Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ir. Chemical


Chemical

Öne çıkan mesajlar

teşekkürler ehe, yüksek müendiz oldum hemide, MSc bitirdim TU Delft'de. Patent başvurusu hazırlıyoruz şimdi tez konusu ile.

XLegolas said:

bu arkadaşa zamanında işsiz vs diyen şampiyonları alalım bu konuya. adam şu an uzaya uydu falan fırlatıyodur muhtemelen.


uydu değil de, yörüngedeki astronotlar tarafından bikaç defa kullanılan bi robotum oldu sonunda.

Mithat said:

Liseden 9 sene önce yabancı dil diye çıkıp , 9 senede nası mühendisliğe döndün lan? Bu hikayeyi merak ediyorum harbiden.


ya ben şimdi lisede beceremedim, endtas girdim, ama endtas 2. senesinde falan makina'dan bi hoca beni kafaladı dedi senin kafa müendiz kafası, sen bizim bölüme başvur, calculus fizik al seni alırız dedi. Ben de inekledim fizik calculus falan okudum, sonra geçtim, sora gerçekten bölüme aldılar, makina derslerinin büyük kısmını aldım, sonra makina yüksek lisansa başladım, o esnada yüksek lisan için TU Delft başvurusu yapmıştım, ona kabul edildim oraya geçtim, sora yazın ESA stajına girdim, 2 dönem orada staj yaptım, bu esnada aspergers sendromlu olduğumu öğrendim, sonra teze kabul edildim, şimdi de tezi bitirdim. Böle oldu, inekledim bolca, hiç kaldığım ders olmadı bi de.

µh said:

kediyle ilgili bi calisma vardi esas neydi o


galiba kediye tereyağlı ekmek bantlayıp bırakma hedesini denemiştim.

Ama üçgen satmadım ben hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...