ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bi bok anlamadım. ama yengeye bi sataşma varsa ona göre tavrımızı ve kafamızı koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 okumaya üşenenler için özet ; - incdarkness ve noyan, bromance ilişkisi içerisinde birbirlerine hangi kızı ponçiklemeli diye konuşan 2 arkadaş - noyan ın 2 adayı var, facebooktan hangisi ponçikleyim diye soruyor - sonra niyeyse bunların arası bozuluyor - noyan brosunu engelliyor - noyan engelledikten sonra brosunun kız arkadaşına yazıyor - kız gt bşmdn a bağlıyor - inc bu konuşmaları notepad i açık şekilde arşivliyor ~ fin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ahmedinejad said: Hızlı bir depar atıp kendimi tekrar güvenli bir mesafeye alıp tekrar japon usulü selamımı verip Weeaboos, not even once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 kilit burda - sonra niyeyse bunların arası bozuluyor cozemedik niye aralari bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ben notepad niye açık onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bence noyan kızı teselli etmek için yazmıştır belki aralarını düzeltirim diye asdadsadasdaadsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Black-ice said: ben notepad niye açık onu anlamadım bu da merak konusu benim icin bos notepad bir de bisi yazilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 hayır işin garibi, noyan ın bu foruma girişi, kız arkadaşına faplayanlar değil miydi. bonb has been planted notepad mevzusu da, soldaki konuşmaları saklamak için olabilir. son işsizlik parçamı da feda ettim, çıkıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Artık eğlendirmiyor böyle konular, yaşlandım resmen :/ noyan gelse bi nebze belki fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 notpad gizli kısımları kapatmak için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyanla arkadaş olmuş utanmadan bi de ifşa topici açıyor ahhaha bi de sözlüsünü de işin içine katmış. tam bir utanç topici. shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Grego said: hayır işin garibi, noyan ın bu foruma girişi, kız arkadaşına faplayanlar değil miydi. bonb has been planted notepad mevzusu da, soldaki konuşmaları saklamak için olabilir. son işsizlik parçamı da feda ettim, çıkıyorum ben. Yok, bana bu herifi Tyrannus gösterdi zamanında facebookda. Hesabına bakıp gülüyoduk. Sonra biri bununla ilgili thread açtı, şu protesto için soyunma muhabbeti. Bende adamdaki yapıskanlık potansiyelini göremedigim için selam verip thread'i linkledim, buraya yonlendirdim. Maksat drama cıksın, külleri göreyim. Vizyonsuzluk işte. Gerisi tarih. Özür dilerim. http://i.imgur.com/tcEB5ug.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bileydik adam yollayip dovdururduk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyan ehliyet sınavına girmiş gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Savunmayı dinleyelim, Noyan'ı bekleyek. Belki için içinden başka şeyler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 di said: Bileydik adam yollayip dovdururduk lan. http://i.imgur.com/vBoPr9i.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Pati tarihinde görülmemiş bir wot bekliyorum noyandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 LA BU NOYAN SEVMEKTEN BAŞKA NAPTI SIZE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bu ne olum ya lan zaten kimse herife inanmıyordu bi de senin sakalın yok kaç yaşındasın ameq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bide şeyi merake ettim sevgili>sözlü>nişanlı>eş sıra bu şekilde mi gidiyor araya giren bu sözlü nedir.Birbirinize evleneceğinize söz mü veriyonuz. Ben direk basarım nikahı hatta onuda yurt dışında basarım düğün falan gerekmez o parayla dünyayı gezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Energy exchanger noyan in kız tercihi yapamaması Hüzünlendim lan Adam ın ekmeği bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mrlee said: https://www.instagram.com/p/BJSXb6OBWwo/ ben bunun sonucunu merak ediyorum aksam saatleri 1 rulo tuvalet kagididir. noyanin hitap ettigi kizlarin ortalama yasi 15-16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ekmeği bitmemiş, adamda ekmek hiç olmamış, anca lafta kalmış, kotşortla kız göriyim diye dua etmiş, sonra eve gidip peçeteye sarılmış. Arkadaşını kız arkadaşı, dişi kedi, ne görse tarot açmış ama olmayınca olmuyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 khalad said: bu ne olum ya lan zaten kimse herife inanmıyordu bi de senin sakalın yok kaç yaşındasın ameq sakallari kesiyorum bana yakismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valvyn said: bide şeyi merake ettim sevgili>sözlü>nişanlı>eş sıra bu şekilde mi gidiyor araya giren bu sözlü nedir.Birbirinize evleneceğinize söz mü veriyonuz. Ben direk basarım nikahı hatta onuda yurt dışında basarım düğün falan gerekmez o parayla dünyayı gezeriz malum ögrenciyiz hacit :( okullar bitmeden evlilik olmaz nisan hakkindada 1-2 fikrim var ilerleyen zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar