KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Firma kurmayi dusunuyorum. Kurumsal firmalara sap basis danismanligi altinda monitoring bakim hizmeti verecegim. Fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi, teklif vermeyi dusunuyorum da birkac firmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 once fiyatlari ogrenip sonra firma kurmayi dusunmen daha mantikli degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Aslinda yurtdisi bi firmanin buradaki bayisi olacagim. Yurtdisi fiyatlarla tr ici fiyatlar da cok farklilik gosteriyor. Tr icini ogrenmem gerekiyor teklif verebilmem icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 SAP Basis bayiyle nasıl oluyor lan? sadece aracılık yapıp aradan sıyrılma işini kuramazsın gibi. sistem patladığında yurtiçinde kim gidip bakacak? müşteriye uzaktan bğalandık baktık biz diyemeyeceğin durumlarda, sistemini bizzat kurmamış yapıyı tanımayan freelancer falan mı çağıracaksın? özellikle laf sokmak için demiyorum da, hani iş modelini doğru anladıysam aklıma yatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Valla dasaa ya sor Burada tek sap o kaldi AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 mevcutta kurulu sistemi olan firmalar için real time basis desteği vermek istiyosun anladığım kadarıyla @gold basis sırf sistemin kurulması değil sap makinesinin bakımını, güvenliğini vsvs de kapsıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 kapsasın. sistemi kurmayan adama verdiğinde sıkıntılar çıkıyor illa. senin levelın kaç bakim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Esh said: Valla dasaa ya sor Burada tek sap o kaldi AHAHAHAHAHAH bir kelime almanca bilmeden hayzen dibiaynzen diye espri yapan ergenler gibi olmuş yakıştıramadım. guru yazıyor bi de kenarda bari başka bölüm olsaydı sfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 üzdümü SAPla gitsin, o seni evde uyuyor zannetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fiyat konusunda direk sözleşme sahipleriyle konuşman gerekiyor. O da buralardan bulabileceğin bir bilgi değil. Kendi yaptığın işi, scope'u, gerekliliklerini tart, ona göre teklif ver. Server'ın oracle ya da hana olması bile fark yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 aynen direk sözleşme sahibi birisine ihtiyacım var sanırım.. İşin teknik kısmını zaten pek anlamıorm, anlayan arkadaşım zaten almanyada bi firmada çalışıyor. Bu firma, basis hizmetleri veren firmalara otomasyon yapan bi firma. İşin büyük bölümünü otomatikleştiriyor, ve zamandan acayip bi tasaruf sağlanıyor. Bu otomasyonlara ulaşımımız olduğu için vereceğimiz fiyat ise piyasanın direk altında olacaktır, fakat tr piyasasındaki fiyatlar hakkında hiçbir bilgimiz yok. Kurulum vs yapmamız gerektiğinde ise, 1 uçak mesafede arkadaş, gelip kurup gidebilir ki zaten burada çevremde sap firmalarında çalışan yakın bir çevrem bulunmakta, almanyadaki firmanın türkiyedeki ayağı olacağız, eğer firma bağlayabilirsek.. Bunun için ise ( sağlam bir sunum dışında )10luk teklife 8lik teklif vermemizden geçiyor. eğer 10luk teklife 3lük teklif yaparsam, güvenilmez olurum. Almanyadaki fiyat tekliflerini sunsam belki fiyatların üzerinde kalabilirim vs vs.. işin üzerinden kalkacak teknik ekip, bağlantı konusunda hiçbir sıkıntım yok, ama yönetim satış kısmında eksiğim çök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 SAP işine küçük firmalar girmiyor ki, daha isim yapmış orta ve büyük ölçekli firmaların işi. Onlarda servislerini isim yapmış danışman firma ya da isim yapmış freelancer SAPçılardan alıyor genelde, ben bir firma kurayım da pastadan payımı alayım hayal gibi, elinde sana avantaj sağlayacak bir bağlanıtın yoksa o şirketler içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 teklif vereceğim bütün firmalar, o firmanın çalıştığı sap firmasının eski çalışanları tarafından olacak, pastada pay büyük ve benim maliyetlerim çok daha düşük. Bi yandan koşturuyorum işte, 1-2 firma bağlasam yeter. Zaten Almanyadaki firma üstünden yapılacak bütün işlemler. Küçük yeni bir firma kurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hmm o zaman belki olaiblir bilemedim şimdi, FI cı istersen öm at wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Valla abi işin zor gibi, sap camiası içinde değilsen. 10luk yerine 8 teklif vericem diyosun da maliyetin ne kadar bir de çalıştıracağın adamın rate i ne kadar, bunlar hakkında bi fikrin olmadan girilmez, firmalar da sırf isim için anlaşmaz yani, araba değil ki bu alman alalım sağlamdır desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 SAP altın ya, şişmanlar bile para kazanıyor. Ama bir iş modeli lazım gibi firmayı kurmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 goldbären said: kapsasın. sistemi kurmayan adama verdiğinde sıkıntılar çıkıyor illa. senin levelın kaç bakim.... senin yaşın kadar proje canlıya geçirdim ben kardeşim level mevel ne ayak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 direk bağlayacağın firmadaki adamı kafalarsan 1-2 firmayla kurarsın şirketi. onlar sana referans olursa sonra geliiştirirsin. sap startup böyle olabiliyor anca. adam yıllarca beraber çalıştığı bir firmaya freelance gelmeye başlıyor, sonra yanına iki jr alıyor sonra bir abapçı bağlıyor derken bir bakıyorsun uranyum danışmanlık ltd. olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sipeyskeyk said: şişmanlar bile 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 goldbären said: direk bağlayacağın firmadaki adamı kafalarsan 1-2 firmayla kurarsın şirketi. aynen, hatta kimlerle iletişim kuracağımı, hangi firmalarda kimlerle konuşacağımı da biliyorum. Yalnız fiyat konusunda tecrübeli birine ihtiyacım var. X firması kaç istiyosa %80nine kabulum ben diyemiyorum sonuçta.. ps: forumun en sevilen şişmanı sensin heralde altın ayıcık (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 gitçen bi satınalmacıya para yedircen, hedef fiyat verecek sana. altına inip kapçaksın işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Kaç paralardan bahsediliyor bilmiyorum ama satınalmacıya gidicen, (bahsi geçen paranın büyüklüğüne göre) sana 5% - 10% veriyorum, hizmeti de sizin aldığınız fiyattan şu kadar ucuza veriyorum, böyle böyle yurtdışı bağlantılarım var diyeceksin, anlaşacaksın. İlle aç birileri çıkar. Çevre edindikten sonra komisyon falan da vermezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 sıkıntı şimdi şu, şirketler sırf alışkanlıklardan ve "sistem patlarsa ben bu adamın üstüne çökbilirim, masa sandalyesi var" güvenini gördüğünden başka büyük şirketlerle iş yapmak istiyor. o büyük şirket 10 birim faturalayıp oraya bir senelik jr yollayıp patlakları sümenaltı ediyor olabilir ama tam patladığında gidip süpürecek profesyonelleri ve iyi bir sözleşmesi oluyor. yani sen 10 birim yerine 8 birim fiyat verdiğinde de yurtdışı referanslarınla beraber işi yapacak profesyonellerini iyi pazarlaman lazım. paticikten bunu bilecek adam çıkmaz. olsa olsa gitgel düz danışmanlar var burada, zaten sana fiyat bilgisi verecek seviyede olsam foruma girmem sdfs. aslında bir iki basisçi olsa iyi olurdu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ezmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar