Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pariste İş Gezisi için Otel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekim ayında paristeki Sial fuarı için otel bakıyoruz, şirketten karma bi grup gideceği için airbnb pek olmaz. Fuar Charles de Gaulle havaalanının hemen 1 durak öncesindeki büyük fuar alanında, şehir merkezinden 20dk falanmış metroyla o yüzden sıkıntı olmaz gibi. Şöyle geceliği 100-150€ civarlarında metroya yakın ve dandik olmayan bi otel varsa makbule geçer. Nehrin sağ üstünde bi yerlerde falan

Biraz şehir de gezilebilsin öyle çok uzak olmasın diye düşündük ama bi taraftan da ulaşım metroyla çok rahattı pariste öyle hatırlıyorum. Belki havaalanı civarı oteller de düşünülebilir. Var mı yakın zamanda giden eden fikir verebilecek?
Mesaj tarihi:
100-150 euroya rahat bulursunuz 3 yıldızlı, güzel ve şehir içinde(o dediğin bölgelerde) otel.

1. bölge louvre müzesi ve şehrin ortası. haritadan bakıver diğer kısımlara. nehirin alt kısmına güzel değil diyorlar (eyfel tarafı). Booking'e bak direk puana ve resimlere göre.
Mesaj tarihi:
Parise 1 defa 10 yıl önce gittim interrail yaparken, o zamanlar iyiydi şehir merkezi ama biraz da merak ettiğim güvenlik ne alemde bu mülteci akınlarından sonra? Metroya giriş çıkışta müslümbörtler zenciler sıkıştırmasın bizimkileri.
Mesaj tarihi:
Ben o anıyı patide anlatmadım mı ya? Bu ilk gidişimde fransız arkadaşlar bizi bi hint lokantasına götürdü, şef garson beni görür görmez koştu kapıya sarıldı bana, aşçı falan çıktı içerden kundaleya kundeleyo bişeyler anlatıyorlar böyle kocaman bi gülümsemeyle.

No no diyorum turko turko, yok anlamadı herifler bırakmıyorlar beni. Fransızlar araya girdi de benden kopabildiler. Memleket hasreti tabi, buram buram mumbai kokuyordum heralde.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ben o anıyı patide anlatmadım mı ya? Bu ilk gidişimde fransız arkadaşlar bizi bi hint lokantasına götürdü, şef garson beni görür görmez koştu kapıya sarıldı bana, aşçı falan çıktı içerden kundaleya kundeleyo bişeyler anlatıyorlar böyle kocaman bi gülümsemeyle.

No no diyorum turko turko, yok anlamadı herifler bırakmıyorlar beni. Fransızlar araya girdi de benden kopabildiler. Memleket hasreti tabi, buram buram mumbai kokuyordum heralde.

:D
  • Yeni Oluştur...