Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 şampiyon lider... 4 sıfır alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 konya çifte şans banko. hele bu kadroyla bjk daha da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 1-2 maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konya'nın zemin leş, zeminle paralel iyi oynuyor bizim takım stili doğrultusuyla. Konya'nın savunma futbolu da ortada vs... Aykut bizim sistemi çok kolay ekarte edebiliyor. Ben de kayıp bekliyorum doğruyu söylemek gerekirse çok ekstra bi 3 puan beklentim yok. Alırsak ama zaten sezonun en zor 5 deplasmanından birinden 3 puan alarak harika başlangıç yapmış oluruz. Ondan sonra GS maçına kadar zaten sıkıntı yaratacak takımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 yine çok atmayız 6-7 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 bu arada yurt dışı kartalları nası izlio maçları ben 5 ay once çine geldim, daha burdayım (tr garışık) son 5 maçı 15 dolardan aldım izledim güzel paket flan yokmu digiplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 konya deplasmanında olucak kayıp çok büyük sıkıntı çıkarmaz sonrası için, sakatlık ceza falan olmasın yeter benim de çok büyük beklentim yok bu maçla alakalı Talisca oynanayabilicek durumda olsa tam konya deplasmanı için oyuncu aslında, uzaktan şutlar duran toplar derken baya bi faydalı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 1-0 alsak hemde 90+5 de atsak tadından yenmez(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konya nın kadro nasıl, bir kaç adamı gitmişti sanki. Bi tane itelesek yine dağılırlar. 0-9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ben fazla şans vermiyorum bize :) çok eksiğiz , cenk tutukluk yaparsa gol mol atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bariz fark atar bjk bariz hemde..meha vardi o gitti konyada bombos takim ortasahada tepisirler ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 kalede hala tolga.... ağam bizimle dalga geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Aykut bırakmamış konyayı, beraberlik kokusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 kadro leş yine. net puan kaybı. zaten transfer zamanlarına bakılırsa göze alınmış bir kayıp. milli maç arası da geçsin, 10. haftaya ancak açılırız gibi. o zamana kadar minimum puan kaybı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Valla kadroyu görmedim ben de, kim çıkarsa çıksın bence bu maçı rahat alırız. Herkes kendini göstermeye oynayacak öyle eski terane bitti. Özellikle bu maç, kadroda olan birçok futbolcu için dönüm noktası. Ha 3 kulvarda yarışacağız elbette herkes oynayacak ama işte kupada oynamak var, şl'de oynamak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 tolga niye ya? talisca niye yok 18'de??? lisans mı yetişmedi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 cücü'den yalan penaltı ve kırmızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 tolgaaaaaaaaaaaaaaaaa yazıklar olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Tolga.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 top tolga'nın kotrolünde yine ağlarımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 şu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 kaleci yokken tolga oynuyordu kalecisiz kalıyorduk, şimdi kalecimiz var yine kalecisiz 11'le çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 abi kadrodan tek çekincem tolga diyecektim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar