Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şalgam içiyonuz mu?

hattok

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

ulan şalgamda bile entel bi forumuz ya.

doğanay içenler aşağılanmış falan. ben galba hayatımda markasına bakmadım içtiğim şalgamın, morsa şalgammış bu diyip içiyorum. yalnız taneliyi de merak etmedim değil şimdi.

bostanlıda geçen gördüm
bisiklete binerken seyyar kartal arkasında satıyor.. bospa nın karşı otoparkında park etmiş halde
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Allam bi de abidik gubidik seyleri salgam diye koymuslar.

Alin gencler, yoksa cevrenizde adam akilli salgam, verin siparisi gelsin; http://alisveris.turnib.com.tr/

Bir de ben salgama salgam demem salgam tanesiz olunca diyeyim ama Istanbul'da falan zor tabi.

bu turnibin acılısı mı, acısızı mı güzel? acılısı çok mu acılı mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

doğanay hijyen açısından çok geride, adanada bile kmse içmiyor/içirtmiyor. serafress mi superfress mi ne övüyorlar adanadaki tanıdıklar. Zaten çoğu restorant da onu servis ediyor. Tabi oraya gidip yolda havuçlu falan içmek daha güzel bir olay ama herkesin damak yapısına uygun olmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ikinci sinifa giderken para verip "gitmeden bi meyve suyu al kendine" demislerdi bi gun. Baya bi raf gezdikten sonra gozume kestirdigim kirmizi renkli, ayran kutusuna benzeyen seyi visne suyu diye almistim. Beslenme saatinde yasadigim sok yuzunden hala icmiyorum salgam ahaha.

Ama faydaliymis baya probiyotik acisindan, icmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

di said:

Allam bi de abidik gubidik seyleri salgam diye koymuslar.

Alin gencler, yoksa cevrenizde adam akilli salgam, verin siparisi gelsin; http://alisveris.turnib.com.tr/

Bir de ben salgama salgam demem salgam tanesiz olunca diyeyim ama Istanbul'da falan zor tabi.

bu turnibin acılısı mı, acısızı mı güzel? acılısı çok mu acılı mesela?

Kisiden kisiye degisiyo. En guzeli ikisinden de soyleyip istedigin sekilde karistirmak. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...