Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon Currency Converter

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Belki hala farketmeyen vardir (pek sanmiyorum ama) diye yazayim dedim.

http://i.hizliresim.com/lEzomX.png

Kura dikkat cekerim, kitabi GBP ile alsam Is Bankasi 3.80650 alacak, ben de oyle aldim zaten. Amazon bu konuda asiri geciriyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
All Amazon fees and charges demisler bir de, sanki ekstra bir sey varmis gibi kur icin. Amazon en iyi satici olabilir ama burada dikkatsiz musteriyi de bir guzel satiyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Biliyorum abi, baska konuda gecti simdi, ondan yazayim dedim. akmadan kullaniyordu boyle vaktinde bazi arkadaslarim. Paticik ortalama profili bilir tabii.
Mesaj tarihi:
Sony kulaklık göndermiyordu önceden, yakın zamanda göndermeye başlamışlar.

Kulaklıkların vergi oranlarında bir aptallık var, Logitech'in bir kulaklığına da %50 gibi saçma sapan birşey gösteriyordu ama farkı iade ediyorlardır %50 kulaklık vergisi diye bişi getirmediyse devletimiz
Mesaj tarihi:
Amazon un conversion rate her zaman geciriyor. Bankanin orani daha iyi. Ama kartiniz TL uzerinden ise hafta sonu kur oranlarina dikkat edin. Piyasalar kapali oldugu icin banka kurlari normalden bayagi yuksek oluyor.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Logitech'in bir kulaklığına da %50 gibi saçma sapan birşey gösteriyordu ama farkı iade ediyorlardır %50 kulaklık vergisi diye bişi getirmediyse devletimiz

kendinden radyolu vs bir kulakliksa ozel iletisim trt bandrolu ustune hasirt kdv bindiriyorlardir..
Mesaj tarihi:
herhalde 100 kere falan yazmışımdır.

yurt dışından alışveriş yapıyorsanız kredi kartınıza ek olarak usd hesabı açtırın. usd olarak ödeme yapın, usd olarak borçlanın. hesap kesim gününe göre kuru takip edin, en uygun yerden usd alarak borcunu kapatın.

1 telefon görüşmesi ile hesap açılıyor, gerisi telefondaki app üzerinden oluyor normal kredi kartı gibi.

onspot conversion her zaman kurdan silkiyor. iki tarafta kendini güvene alarak müşteriye giydiriyor.
  • Yeni Oluştur...