Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 @karabuz 1-2 hafta sonra casual bi şekilde tahin pekmez thread'i açıcam "geçen bi yedim alerji yaptı sahte tahin miydi acaba" falan diye bait'leyerek. onun da gurmesi eliti varsa caz dinleyip pipo içmeye başlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Cokomantis said: @karabuz 1-2 hafta sonra casual bi şekilde tahin pekmez thread'i açıcam "geçen bi yedim alerji yaptı sahte tahin miydi acaba" falan diye bait'leyerek. onun da gurmesi eliti varsa caz dinleyip pipo içmeye başlicam. http://i.imgur.com/IvXeNLx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hayir simdi bir de kurban bayrami gelsin haslamalar kizartmalar etler cigerler vakti..tam da stoklanacak zaman aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Black-ice said: ulan şalgamda bile entel bi forumuz ya. yalnız taneliyi de merak etmedim değil şimdi. havucated salgam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bana bi kere jager yerine şalgam shotlatmışlardı. hayatımda ilk ve son içişimdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Rakı şalgam best combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Black-ice said: ulan şalgamda bile entel bi forumuz ya. doğanay içenler aşağılanmış falan. ben galba hayatımda markasına bakmadım içtiğim şalgamın, morsa şalgammış bu diyip içiyorum. yalnız taneliyi de merak etmedim değil şimdi. bostanlıda geçen gördüm bisiklete binerken seyyar kartal arkasında satıyor.. bospa nın karşı otoparkında park etmiş halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Şalgamın tadı jagerinkine takar ya net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Doğanay çöp, onda bi anlaşalım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 butik salgam iciyorum ben bardagi 20 liradan cold brew'i var hatta, dunyanin en lezzetli seyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 di said: Allam bi de abidik gubidik seyleri salgam diye koymuslar. Alin gencler, yoksa cevrenizde adam akilli salgam, verin siparisi gelsin; http://alisveris.turnib.com.tr/ Bir de ben salgama salgam demem salgam tanesiz olunca diyeyim ama Istanbul'da falan zor tabi. bu turnibin acılısı mı, acısızı mı güzel? acılısı çok mu acılı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bana delecekmis gibi geliyor..su anda yazarken dusundukce agzim sulandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 doganay mainstream o yüzden sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 doğanay hijyen açısından çok geride, adanada bile kmse içmiyor/içirtmiyor. serafress mi superfress mi ne övüyorlar adanadaki tanıdıklar. Zaten çoğu restorant da onu servis ediyor. Tabi oraya gidip yolda havuçlu falan içmek daha güzel bir olay ama herkesin damak yapısına uygun olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Kühne nasıl peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 alman turşusu değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kühne denmiş. künefe olsa da yesek diyerek konuyu it's over 9000'a çekiyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Ben doganaydan baska icmedim, daha dogrusu bulamadim ama acilisi cig kofteyle efsane oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kühne sirke iyi şalgamını içmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 http://images.hepsiburada.net/assets/Taris/500/Taris_4961672.jpg alman tipi çok güzel. Türk tipi gibi değil hardal tohumlu tatlımsı bişi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Ikinci sinifa giderken para verip "gitmeden bi meyve suyu al kendine" demislerdi bi gun. Baya bi raf gezdikten sonra gozume kestirdigim kirmizi renkli, ayran kutusuna benzeyen seyi visne suyu diye almistim. Beslenme saatinde yasadigim sok yuzunden hala icmiyorum salgam ahaha. Ama faydaliymis baya probiyotik acisindan, icmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 samaella said: http://images.hepsiburada.net/assets/Taris/500/Taris_4961672.jpg alman tipi çok güzel. Türk tipi gibi değil hardal tohumlu tatlımsı bişi bu :D Şunun aynısını polonyalılarda yapıyo 2.dünya savaşında almanya bunuda araklamış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Doğanay acılı fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 özkan var mersinde, seri üretim içtiğim en iyisi o şimdiye kadar. batı taraflarına yolluyorlar mı bilmiyorum, bulabilirseniz affetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 idilik said: di said: Allam bi de abidik gubidik seyleri salgam diye koymuslar. Alin gencler, yoksa cevrenizde adam akilli salgam, verin siparisi gelsin; http://alisveris.turnib.com.tr/ Bir de ben salgama salgam demem salgam tanesiz olunca diyeyim ama Istanbul'da falan zor tabi. bu turnibin acılısı mı, acısızı mı güzel? acılısı çok mu acılı mesela? Kisiden kisiye degisiyo. En guzeli ikisinden de soyleyip istedigin sekilde karistirmak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar