Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 6. expansionda bile halen Aral'dan mal alıp, burada QQ yapan var. Müstehak abi size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Tam bu yani: https://www.youtube.com/watch?v=M0sAVtOt2wA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Olm amazon CE yi kaça getiriyor haberiniz var mı yahu, birde gümrükte takılma şansıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 gümrük parasını almıyor mu? nasıl takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Pahalı eyvallah ama Aral'a para kazandırmak + oyunu zamanında alamayıp QQlamak mı daha çekici? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Legion CE ne kadar Aral'da? Amazon'dan kapina 270TL oldugunu gordum simdi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 255 aralın amazon birde US CE satmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Amazon UK'den baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 UK göndermiyor ki buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Aral maral değil mesele. Ülkede "kurumsal" firma yok !. 17 gündür gerizekalı Hepsiburada ile uğraşıyorum. (Aral nereeee, HB nere.) Hepsi aynı b.k. Blinçsiz, iletişim denen zımbırtıdan bi haber. Ortadoğu ülkesinde, CE bulduğunuza şükredin. Gidin ertesi gün reyondan alın. Ya da babalar gibi gidin digital migital Blizzard ve ya others dan alın. Aral'ın çok ta umrunda 10K lık müşteri kesimi...aadfsfsfsassaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 O degil de g2a bizim pre order keyleri vaktinde yollayamayacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 abi durmaplay den aldıydım 2 gün önce yolladılar keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bingildak said: aynen abi gerge haklı, adamlara para kazandırıyorsunuz yıllardır. her exp aynı muhabbet, her exp gidip yeniden alıyorsunuz. digital alın, sonra CE yı yurtdışından falan alın işte. gelen keyi satarsınız ne olacak. hani tek el, hızlı istiyorsunuz falan anlıyorum da - bu kadar müşteriye saygısızlık yapılmaz. 30 ağustosun resmi tatil olduğunu bile bile, kargonun çalışmadığını bile bile size bunu söylüyorlarsa aptal yerine koymaktır direkt. Ben yaptim onu yalan o bu ulkede, o kadat mezarci doluki 60euroluk keyi 30 a birakmiosun diye kem kum yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 CE almaya kasanlara lafım yok da, digital key için g2a vs. kasanlar büyük eşeklik ediyorlar. GG'deki milyon tane satıcı key'leri o kadar komik fiyatlardan satıyorlar ki aylardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Valvyn said: abi durmaplay den aldıydım 2 gün önce yolladılar keyi işte hesapta şark kurnazlığı yaptık 10 tl ucuza aldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 aral CE yi 30 unda getirdi harbi , nasıl becerdiler bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bugun gittim kutu almaya d&r'a, sadece ce var dediler, o da 300 liraymıs. 250 falan dese alacaktım. dondum eve key aldım, sokarım aral'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 toggie said: bugun gittim kutu almaya d&r'a, sadece ce var dediler, o da 300 liraymıs. 250 falan dese alacaktım. dondum eve key aldım, sokarım aral'a. elin boş eve dönerken suratında ifadeyi çok merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bi ifade yoktu ya bekliyodum zaten hazırlamıstım kendimi kutu yoksa key alıp geceyim diyodum yani :) belki daha sonra kutu alır, key'ini satarım kelepir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Beyler satıcıların göndermesi için bekliyormuşuz sanırım. Hemen cd-key almak için nereyi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Uzun said: Beyler satıcıların göndermesi için bekliyormuşuz sanırım. Hemen cd-key almak için nereyi önerirsiniz? www.cdkeys.com ya da kinguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 https://www.kinguin.net/7en/duf Tabi ki benim linkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar