kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bi arkadaşım evleniyor. Eylül ayının son haftası balayına çıkıcak. 3-5 gün aralığında bişey düşünüyor. Maks. 7-8 saat uçmak istiyor. Bunları göz önünde bulundurarak tavsiye edebileceğiniz bi yer var mıdır? Kıbrıs, Dubai, Maldivler falan nasıl? Bilenler varsa anlatsın lütfen. Ben Yunanı düşündüm ama sıcak bi yerde olmakta istiyorlar. Turizmci arkadaşlar teklif bile yapabilirler 26 Eylül- 1Ekim civarı tarihler arasında. Teşekkürler paticik.
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 www.expedia.com açsın bulsun alsın gitsin. Fazla da kazık yememiş olur bundle alırsa. kıbrıs nere dubai nere maldivler nere? Maldivlere gidebiliyorsan zaten aşağı yukarı bütün popüler mekanlara gidecek para var demektir, Kıbrıs, dubai falan gereksiz kısacası.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ispanya - ibiza ya da mallorca adaları
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bizim de seneye planımız var, amsterdamda airbnb'den ev tutmayı planlıyoruz hatta başladık bikaç kişiyle konuşmaya. tarihi de güzel bi festivale denk getirip 2-3 günde festivalde kamp yapıcaz şimdilik plan o şekilde. fikir olsun..
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bina görmek istiyosa dubai gitsin adamların bütün şehri levent gibi
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Kıbrıs güzeldir abi.. hem ucuz hem yakın hem kumar var daha nolsun :)
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 maxigenous said: www.expedia.com açsın bulsun alsın gitsin. Fazla da kazık yememiş olur bundle alırsa. . expedia ya baktim da ucusu ve oteli havayolu sitesinden ve bookingden ayarlasan da expedia nin bundle fiyatiyla ya kafa kafaya geliyor ya da 100 150 tl ucuza geliyor..booking skyscanner kullanildigi surece ayni gibi..
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 yazdığın yerlerden yatıp yayılmak istedikleri sonucunu çıkarıyorum, görelim gezelim eğlenelim kafası pek yok heralde. o zaman bütçeye göre dediğin yerlere bakcaklar sırayla
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 hem gezelim görelim, hem yayılalım bölgesi yok mu ya? neden illa birini seçiyor insanlar.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 var, ibiza mesela. veya malezya falan, o taraflar. ya da güney amerika, afrika vs ama kıbrıs, dubai, maldivler değil
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 maldivleri bilmiyorum. Diğer ikisi değil evet. şura çok güzel gözüküyor. Palawan. http://inspirationseek.com/wp-content/uploads/2014/11/Palawan-Island-Philippines-Pictures.jpg
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 palawan neymiş öyle yaww para biriktirmeye başlıyorum an itibariyle
Trias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ben gittim :). Harika dalış yerleri var. ama balayı için tavsiye etmem ulaşmak epey zor.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 yukarda önerilerim olmuş ama şimdi de bana fikir lazım. cuba veya lapland(finlandiya) var kafada. (aralıkta) ikisi arasında kaldık. sıcakta deniz kenarı da bir yerler olabilir, önerilere açığız. ama biraz değişik şeyler göreceğimiz, akşamları eğlenebileceğimiz falan yerler olursa tercih sebebi. üstteki ikisi için ne dersiniz? başka nereyi değerlendirelim?
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Aralık finlandiye iddialı olur. Küba çok daha iyi fikir. Ya da Zanzibar falan olabilir.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 xaty said: yukarda önerilerim olmuş ama şimdi de bana fikir lazım. cuba veya lapland(finlandiya) var kafada. (aralıkta) ikisi arasında kaldık. sıcakta deniz kenarı da bir yerler olabilir, önerilere açığız. ama biraz değişik şeyler göreceğimiz, akşamları eğlenebileceğimiz falan yerler olursa tercih sebebi. üstteki ikisi için ne dersiniz? başka nereyi değerlendirelim? anlayamadım tam. Sıcak yerler mi istiyorsunuz, yoksa kuzey ve doğa filan mı? Aslında 2'ye bölünse şu balayı süper olur. 3-4 gün yatış, 3-4 gün de doğa, eğlence, atraksiyon filan.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 aynı paraya yurtdışında değişik yerler görüp, farklı bir tecrübe edinmek varken, gidip antalya, alanya vs gibi yerlerde otel odası ve havuzda balayı yapanları anlamıyorum ben ya. yurtdışına gidenlere saygım büyük.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 sabonis said: aynı paraya yurtdışında değişik yerler görüp, farklı bir tecrübe edinmek varken, gidip antalya, alanya vs gibi yerlerde otel odası ve havuzda balayı yapanları anlamıyorum ben ya. yurtdışına gidenlere saygım büyük. Şöyle bi sıkıntı var, aynı para dediğimiz mebla ile alanyada full+full herşey dahil giderken, yurtdışında sadece otele veriliyor o paralar. Sonrasında orda yapılan harcamalar baya bel bükebiliyor. Balayı indirimlerinden falan yararlanarak yurt içinde yapılan balayı daha mantıklı bence. Dinlence oluyor hem de. Yurtdışına balayı sonrasında rahat kafa , yorgun olmayan bünyelerle gitmek çok daha keyifli bi tecrübe
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Şurada yatış güzel olur ama parası olana şimdi. http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/516/51610543.jpg
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Valla gayet aynı paraya yurtdışı yapılıyor. Burda otele günlüğüne 700-800 verirsin, o da öyle çok iyi oteller değil. Yol ile birlikte falan 6 gecelik tatil 6.500-7.000 civarına patlıyor. Bu paraya yurtdışında gayet güzel tatil yaparsın, ister gezmeli ister dinlenmeli.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 balayı planını kız tarafı yapmıyo mu normalde? gerçi op kız erkek bişi dememiş
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 neden abi erkek de gitmiyor mu tatile. onun da fikri önemli değil mi?
Öne çıkan mesajlar