Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Belki hala farketmeyen vardir (pek sanmiyorum ama) diye yazayim dedim. http://i.hizliresim.com/lEzomX.png Kura dikkat cekerim, kitabi GBP ile alsam Is Bankasi 3.80650 alacak, ben de oyle aldim zaten. Amazon bu konuda asiri geciriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Evet, hatta .de, co.uk, ve .com fiyatlarını karşılaştırıyorum çok abartı bişi alacaksam. Sterlin dolardan ucuza gelmişti birinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 All Amazon fees and charges demisler bir de, sanki ekstra bir sey varmis gibi kur icin. Amazon en iyi satici olabilir ama burada dikkatsiz musteriyi de bir guzel satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi bunu görmemek de biraz zor ama :P paypal'da currency converter'ı kapatmak için google amcaya sormam gerekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 günaydın gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Biliyorum abi, baska konuda gecti simdi, ondan yazayim dedim. akmadan kullaniyordu boyle vaktinde bazi arkadaslarim. Paticik ortalama profili bilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konusu açılmışken arkadaş uyardı beni de, Import fee'de artış olmuş? %45 gibi bi rakama geliyor. Hayırdır? Sony kulaklık alacaktım, gidince alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sony kulaklık göndermiyordu önceden, yakın zamanda göndermeye başlamışlar. Kulaklıkların vergi oranlarında bir aptallık var, Logitech'in bir kulaklığına da %50 gibi saçma sapan birşey gösteriyordu ama farkı iade ediyorlardır %50 kulaklık vergisi diye bişi getirmediyse devletimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Amazon un conversion rate her zaman geciriyor. Bankanin orani daha iyi. Ama kartiniz TL uzerinden ise hafta sonu kur oranlarina dikkat edin. Piyasalar kapali oldugu icin banka kurlari normalden bayagi yuksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Bright said: Logitech'in bir kulaklığına da %50 gibi saçma sapan birşey gösteriyordu ama farkı iade ediyorlardır %50 kulaklık vergisi diye bişi getirmediyse devletimiz kendinden radyolu vs bir kulakliksa ozel iletisim trt bandrolu ustune hasirt kdv bindiriyorlardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 herhalde 100 kere falan yazmışımdır. yurt dışından alışveriş yapıyorsanız kredi kartınıza ek olarak usd hesabı açtırın. usd olarak ödeme yapın, usd olarak borçlanın. hesap kesim gününe göre kuru takip edin, en uygun yerden usd alarak borcunu kapatın. 1 telefon görüşmesi ile hesap açılıyor, gerisi telefondaki app üzerinden oluyor normal kredi kartı gibi. onspot conversion her zaman kurdan silkiyor. iki tarafta kendini güvene alarak müşteriye giydiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Radyo ne arar abi kulaklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar