axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ekim ayında paristeki Sial fuarı için otel bakıyoruz, şirketten karma bi grup gideceği için airbnb pek olmaz. Fuar Charles de Gaulle havaalanının hemen 1 durak öncesindeki büyük fuar alanında, şehir merkezinden 20dk falanmış metroyla o yüzden sıkıntı olmaz gibi. Şöyle geceliği 100-150€ civarlarında metroya yakın ve dandik olmayan bi otel varsa makbule geçer. Nehrin sağ üstünde bi yerlerde falan Biraz şehir de gezilebilsin öyle çok uzak olmasın diye düşündük ama bi taraftan da ulaşım metroyla çok rahattı pariste öyle hatırlıyorum. Belki havaalanı civarı oteller de düşünülebilir. Var mı yakın zamanda giden eden fikir verebilecek?
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 150 euroya bookingden random ne seçsen güzel çıkar
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 100-150 euroya rahat bulursunuz 3 yıldızlı, güzel ve şehir içinde(o dediğin bölgelerde) otel. 1. bölge louvre müzesi ve şehrin ortası. haritadan bakıver diğer kısımlara. nehirin alt kısmına güzel değil diyorlar (eyfel tarafı). Booking'e bak direk puana ve resimlere göre.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ibis'ler her yerde var. Accor grubunun otelleri uygun olur
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ibis'in fiyatı uygunsa direk yapış. bursa'daki ibis'le paris'teki ibis arasında hiçbir fark yok. olayıda o ztn ibis otelin.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Parise 1 defa 10 yıl önce gittim interrail yaparken, o zamanlar iyiydi şehir merkezi ama biraz da merak ettiğim güvenlik ne alemde bu mülteci akınlarından sonra? Metroya giriş çıkışta müslümbörtler zenciler sıkıştırmasın bizimkileri.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 2014 aralikta sikinti yoktu, simdi de olmasi icin bir sebep goremiyorum. yalniz seni hintli oldugun icin almayabilirler ulkeye.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ben o anıyı patide anlatmadım mı ya? Bu ilk gidişimde fransız arkadaşlar bizi bi hint lokantasına götürdü, şef garson beni görür görmez koştu kapıya sarıldı bana, aşçı falan çıktı içerden kundaleya kundeleyo bişeyler anlatıyorlar böyle kocaman bi gülümsemeyle. No no diyorum turko turko, yok anlamadı herifler bırakmıyorlar beni. Fransızlar araya girdi de benden kopabildiler. Memleket hasreti tabi, buram buram mumbai kokuyordum heralde.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Pariste kuzey afrikalilar her zaman var ve bence guvenli bir sehir degil kesinlikle. Gerci su siralar kimseye gak guk ettirmiyorlardir da belli olmaz.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 axedice said: Ben o anıyı patide anlatmadım mı ya? Bu ilk gidişimde fransız arkadaşlar bizi bi hint lokantasına götürdü, şef garson beni görür görmez koştu kapıya sarıldı bana, aşçı falan çıktı içerden kundaleya kundeleyo bişeyler anlatıyorlar böyle kocaman bi gülümsemeyle. No no diyorum turko turko, yok anlamadı herifler bırakmıyorlar beni. Fransızlar araya girdi de benden kopabildiler. Memleket hasreti tabi, buram buram mumbai kokuyordum heralde. :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 MasterHapLo said: /summon sixoms o bilmez ona hep iş yeri ayarlıyor birde 150€ fazladır onun kaldıkları :D paris ibis kötü diye hatırlıyorum yorumlarına bir bakmak lazım.
Öne çıkan mesajlar