Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Liseden 9 sene önce yabancı dil diye çıkıp , 9 senede nası mühendisliğe döndün lan? Bu hikayeyi merak ediyorum harbiden.
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Çemikıl diyince aklıma hep eldivenli fotosu geliyor. o da bunu hatırlatıyor http://tbsila.cdn.turner.com/toonla/images/cnemea/content/375/downloadable/dexter/uk/dexter01_600x400.jpg
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Abi lisede tahtadan mancınık crossbow falan yapıp geliodu bu adam . Bence mühendis olması hiç şaşırtıcı değil.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 çok eskiden kağıda üçgen çizip forumda satmaya çalışan biri vardı ya sendin yada mayhemdi bide okulla ilgili topiğin vardı beyaz önlüklü foton vardı bişey yapıyodun ama ney Tebrikler
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bu arkadaşa zamanında işsiz vs diyen şampiyonları alalım bu konuya. adam şu an uzaya uydu falan fırlatıyodur muhtemelen.
µh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 kediyle ilgili bi calisma vardi esas neydi o
masa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mal said: çok eskiden kağıda üçgen çizip forumda satmaya çalışan biri vardı ya sendin yada mayhemdi Tebrikler bildiğimiz üçgen mi
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 teşekkürler ehe, yüksek müendiz oldum hemide, MSc bitirdim TU Delft'de. Patent başvurusu hazırlıyoruz şimdi tez konusu ile. XLegolas said: bu arkadaşa zamanında işsiz vs diyen şampiyonları alalım bu konuya. adam şu an uzaya uydu falan fırlatıyodur muhtemelen. uydu değil de, yörüngedeki astronotlar tarafından bikaç defa kullanılan bi robotum oldu sonunda. Mithat said: Liseden 9 sene önce yabancı dil diye çıkıp , 9 senede nası mühendisliğe döndün lan? Bu hikayeyi merak ediyorum harbiden. ya ben şimdi lisede beceremedim, endtas girdim, ama endtas 2. senesinde falan makina'dan bi hoca beni kafaladı dedi senin kafa müendiz kafası, sen bizim bölüme başvur, calculus fizik al seni alırız dedi. Ben de inekledim fizik calculus falan okudum, sonra geçtim, sora gerçekten bölüme aldılar, makina derslerinin büyük kısmını aldım, sonra makina yüksek lisansa başladım, o esnada yüksek lisan için TU Delft başvurusu yapmıştım, ona kabul edildim oraya geçtim, sora yazın ESA stajına girdim, 2 dönem orada staj yaptım, bu esnada aspergers sendromlu olduğumu öğrendim, sonra teze kabul edildim, şimdi de tezi bitirdim. Böle oldu, inekledim bolca, hiç kaldığım ders olmadı bi de. µh said: kediyle ilgili bi calisma vardi esas neydi o galiba kediye tereyağlı ekmek bantlayıp bırakma hedesini denemiştim. Ama üçgen satmadım ben hiç.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ir. ne bilmiyorum ama yuksek bitirdin sanirim tebrikler. (tu)
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 senko said: ir. ne bilmiyorum ama yuksek bitirdin sanirim tebrikler. (tu) Hollanda'nın mühendislik title'ı, ingenieur anlamına geliyo, genelde 6 senede (3+2, 1 sene uzatmalı) alınıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 adam iyi ya. seviyoruz seni chem.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben de sizi seviyom
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Tebrikler :)
Öne çıkan mesajlar