duygusal bağ kurup öldürelim, sonra hepsini öldürelim. ama durun çocuk ölmesin çünkü o çocuk. kadın da hamile zaten etik diye bişey var. hayır bi de filmin sonunda bi gözyaşı sahnesi koymak şarttır zaten kore filmlerinin yüzde 90'ında, sırf ona bağlayıp tamam ya olmuş bu demenin bi anlamı yok, adamların matematiği öyle. koreliler severler dramı. Snowpiercer vardı o da trende geçiyodu filan. treni seven koreliler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 kabaneri gibi işte, trenli zombi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 sanssizsansli said: vereceğin spoileri s.... bırak da kendimiz de izleyip bakalım kendimiz yorumlayalım. spoiler içinde vur yerden yere. günün birinde hiç beklemediğin bir anda öm alacaksın... tavsiyem bundan sonra hiçbir filmin altına merakla bekliyorum falan yazma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 zaaa abi ben spoilera karşı değilim zaten istiyosan telefonumu veriyim arayıp söylersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 validenin telefonu versene bayramda elini öpmedik bir arayalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bu hiç yakışmadı valide filan... koca götlülüğüne veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bayram dayanismasi geldi, reklamlardaki aile saadeti patiye tasti diyordum ben de. adam art niyetli cikti. ters anladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ya bait attım aslında. çomar refleksi var mı diye. süphedeydim bu arkadaş için ama yemi yutmadı. filmiz izledim, hakkında dediği her şey de doğruymuş allah kahretsin ki. sen yine de spoiler verme sebahattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 sanssizsansli said: ağır kore sineması fanıydım zamanında, hani 2006'dan 2012ye kadar filan ne varsa izlemişimdir(tabi o süreçte geçmiş filmlerine de baktım) ondan sonrasında çıkan çok iyi filmler varsa anca onları izledim. abi kusura bakmayın da bok gibi film bu. kore sinemasına yakıştıranlar da plebdir kusura bakmasın. film zaten kore değil japon filmi kafasını WWZ ile harmanlamış... zombie apo hayranı filan olmalısınız şunu övebilmek için başka hiçbir kayda değer tarafı yok. ne üdüğü belli olmayan bi zombie salgını koyalım, insanları bir yerde sıkıştıralım ki fobik gerilim yaşatalım, aile draması olsun, ana karakterlerden biriyle duygusal bağ kurup öldürelim, sonra hepsini öldürelim. ama durun çocuk ölmesin çünkü o çocuk. kadın da hamile zaten etik diye bişey var. hayır bi de filmin sonunda bi gözyaşı sahnesi koymak şarttır zaten kore filmlerinin yüzde 90'ında, sırf ona bağlayıp tamam ya olmuş bu demenin bi anlamı yok, adamların matematiği öyle. koreliler severler dramı. Snowpiercer vardı o da trende geçiyodu filan. treni seven koreliler... Ben sevmediysem kimse sevmesin, sevende zaten sinemadan anlamiyordur diyorsun yani. Hayatta basarilar tatlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ne boş beleş bi yorum bu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Senin yorumun ozeti, bos beles gelmesine sasirmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ay götüm laf sokuyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Hakarete de basladik demek, egonmu acidi bebegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 mu ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 spoiler verip bir de üste çıkma ya. ısrar etme girme de bir daha bu topiğe tamam mı abisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 zombiciler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 zombiler guzelde ayarsiz ve abartili duygu somurusu bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar