aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Ozzy den 10 numara olmuyo. Atiba-ozzy ikilisini bozmadab, sosa nın yerine talisca yı koydun mu tamam. İnler de ozzy nin yedeği plur. Yanlış değişiklik oldu bence
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Abi zor maç, zorlu deplasman vs oldu mu inler-atiba-talisca İnönüde anadolu takımı ağırlıyorsan oğuzhan-atiba-talisca
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 mactan once atiba-inler diyordum ama su ilk yariyi gordukten sonra bir daha demem. kabus gibiydi.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 q7 artık ilk 11 görmez ve görmemeli zaten. bench'ten girmeli sadece. duran topların tümünü piç eyledi. o son saçma hareketi yapmasa son frikikte yine topun başındaydı. tosiç efsane maç çıkardı gol dahil tek hatası yok. rahat 10 tane net top kesti. marcelo golde hatalı ama muşmulada babam kadar refleks yok. beck dünyanın en standart oyuncusu olabilir. basit programlanmış npc gibi adam. gg oynamalı mümkünse. caner yorgundu eh işte oynadı, frikik hariç duran topları kullanmalı. inler - atiba yanyana oynamayı öğrenmeli. adamlara bir şey de diyemiyorsun ilk beraber oynadıkları maç deplasmanda şl ilk maçı, wtf? oğuzhan 10 numara oynayamaz bu kadar basit. boşuna 1 oyuncu hakkımız gitti ve bir devre 10 kişi oynadık. talisca kira ücretini çıkardı bile. sırf pasları ve frikikleri için sahada olur. cenk böyle böyle öğrenecek bu işi, aboubakar etkisiz kaldı. bu yüzden eto'o dedik durduk. bu maç iki tane rahat tıkamıştı. skor gayet iyi önümüzdeki maçlara bakacağız.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 cenk bu abuabakarı keser gibi duruyor. Stringray said: beck dünyanın en standart oyuncusu olabilir. basit programlanmış npc gibi adam ahahahahah hakkaten ahahhah
Harir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 tosicin golde bariz pozisyon hatası var.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 diyelim ki super oynadi, efsaneviydi, aradigimiz stoper tosic mi? akhisara karsi ilk 11'e yazar misiniz? rodallega tosici tiklatip pisman etmez mi?
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 eldeki bu abi, ara transfere kadar yapacak bir şey yok. marcelo daha çok hata yaptı bu maç.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 CL deki durumumuz ligdeki fenerin averajla üstünde sdfsf Iyi geceler
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 tosic marcelonun kariyer hatasını bir sezonda capledi.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/video/stars-of-ucl/videoid=2398058.html şampiyonlar ligi sayfasında en çok izlenen video diye bu çıkıyor heuahe.
tunch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 applev0dka said: CL deki durumumuz ligdeki fenerin averajla üstünde sdfsf Iyi geceler Sayfa sonu kalmasin
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 güzel maçtı. maçın kırılma anı tolga'nın çıkardığı toptu. q7'i linç ederlerdi gol olsa.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 applev0dka said: CL deki durumumuz ligdeki fenerin averajla üstünde sdfsf Iyi geceler Koyulurda boylede koyulmaz ki
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 kaybetmesi gereken bir macti. son dakikada kurtardi kendisini. okunuk pirinc etkisi herhalde
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Avrupa'nın en zor deplasmanlarından birinden 1 puanla dönmek bile başarı ama kazanabilirdik de cidden, öyle bir şey olsaydı direkt üst gruptaydık :( Hatasına rağmen Tolga değilde bugün takımı yakan bir numaralı isim Quaresma'ydı. Sistemi vs. çok bozdu. Zaten en son ihanetini de ironi gibi Tolga engelledi. Şöyle götü olsa da keşke 3-4 maç ceza olarak kesse takımdan ŞG, hem onsuz daha iyi işlendiği de takımın ortaya çıkacak... Talisca bu arada genel olarak iyiydi bayağı, Quaresma'nın amele sümüğü hırsının aksine ciddi anlamda temiz hırs yapmış Talisca, alttan alta müthiş oynadı. Her zaman böyle oynasa zaten seneye 20de verip almak gerek nitekim gömeriz daha iyisine adfds Bakalım dün yine Monaco scoutları izlemiş. Ciddi ciddi talisca'yı almak istiyorlarmış ki geçen seneden beri zaten izleniyormuş. Uğur Meleke ve Ali Ece dediler işte BJK ile temasa geçme ihtimalleri de yüksekmiş gelecek yaz. 20 milyon opsiyonu varmış bize belki bi 25'e falan kitleyebilirsek biz al-sat yaparız yazın çok tatlı olur. Mendes'in adamı, Ahmet Bulut'la birlikte kitlerler Monaco'ya yıllardır kitledikleri onca adam gibi. Rakam abartı gibi dursa da fazla değil bu etkenler işin içinde olunca :D
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 olm talisca çılgın adam, 5 m kar için neden o işe girelim. talisca bizde şu maçta oynadığı gibi oynasın (ki çok daha iyisini oynayacak benfica'nın sahasında şu şekilde sakin ve hatasız oynadıysa) 30-35 m Euro sene sonu bu adamın değeri (ŞL'de oynayacağından). 2 yıl bizde zaten 2 yıl kullanıp, 2 yılın sonunda 20m euro'ya bonservisini alıp en az 30 m euro'ya okuturuz ki en az diyorum. her hareketinden adamın yıldız olduğu ortada. yeni nesil ribery'miz hayırlı olsun diyorum ben.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 calimero said: 2 yılın sonunda 20m euro'ya bonservisini alıp en az 30 m euro'ya okuturuz ki en az diyorum. her hareketinden adamın yıldız olduğu ortada. yeni nesil ribery'miz hayırlı olsun diyorum ben. Talisca yeni nesil Ribery olabilir. Hatta Ribery'i de geçtim. Gerçek Rivaldo'dan daha da iyi bir oyuncu da olabilir. (Trollemiyorum lan ciddiyim) Ama Türkiye Cummuriyeti'nden hiç bir oyuncuyu 30m'e satamazsınız. 2000'lerin başında olsaydık belki. Artık öyle bir şey yok. Mino Raiola gibi adamlar var artık futbolun başında. Türkiye'den bir oyuncu almak için 30m vermek zorunda olmadıklarının farkındalar. FM kafası düşünmeyin piliz. Ne olur mesela.. Gabigol ile Talisca'nın menajeri aynı adamlar olarak görünüyor. Sallıyorum 20m'e alırsınız. 21'm e Inter'e satarsınız. Inter buna karşılık 1 tane tam pişmemiş ama pişe yazmış elemanı verir. Bir de yanına yaşlıca bir yıldız verir. Bu kadar. 20m'i basıp oyuncuyu alabilmek diye bir şey de yok. Menajer "Ben seni Reallere Mençıstırlara satacam" dediği zaman o topçuyu ikna etme şansınız yok. 20m 30m'e Türkiye'den adam mı satmak istiyorsunuz? Şu anda maalesef tek yolu oyuncuyu bizzat kendiniz bulmanız gerekiyor. Eğer takımınızdan önce menajerler bulduysa güle güle...
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Yok abi katılmıyorum. Beşiktaş bu konuda iyi ilerliyor. Hem ŞL'deyiz, hem de her oyuncumuzu yüksek meblağlara satabilme imkanımız birkaç sebepten ötürü var. 1) Bizde oynayan oyuncular, yüksek fiyatlı dediğimiz adamlar düşük yıllık ücretlere oynuyor, bu yüzden Avrupa kulüplerine satınca 1.5 verilen adama 3 verilince adam gidiyor (bkz. sosa) 2) beşiktaş'ın futbolculara borcu yok artık, tıkır tıkır ödüyor paralarını. Sosa'nın menajeri açıklama yapmıştı, beşiktaş her yükümlülüğünü yerine getiriyor bu nedenle çok zorladık vs diye. 3) Şenol güneş'in futbolcu parlatma özelliği 4) Beşiktaş'ın mali yapısı kendini döndürebilecek düzeye geldi. FFP yılımızda bile Sosa için satmıyoruz gerekirse A2'ye gider restini çekebildik. Dolayısıyla Türkiye'den özellikle beşiktaş'tan 30m Euro'lara adam satılabilir avrupa'ya. Ribery derken zaten tip olarak değil gs'ye geliş şeklinden ve birden parlamasından bahsetmiştim. Oyun tipi olarak rivaldo'yu andırdı bana da. Elbette 1-2 maç izledik daha izlemek gerek ama büyük topçu olacağa benziyor.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 tosice bok attık o kadar adam gecenin ilk 11e girmiş
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 o meblağlarda satış için şl gediklisi olması lazım takımın. 2-3 yıl boyunca her sene şl ligine gidip 10 maç civarı yapabilirse takım ya da elenip el'de çeyrek final üzeri oynanırsa neden olmasın. ondan önce zor. herif net yetenekli zaten mental olarak iyi eğitirse şg beşiktaş taraftarıyla, sistemiyle ve gelecek bir kaç seneki muhtemel şl katılımlarıyla çok uygun bu tip futbolcular için.
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Yalniz saka maka dun aksamki kadro cogunlukla yeni transferlerden olusuyordu. Benficanin evinde kafa kafaya oynadi takim/ Transferlerimiz bir kez daha basarili cikacak gibi.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 bu adam iki sene önce gençlerbirliği'nde oynuyordu abi şu an şl'de maç yapıyor. yedek kalsın ağzını açmaz, her an hazırdır sahaya girince de oynar. garip şekilde büyük maçlarda da iyi oynuyor ligde daha çok hata yapıyor. çok iyi kesici ama topla arası yok hemen ön liberoya topu iletmesi gerekiyor. bir de yanına adam kaçırmayan birini koymak gerekiyor. 1m'a oynuyor zaten ideal bir rotasyon stoperi. ama bu sene full ilk stoper oynayabilir atınç'a formayı kaptırmazsa.
Öne çıkan mesajlar