Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Başlığı - Twisting Nether


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

TN'de guild kurduk 4 arkadaş, mythic dungeon, adam çıkartabilirsek raid vs. ne varsa yapmayı planlıyoruz.

Şu an için şu lazım bu lazım diye bir durum yok, zaten guildde 4 kişiyiz sdfk. Hepimiz WotLK ve Cata'nın başında beraber oynadık uzun zaman. Şu an tam böyle, raid vs. saatlerini herkese uyacak zamana koyalım, yapabildiğimizin en iyisini yapalım; LFR'ye girsek bile en azından geyik dönsün kafasındayız.

Gelmek isteyen herkesi bekleriz.

/who CAPS LOCK yaparsanız herkes size invite atabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ahahah, cv falan istemedi umarim sjfk. Gecen guildi kurarken de paladin healer arkadas var o da gelebilir mi diye soruyordu. Anlatamadim herkesin herkesi cagirabilecegini.

Uyelik isini invitation usulu yapiyoruz hep; arkadaslar ve arkadaslarin arkadaslari derken duyan geliyor bir sure sonra. Siz de mesela gelmek isteyen arkadaslariniz olursa gonul rahatligiyla invite edebilirsiniz. Yeter ki casual oynayacagimizi bilsinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an herkes invite atabiliyor, MOTD'a da yazdım. Bu arada guilddeki bir kişi hariç herkes işinde gücünde olduğundan mesai saatleri içerisinde guild boş olabilir. Yoksa sizleri ırgat gibi çalıştırıp gelecek paraları pavyonda ezmek gibi bir planımız yok.

Banka tabı da aldım btw, şu an için bir taba dilediğinizce item vs. koyup alabiliyor olmanız lazım. Guild olarak dungeon falan yapmaya başlayınca oradan gelecek paralarla da guild repair açmayı planlıyorum herkes için. Şöyle 5-6 kişi 110 olsun da akşamları çılgın dungeon run'lar başlar :>

Not: Healer olmak isteyen varsa çekinmesin, olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...