Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Kadına tokat geçirmeyi komik bulup da çomar olmayan sen misin? 3 erkekle birlikte olsun, tokatı haketmiyor. Hak ediyor diyende çomardır.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 kızın adı ayşe cocuklar ali ile mehmet olsun ali: baska biri mi var ayşe: hayır ali: ama ben öyle öğrendim ve kendisi burada şimdi mehmet: merhaba, ayşe bu kim? ayşe: ali aşkım mehmet:efendim aşkım ali: aşkım? mehmet: aşkım? ali ve mehmet aynı anda: oldu mu şimdi ya ayşe beğendin mi yaptığını. ayşe: özür dilerim arkadaşlar. ali: sağlık olsun mehmet: canın sağolsun ayşe: iyi akşamlar doğrusu buAGAHAHSJS
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ahah nerdesin aşkım? burda(yız) aşkım.
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 3000 yıl önce ilişkiler böyleydi, ne ara namusa geldik ya? İşte gericilik budur.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Hadi evli olsa anlayacam bir derecede sdhsdj
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Remus said: Kadına tokat geçirmeyi komik bulup da çomar olmayan sen misin? 3 erkekle birlikte olsun, tokatı haketmiyor. Hak ediyor diyende çomardır. Çomardan farkın yok zira ben tokatı savunmuyorum burda. Yazdım kaç defa tokat mantıklı değil ama rencide etmesi gayet normal diye artık görmek istemiyorsan Senin de çomardan farkın yok. Saldırmaya devam hauv hauvv çomaarrrrrr
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Gülen ben değilim videoyaya. Çomar da cahil Türk anlamında bir laf.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Fistan said: kızın adı ayşe cocuklar ali ile mehmet olsun ali: baska biri mi var ayşe: hayır ali: ama ben öyle öğrendim ve kendisi burada şimdi mehmet: merhaba, ayşe bu kim? ayşe: ali aşkım mehmet:efendim aşkım ali: aşkım? mehmet: aşkım? ali ve mehmet aynı anda: oldu mu şimdi ya ayşe beğendin mi yaptığını. ayşe: özür dilerim arkadaşlar. ali: sağlık olsun mehmet: canın sağolsun ayşe: iyi akşamlar doğrusu buAGAHAHSJS JSFGDGLDFSHGFDIPHGIOŞSHGLIFDJGŞFDSJGFDSPHGFOIEDGHOREISHGIOSFDHGFDILGKFD
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 videoyu yeni izledim. gavatligi yuceltenler oldu mu aramizda?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben de tokadı savunmuyorum bu arada kroşeyi gömçürseydi keşke
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben kapici tekmesinden yanayim, tokat cok asagilayici bir sey arkadaslar. Hepimiz insan evladiyiz neticede.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 elimizde bir tane "sevdiği" kadın tarafından ihanete uğradığı için ona intikam kumpası kuran bir erkek, yine ihanete uğradığını düşünen ve bu kumpasa baskın etkisi ile fiziki kuvvet olarak dahil olmuş bir başka erkek ve bu vaziyette iki erkeği kendine eş olarak seçen ve "hangi olsun acaba" diye onları değerlendiren bir kadın var. ve biz bu denklem içinde, atılan tokat a takılmış bir vaziyetteyiz
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Jaegerjaquez said: ben de tokadı savunmuyorum bu arada kroşeyi gömçürseydi keşke Peregrin said: ben kapici tekmesinden yanayim, tokat cok asagilayici bir sey arkadaslar. Hepimiz insan evladiyiz neticede. why not combo? http://i.makeagif.com/media/8-11-2015/iiw4J_.gif
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Fistan said: kızın adı ayşe cocuklar ali ile mehmet olsun ali: baska biri mi var ayşe: hayır ali: ama ben öyle öğrendim ve kendisi burada şimdi mehmet: merhaba, ayşe bu kim? ayşe: ali aşkım mehmet:efendim aşkım ali: aşkım? mehmet: aşkım? ali ve mehmet aynı anda: oldu mu şimdi ya ayşe beğendin mi yaptığını. ayşe: özür dilerim arkadaşlar. ali: sağlık olsun mehmet: canın sağolsun ayşe: iyi akşamlar doğrusu buAGAHAHSJS ahhahhaha lan
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Red bizim yan komsunun oglu sanirim. Cocugu senelerce ozelde okuttular, ogretmenleri orta okul biterken sizin cocuk adam olmaz diyince de meslek lisesine saldilar. En son babasinin fabrikasinda yatip kalkiyordu gece bekcisi olarak snfjgk
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Seele said: ne kadar abarttiniz olayi. erkekde ayni durumda siddet görüyor. gencliginizde hic mi yapmadiniz. iki kizi idare ediyorsun. kizlardan biri anlayinca gelip tokati basiyor sana. normal yani. ha burda erkek vurudugu ve elinin ayari olmadigi icin biraz sert olmus. böyle bir olayı kız erkeğe yapsa da kızardım, erkek kıza yapsa da kızardım. iki türlü de ayıp yanlış ve olmaması gereken hareket. orda herkesin ortasında rencide edersin, kız utanır, ders alır mı almaz mı bilmiyorum ama sonra da kapanır gider. çomar gibi girip "NAMUZUMU KİRLETTİN KARI!" diye çotank girişmeye başlarsan üzgünüm ama bunun komik bir yanını göremiyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Frostbite said: ya abi sizin tepkiniz ne olurdu diyorum ses yok. yok çomar falan yav hehe çok basit, böyle bir plan kurguladıysan, orda kızın karşısına çıkıp birlikte tiyatro oynarsınız. biriniz kıza aşkım dersiniz, diğeriniz aşkım dersiniz, sonra birbirinizin koluna girip "biz gerçek mutluluğu bulduk" felan gibi geyikler çıkar ortaya, biz de oturup gülerek izleriz. ha yok "EN GERÇEK ERKEK BENİM! NASIL ALDATIRSIN BENİ!" diye öküzlemesine girip tokat atmak. evet böyle bir planda ilk yapcağımız şey bu olurdu yavhehe.gif
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Murray said: Aldatılan adamın şükretmesi lazım bu durumu çaktığına, kimileri ömür boyu boynuzlanıp bir şeyden haberi olmadan ölüp gidiyor. Karaktersizin tekiymiş dersin, kurtuldum dersin olur biter. He koyar mı koyar. Ama yapacak bir şey yok. Sahiplenmeyi bırakın abi, üzerinde tek kontrol hakkınızın olduğu şey kendi vücudunuzdur + belirli bir yaşa kadar çocuğunuz. ne de güzel söyledin :)-D
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bone said: Seele said: ne kadar abarttiniz olayi. erkekde ayni durumda siddet görüyor. gencliginizde hic mi yapmadiniz. iki kizi idare ediyorsun. kizlardan biri anlayinca gelip tokati basiyor sana. normal yani. ha burda erkek vurudugu ve elinin ayari olmadigi icin biraz sert olmus. böyle bir olayı kız erkeğe yapsa da kızardım, erkek kıza yapsa da kızardım. iki türlü de ayıp yanlış ve olmaması gereken hareket. orda herkesin ortasında rencide edersin, kız utanır, ders alır mı almaz mı bilmiyorum ama sonra da kapanır gider. çomar gibi girip "NAMUZUMU KİRLETTİN KARI!" diye çotank girişmeye başlarsan üzgünüm ama bunun komik bir yanını göremiyorum. olayin dogru olup olmadigi konusunda yorum yapmadim. burda dogru bulanda vardir bulmayanda. demek istedigim erkekde olsa kadinda olsa ayni tepkiyi verebiliyor bunu yapiyor insanlar.
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Abi şöyle bir durum yaşasam ilk yapacağım iş 2sinide aynı cafeye çağırıp kıza aranızdaki fazlalık benim, ben seni hak etmiyorum size mutluluklar diyerek oradan uzaklaşmak olurdu. Trap was set.
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Remus said: Gülen ben değilim videoyaya. Çomar da cahil Türk anlamında bir laf. Ya remus TAMAM A.KE BEN COMARIM İLLA KAFANDA GEÇENLERİ BAŞKASINA KABUL ETTİRECEKSİN TAMAM BİRADER BEN ÇOMARIM SEN SÜPER BİR İNSANSIN MÜKEMMELSİN. OF bıktım sizin gibi kıt kafalılardan ya.
Öne çıkan mesajlar