Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cift hatli telefon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi is bi de kisisel telefon tasimaktan yoruldum. Sahibinden ve gg'de epey telefoncu var "malum yolla imei kaydi yapilmistir" diye yaziyorlar huawie p9, oneplus+ falan epey iyi gibi ama tr'ye bunlar vatan, media markt gibi yerler almiyormus, vergiden vs dolayi. Anca bu telefoncularda satiliyor fakat malum yolla imei kaydi diyor. Buna guvenilir mi ?

Bi de bu huawei p9'u gorunce yani biri durtse gidip alicam ama guvenlik konusuna cok takildim. Ya da baska fikriniz var mi ?
Mesaj tarihi:
malum yolla derken? resmi ithaalat satılanlardan al sorun cıkmaz. g4 un vardı çift simli versiyonu arada n11de ggde falan satılıyo.

paralel ithalat telefonlara bak işte
Mesaj tarihi:
paralel ithalat bunlar. hepsi kayıtlı oluyor. imei sorunu çıkma ihtimali %2,5 falan
zaten 2 yıl garantisi falan belgesi melgesi olan telefonlar bunlar hep.

aldıktan sonra imei check edebilirsin de nereden ediliyordu unuttum
Mesaj tarihi:
Lg g5 ve mi 5 ten sonra gm almayalim simdi olmaz.

Bu bahsettigim iki urundede cift sim kart olayi var(?). Di mi ?

İmei dusuk oranda problem oluyor diyor bi kac sitedede hepsiburada icin ozellikle
Mesaj tarihi:
bence yanlış yaparsın.

https://en.wikipedia.org/wiki/Android_One#Turkey:_General_Mobile_4G

Çatır çatır nexus gibi güncelleme gelecek, saf android. Ben geçen nexusları beğenmeyip Sony almıştım mesela ağladım sonra.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
al abi akilli olmayan bi nokia samsung is icin onu kullan digeri gene ayfon olsun neden cift hatli ariyosun ki cok sacma bence hani 4 hat kullanman gerekir fln neyse de al iste bi nokia 230/samsung s5610 fistik gibi
  • Yeni Oluştur...