Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2. Hafta: Konyaspor - Beşiktaş | 26 Ağustos Cuma - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Konya'nın zemin leş, zeminle paralel iyi oynuyor bizim takım stili doğrultusuyla. Konya'nın savunma futbolu da ortada vs... Aykut bizim sistemi çok kolay ekarte edebiliyor. Ben de kayıp bekliyorum doğruyu söylemek gerekirse çok ekstra bi 3 puan beklentim yok. Alırsak ama zaten sezonun en zor 5 deplasmanından birinden 3 puan alarak harika başlangıç yapmış oluruz. Ondan sonra GS maçına kadar zaten sıkıntı yaratacak takımda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

konya deplasmanında olucak kayıp çok büyük sıkıntı çıkarmaz sonrası için, sakatlık ceza falan olmasın yeter benim de çok büyük beklentim yok bu maçla alakalı

Talisca oynanayabilicek durumda olsa tam konya deplasmanı için oyuncu aslında, uzaktan şutlar duran toplar derken baya bi faydalı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kadroyu görmedim ben de, kim çıkarsa çıksın bence bu maçı rahat alırız. Herkes kendini göstermeye oynayacak öyle eski terane bitti. Özellikle bu maç, kadroda olan birçok futbolcu için dönüm noktası. Ha 3 kulvarda yarışacağız elbette herkes oynayacak ama işte kupada oynamak var, şl'de oynamak var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...