Asriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Rakının peynirle beraber en güzel ekürisi.Bir de rakı içmeyen bi hatuna rakıyı sevdirmenin en kritik 2 noktasından biri.Şalgamla içiriceksin ve asla yeni rakıyla şansını denemiceksin.Tekirdağ'ın her türlü yeni başlayacak hatun kişilere sevdirme şansı daha fazla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 of erkek sevişmeyi de öğretion mu kızlara dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 rakı çok pahalı kendimiz içemiyok bi de karıya kıza verip ziyan mi edicez kahrolsun kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Türk kızından bahsediyoruz burda.Sevişebilenini bulabilmek rakı içebilenini bulmaktan çok daha zor 😬 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Arasıra ayranla karıştırıp içiyoruz.Ilk başta ayranla şalgam olurmu demiştik ama denedik gerçekten güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Claiborne said: adanus güzel ama bazı kebapçılarda gördüm sadece. adanus çok iyi ya yalnız çok ani çıkışlara sebebiyet verebiliyor tetikte olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Off canım çekti şimdi. Rakının kebabın en iyi ekürisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hattok said: Abi valla ben bi tane buldum. Yani gerçek şalgam suyu bu. Doğanay bildiğin turşu suyu resmen http://narorganik.com/site-upload/urun-images/buyuk/kaleagasi-organik-salgam-kucuk--boy-1369252204.jpg doğanay turşu suyu ise torkunun ki ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bu organikler sirke gibi olmuyor mu bir kez içtim çok asidikti. Valla içtiğim en iyi şişelenmiş şalgam doğanay'dı ya. Sağlıklı,sağlıksız bilmemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 şalgam içiyorum ama soğan ve sarımsaklı yemekler olduğunda ayran daha iyi oluyor https://madeinturkeymagazine.com/wp-content/uploads/2015/12/1449231228_Kemal_Kukrer_Salgam-165x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 şalgamı arttırmak istiyorum ben ya mesela dürümle falan içemiyorum daha doğrusu ayran daha bir güzel geliyor. galba bi tek rakıyla içiyorum. hatta içine limon da sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ben şalgam deilde, domates suyu içiyorum..(dum) şalgam gözümde hep, dinci içkisi gibi bi yer edinmiş, ismi falanda garip niyedir bilmiorum hep bi soguk yaklasıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Salgam SUYU die baslayip xxx cok iyidir faln diyenler lutfen sussun anlamadiginiz belli olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 icine de 3 5 sunlardan tiklatacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Sabak sabak canım çekti Vicdansızlar Bu saate ciğer kalmaz ama bi dürüm söliim şalgamıda gömerim Bizim buralarda kilikya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Şalgam için beyler vücudu temizliyormuş, kötülüklerden arınırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 tadını seviyorum ama midemi rahatsız ediyor içtikten sonra. senede 1-2 kere ancak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Acısını ayranla karıştırıp içen tek ben miyim lan? Yapınca herkes yan gözlerle kesiyor -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hacım sen aşmışsın, gurmelik var mı babadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ayranli madensuyu var bildigim bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Allam bi de abidik gubidik seyleri salgam diye koymuslar. Alin gencler, yoksa cevrenizde adam akilli salgam, verin siparisi gelsin; http://alisveris.turnib.com.tr/ Bir de ben salgama salgam demem salgam tanesiz olunca diyeyim ama Istanbul'da falan zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ovchinnikov said: serafresh. en güzel seri üretim. abi evet bu da iyi şuanda evde bu var : D @Di valla denenir abi ben de arıyorum güzel bi şalgam suyu ya. Adanadan getirtcem en son artık arkadaş var adanalı bakalım Ankaraya bi geçimde :D Şalgam zaten ayran gibi abi karıştırsan da bir şey olamz yani asdf kıvamı artar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Turnib, Mersina (taneli), Serafresh, Kaleağası bunlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Vay be bu markalar ne böyle, ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ulan şalgamda bile entel bi forumuz ya. doğanay içenler aşağılanmış falan. ben galba hayatımda markasına bakmadım içtiğim şalgamın, morsa şalgammış bu diyip içiyorum. yalnız taneliyi de merak etmedim değil şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar