bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 selam gençler, bu yeni eve taşındığımızdan beri uyurken burun tıkanıklığı yaşıyorum. çoğu insan için normal bir durum olduğunu biliyorum. benim içi normal bir durum değil, ondan sizden fikir almak istiyorum. bu 5. veya 6. evim, hiçbir zaman gece yatarken burnum tıkanmazdı bu evde her gece tıkanıyor uyandıktan 30 dk sonra falan geri açılıyor. bu burun tıkanıklığına odanın içinde ne sebep olur? ev dublex, yatak odası en üst - teras katı gibi. odada pencere yok sadece büyük bir teras kapısı var, orayı da her gece açık bırakıyoruz. bunun dışında kediler hiç girmiyor, tüy sıfır. yerde halı toz kir tutacak bir şey yok. gömme dolaplar ve yataktan ibaret zaten oda. generic değilde daha spesifik şeyler paylaşırsanız sevinirim odada bu varsa öyle olur, şunu dikkat et, şunu yaparsan iyi gelir gibi. yoksa burun tıkanıklığı ık bık herkeste var, kaynımda var evet.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Diğer evlerinde olmayıp yeni odanda olan eşyalara şüpheli gözlerle bakmaktan başla olaya. Nem nasıl misal oda da? Çok kuruysa bir gece kaynar su koy odaya öyle yatmayı dene bişiler değişecek mi bak. Tam tersi geçerliyse de küf oluşumundan falan böyle bişiye yol açması da olası. Alerjik birşey olabilir bir sürü şey var lan :/
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 allerjen madde olsa 30 dakikada geri acilmaz..mevsimden dolayi hava kurudur.. ust dudagina vicks vapo rub sur az yatarken burnu acar..bebeklere de ole yaparlar..
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Yatakodasinda pencere olmayan eve mi tasindin abi :(
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 teras kapısı dediğim pencere ile aynı işi görüyor işte. 2.5 metre kapı, üstten yandan sağdan soldan her yerden açılıyor odada havasızlık problemi yok. yaz olduğu için boydan boya açık kapı.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ya genelde odada toz fazlaysa oluyor bende bu geniz yanıklığıyla beraber tersa kapısından giriyor olabilir, terasın pis olduğunu varsayıyorum. Oraya bi akşam yıkayıp uyumayı deneyin abi
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bu kuruluk/nemlilik olayını nasıl ölçeriz? ağızda kuruma oluyor sabah ama burun tıkanıklığının etkisiymiş zaten. var mı ölçmenin kolay bir yolu?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Soguk buhar makinesi var bebek odalarina konulan, onunla bi dene istersen ama istanbulda nem olmamasi mumkun degil ya.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=nem+%C3%B6l%C3%A7er 40 dan az 55-60 dan fazla olmicak 45-50 arası ideal.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 eyvallah bi ölçeyim bakalım @bright günde 6 lt falan su içiyorum orada eksik yok
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 watsons/rossman tarzı yerlerde de satılıyordu bunlardan bi aralar.
Bright Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Şunu sıkıyorum ben burun içi kuruyunca, iş yapıyor
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bingildak said: bu kuruluk/nemlilik olayını nasıl ölçeriz? ağızda kuruma oluyor sabah ama burun tıkanıklığının etkisiymiş zaten. var mı ölçmenin kolay bir yolu? burnun tıkalı olduğu ıcın azıdna nefes alıyosun normal kuruması. yenı carsaflarınızı vs kontrol edin. bide terasın yanında agac varmı varsa ne agacı bi ona bak. onun dısında karın yavas yavas senı zehirliyo olabilir.
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Rutubetsiz nemsiz yerde yaşamışsın demek ki bugüne kadar. Gene bi doktora gitmekte fayda var, burunda et beni sivilce vs gibi şeyler çıkabiliyor bu soruna yol açan
copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Yastigindan ya da yataktan da kaynakli olabilir sanki.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Evlilkten kaynakli anksiyete baslangici abi
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bingildak said: eyvallah bi ölçeyim bakalım @bright günde 6 lt falan su içiyorum orada eksik yok fazla su içtiğin için burundaki kılcal damarların tıkanmış olabilir bi dna testi yaptırmakta fayda var beyaz dede donu giydiğin için de olabilir derideki pigmentleri emdiği için burunda kıl dönmesi yapıyor diye duymuştum kıl dönmesi = burun tıkanıklığı acil şifalar dilerimmmmm
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 en mantıklı gelen cevap buydu, teşekkürler suark bu arada balkon olayını kapamadım ya. temizliğe gelen aplaya söyleyeceğim her geldiğinde bir su dök diye. oranın toz, toprak toplayıp da içeri giriyor olması düşük ihtimal de olsa olası. nem/kuruluk olayı büyük ihtimal çünkü çatı katı gibi oda. yatakla yastık yeni, ikisi de anti alerjen. ağaç falan yok ama hanım mal varlığıma konmak için yapabiliyor olabilir. salak evin kiralık olduğunu bilmiyor MUAHAHAHA.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 kapıyı acık bıraktıgın için terastan toz ve serin hava geliyordur baska bi odaya suc atilcak bisey olamaz burun tikanikligi icin asd
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 çatı arası ya fazla nemli veya kuru olabilir bence. nem ölçer hangisini alayım ya adam gibi olan. birkaç tane baktım HB'de millet hep yorumlarda döşemiş nem ölçümü doğru değil diye. 30-40 liraya işe yaramayan bir şey almayalım. var mı kullanan eden evinde? http://urun.n11.com/ates-olcer/beurer-hm16-higrometre-nem-olcer-P24019651 şunu alıp geçsem mi merkel farkı
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abi toz. yani odada yok saniyosundur sen de boyle parmak parmak toz olmasi gerekmiyo. yastigin yorganin hatta yatagin ustunde biriken ince gorunmeyecek tabaka bile yetiyo. vize icin evrak isine girdigimizden salonda her yerde kagitlar var bizde de, aman bisey olmasin diye adam akilli supuremiyoruz salonu, son bir haftadir simsiyah cikiyo burnumu temizlerken silerken cikanlar ama baksan gorunurde hic bisey yok.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 çatı penceresinide açık bırakıolarmış kesin ordan geliyor yani.
Öne çıkan mesajlar