Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Arkadaşlar selam. GoT yılda 3 gün oynuyor, başka hangi diziler vardı güzel? Low/High fantasy farketmez. Marco Polo, Vikings var başka bilmiyorum. Yardım için teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 The Magicians mukemmel. RWBY izleyebilirsin animasyon olsa da, mukemmeldir o da. Once Upon a Time sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Black sails Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Continuum, The Last Kingdom, The Strain, 12 Monkeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 The Man in the High Castle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 12 Monkeys? The Man in the High Castle? fantasy? hm... izlemediysen Gargoyles, Spawn, Witch Hunter Robin, Fullmetal Alchemist, Hellsing, Mushishi, Aladdin, Blackstar, The Pirates of Dark Water önerebilirim. ha bi de Urban Fantasy temasında Penny Dreadful, Constantine, The Dresden Files vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 The strain kotu ya. Trailer + ilk bolum baya umitlendirmisti ama yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Adam low/high fantasy dizisi demiş, çizgi dizi dememiş. Okuma yazma mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Last Kingdom da fantazi değil. Marco Polo ile Vikings'in tamamını seyretmedim; sonradan fantazi oldularsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 800-900 arası geçen diziyi anca historical fiction diye sınıflandırırsın ki Giovanni'nin verdiği örneklere bakarsan Marco Polo, Vikings de aynı kategoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 legend of the seeker izleyip sevmiştim ben zamanında ama şimdi izlesem götümle gülerim heralde. hem gerçi sen zaten biliyosundur onu başka da bilmiyom bu kadar. ben zaten sadece belgesel izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 shannara chronicles vardı. Büyülü, elfli filan ama kötüydü bence baya. The Magicians'da kitabını yarısında bıraktıydım çok rahatsız edici karakterleri var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar