Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 pazartesi geç kalmasın insanlar diye pazar gecesi alıyorlar yine de nasıl geç kalmayı başarabiliyorsunuz anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 bizimö iş yerinde bile geç kalan vardı bence bahane ama : ) koca pazar günü hiç mi saat gereksinimi oılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 abi saat gereksinimin olunca da cep telefonuna bakıyosun. ben bütün pazarı öyle geçirdim, sonra akşam eve dönücem otobüsle, otobüsün saatini söyleyince aydım, ki bilmiyodum. otomatik alıyo ennihayetinde akıllı telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 diyebilirsin mesela ;P benimki gerçek olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 telefondaki uygulama saatlerini nasıl düzelteceğiz.facebook, twitter filan 1 saat önce gelmiş gösteriyor mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 nasıl gidiyor karanlıkta kalkabiliyor musunuz plaza bebişleri? lamba lazım mı?:) akşamları hava kararmamışken (he 1800de çoktan kararmış oluyor) iki derecede yan departmandaki kızla bira içebiliyor musunus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ben işsizim abi, ben yatınca gece kalkınca gündüz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 sinirden kendimi sikiyorum gülücüğü o. başlığı açan da oh be 5te zifiri karanlık olmayacak yazmış ehehehe. bitane killsok mu ne vardı o diyordu akşam güneş batmamış olur takılırız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ben hep 50Tl'lik yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 9 da çıkıyorum evden. iş yerim 1km uzaklıkta ona da motorla gidiyorum ahah mutsuzum ama lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bunu düşünen zihniyetle mutlu olan zihniyet aynı olması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Olm karanlık neden mutsuzluk sebebi sizin için? Bence onu bi araştırın. Ben çok mutluyum karanlıkta gidip dönmekten, günışığı sevmiyorum. Ofiste elimden gelse ışıkları kapatıp sadece bilgisayar ışığı ile çalışmak istiyorum. HEP KIŞ OLSA KEŞKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 nick post uyumu anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 uyku yetmiyor lan uyku, yazın 4'te yatıp 7 de kalktığım günler bile 12'de yatıp 8'de karanlıkta uyandığım kadar kötü hissettirmiyor. işten çıkınca canının hiç bir şey yapmak istemesi de cabası. 4 ay kış uykusuna yatıyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Aksine ben kışın daha az uykuyla yetinebiliyorum. Yazın eğer sıcaktan uyanmıyorsam çok daha uzun süre uyumaya devam edebiliyorum. Valla yağmur, karanlık falan bahane gibi geliyor bana bir şey yapmamak için. Dışarı çıkmak istemiyorsunuz, bunlar da bahanesi oluyor ve kendinizi haklı görüyorsunuz bence. Kışın gezmek daha keyifli çünkü ortalıkta hayvan gibi kalabalık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 çünkü hayvan gibi soğuk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Madcat said: uyku yetmiyor lan uyku, yazın 4'te yatıp 7 de kalktığım günler bile 12'de yatıp 8'de karanlıkta uyandığım kadar kötü hissettirmiyor. işten çıkınca canının hiç bir şey yapmak istemesi de cabası. 4 ay kış uykusuna yatıyorsun resmen. direk bu kasım - aralık - ocak -şubat şu aylarda direk dünyaca kış uykusuna yatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Antalya da olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Yav ben de şunu anlamıyorum, saatler geri alındığında yine akşam çıkıp akşam giriyoduk ne değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 izlanda'ya git kardes sen, 6 ay gece mutlu mutlu yasarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Valla seçme şansım olsa gider İzlanda'da yaşarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Holy said: Olm karanlık neden mutsuzluk sebebi sizin için? Bence onu bi araştırın. Ben çok mutluyum karanlıkta gidip dönmekten, günışığı sevmiyorum. Ofiste elimden gelse ışıkları kapatıp sadece bilgisayar ışığı ile çalışmak istiyorum. HEP KIŞ OLSA KEŞKE kış değil de güz olsun. hava kapalı olsun, yağmurlu da olabilir. karanlık candır ya. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/be/48/57/be4857d72a9c02acfda1a843c669435f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 sizin içiniz ölmüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 uykunu alamadıktan sonra farketmyor kaçta kalkmışın ama daha rahat uyanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar