Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ovrupa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 haftalık Avrupa'da (vizesiz) bütçemize uygun gidilecek yer tavsiyesi istiyorum, gerekli bilgileri vereceğim ama öncesinde küçük bilgiler geçicem. Evlilik sonrası kış için bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz, birlikte ilk yurt dışı tecrübemiz olacak.Eğlenebileceğimiz bütçemize uygun bide weed tüketilebilen bir ülke olsun, bizim olsun.

tarih: aralık 25 - ocak 1
bütçe: 6-7 bin

dip not: ot ve türevlerine kolaylıkla ulaşabilmek

Ty.
Mesaj tarihi:
avrupada vizesiz gidilen ulkelerin hatunla gidilmeye degecek cok bir seyleri yok, hirvatistan'da eu ya girdikten sonra ozellikle.

60e verip alin vizeyi, o zaman keyifli zaman gecirebilirsiniz.

-cidden vizeye alerijiniz varsa karadag mutlu edebilir biraz.
Mesaj tarihi:
Gainsbourg said:

Esrarın üstünü çizebiliriz o zaman. gelelim birlikte gidilip gezilecek eğlenebileceğimiz ve bütçemize uygun olanlara.

ohri - makedonya

başka seçeneğin yok zaten.
Mesaj tarihi:
Aralik ocakta ot iclecek avrupa ulkelerinde gotun donar yalniz sdfg

Bi de ota kolay ulasim degil de, direk bakkaldan almak istiyosaniz tek secenek var zaten
Mesaj tarihi:
O kadar altkümelendirmişsin ki isteklerini bir yer söyleyemiyorum. Bütçeden başlayalım iki kişi için kabaca 1800-2000 EU; zaten vizesiz girebileceğin yerler gariban topraklar olduğu için para sorunu olmaz (Uçak biletleri dahil değil sanırım bütçeye). Otu direkt eledim bu arada, Sırbistan'da, Karadağ'da (Başka ülke yok adam gibi gidebileceğin) bulamazsın. Karadağ'da Budva ve Kotor olabilir, ama işte buralar da yazlık mekan.

Bu kadar süren varken vize alma konusunda çekimser olmanı anlamadım ama senin gitmen gereken yerler Prag, Kopenhag veya Amsterdam. O bütçe ile Amsterdam'da ve Kopenhag'da 1 hafta konaklamalı 2 kişi dibine vurman zor, Prag'a yönel.
Mesaj tarihi:
dandik kayak merkezi merakınız yoksa o tarihte balkanlardaki vizesiz ülkelere gidilmez

bütçeniz öyleyse ve vize olmasın diyosanız asyaya bakın, singapur mesela.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Ucuz istiyor, dolu sigara istiyor, vizesiz diyor. Hindistan'da Goa falan olur belki. Gerçi Hindistan vize istiyor sanırım.

Goa'yi ben de hayal ediyorum ama yanımda bir bilenle gitmek istiyorum. Yoksa ne sigara bulursun ne parti.
  • Yeni Oluştur...