Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Şimdi ben irandaki veterinerlere felan sordum chip taktırdık, pasaportu tamam, aşıları eksiksiz yapılmakta şu anda. Ekstra bişeye ihtiyaç var mıdır? bilen eden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yeterli diye biliyorum bunlar, belki vardır bilmediğim bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kediyi iran kedisi mi yaptırcan KJSDKFSDJGHPDFJİGKDFGDFHFHDGHGFDJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 konsolosluğu bir ara sor yahut sitesine bak belki yazıyordur. sonra kedicik mahsur kalmasın kafeslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Gercek Iran kedisi bu degil ahahhaha Hangi havayolu ile gideceksen ordan bir yetklili ile de konus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 iranda kedi var, götürmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bilgi soran adama pati pette neden salak salak espriler yapıyorsunuz anlamadım. hayır komik olsalar bari. her yeri garbage a çevirdiniz anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 iran kedisi getirsene ordan bana bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Jaegerjaquez said: kediyi iran kedisi mi yaptırcan KJSDKFSDJGHPDFJİGKDFGDFHFHDGHGFDJ Bu gerçekten çok iyiydi ama (tu) İrana sık sık kedi götüren halama sorayım dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 http://lmgtfy.com/?q=bringing+a+cat+to+iran&l=1 Halam bu linki verdi, veterinary certificate ı unutmasın dedi http://www.pettravelstore.com/pet-passport-iran/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 passport fiyatları cok iyiymiş hayvan olasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 usd için bu sadece. Bize gerek yok. bizde biliyoz gugıllamayı ama süprizle karşılaşmayalım =)genelde bu tarz ülkelerde internetteki bilgiler yarım yamalaktır. Yoksa iran sayfalarını da tercüme ettirdim. axedice said: http://lmgtfy.com/?q=bringing+a+cat+to+iran&l=1 Halam bu linki verdi, veterinary certificate ı unutmasın dedi http://www.pettravelstore.com/pet-passport-iran/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Suark sanırım burada görmüştüm yine aşıları gitmeden belli bir süre öncesinde yaptırmış olman gerekiyordu gibi bişey vardı onu da bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bingildak said: bilgi soran adama pati pette neden salak salak espriler yapıyorsunuz anlamadım. hayır komik olsalar bari. her yeri garbage a çevirdiniz anasını satayım ya. why mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 axedice said: Jaegerjaquez said: kediyi iran kedisi mi yaptırcan KJSDKFSDJGHPDFJİGKDFGDFHFHDGHGFDJ Bu gerçekten çok iyiydi ama (tu) İrana sık sık kedi götüren halama sorayım dur şu espri iyi? kendisi zaten çok kötü olduğu için capslock faceroll'lamış lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 arayıp sorman lazım hangi havayolu şirketiyse. önceden gidip kediyi bırakman lazım. ücretini ödemen lazım falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar