Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 oldum lan. gaddemn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ir. ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Muhendis olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Liseden 9 sene önce yabancı dil diye çıkıp , 9 senede nası mühendisliğe döndün lan? Bu hikayeyi merak ediyorum harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Çemikıl diyince aklıma hep eldivenli fotosu geliyor. o da bunu hatırlatıyor http://tbsila.cdn.turner.com/toonla/images/cnemea/content/375/downloadable/dexter/uk/dexter01_600x400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Abi lisede tahtadan mancınık crossbow falan yapıp geliodu bu adam . Bence mühendis olması hiç şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 çok eskiden kağıda üçgen çizip forumda satmaya çalışan biri vardı ya sendin yada mayhemdi bide okulla ilgili topiğin vardı beyaz önlüklü foton vardı bişey yapıyodun ama ney Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bu arkadaşa zamanında işsiz vs diyen şampiyonları alalım bu konuya. adam şu an uzaya uydu falan fırlatıyodur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 gz gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 kediyle ilgili bi calisma vardi esas neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mal said: çok eskiden kağıda üçgen çizip forumda satmaya çalışan biri vardı ya sendin yada mayhemdi Tebrikler bildiğimiz üçgen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 gz hemen sex robotu yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 teşekkürler ehe, yüksek müendiz oldum hemide, MSc bitirdim TU Delft'de. Patent başvurusu hazırlıyoruz şimdi tez konusu ile. XLegolas said: bu arkadaşa zamanında işsiz vs diyen şampiyonları alalım bu konuya. adam şu an uzaya uydu falan fırlatıyodur muhtemelen. uydu değil de, yörüngedeki astronotlar tarafından bikaç defa kullanılan bi robotum oldu sonunda. Mithat said: Liseden 9 sene önce yabancı dil diye çıkıp , 9 senede nası mühendisliğe döndün lan? Bu hikayeyi merak ediyorum harbiden. ya ben şimdi lisede beceremedim, endtas girdim, ama endtas 2. senesinde falan makina'dan bi hoca beni kafaladı dedi senin kafa müendiz kafası, sen bizim bölüme başvur, calculus fizik al seni alırız dedi. Ben de inekledim fizik calculus falan okudum, sonra geçtim, sora gerçekten bölüme aldılar, makina derslerinin büyük kısmını aldım, sonra makina yüksek lisansa başladım, o esnada yüksek lisan için TU Delft başvurusu yapmıştım, ona kabul edildim oraya geçtim, sora yazın ESA stajına girdim, 2 dönem orada staj yaptım, bu esnada aspergers sendromlu olduğumu öğrendim, sonra teze kabul edildim, şimdi de tezi bitirdim. Böle oldu, inekledim bolca, hiç kaldığım ders olmadı bi de. µh said: kediyle ilgili bi calisma vardi esas neydi o galiba kediye tereyağlı ekmek bantlayıp bırakma hedesini denemiştim. Ama üçgen satmadım ben hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ir. ne bilmiyorum ama yuksek bitirdin sanirim tebrikler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 senko said: ir. ne bilmiyorum ama yuksek bitirdin sanirim tebrikler. (tu) Hollanda'nın mühendislik title'ı, ingenieur anlamına geliyo, genelde 6 senede (3+2, 1 sene uzatmalı) alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 welkam tu club o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 adam iyi ya. seviyoruz seni chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben de sizi seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar