persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Logitech'in en tepe oyuncu klavyelerinden biri. Mekanik olması zaten bilen bilir hem hissiyat hem performans hem de ömür bakımından en yüksek seviyelerde bir ürün olmasını sağlıyor. Ürün kutusundan çıkarılmış ama kullanılmamıştır, zaten gördüğünüzde siz de fark edersiniz. Ürünün tüm özelliklerini Logitech'in sitesinde veya arama yaparak bulabilirsiniz. Tam anlamıyla profesyonel bir oyuncu klavyesi. 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ama bu türkçe değil :( Şaka bi yana bu klavyelerin türkçe layout lusu var mı ? Hevesleniyorum da ekseriyeti ecnebice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben bunu bi ara almayı baya ciddi düşünmüştüm alıyordum da hatta, sonra gidip razer aldım XD o ara satıyor olsaydın keşke alırdım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 razer guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 enter tuşu büyükmüş. daha ne istiyorsunuz. hala klavyeye bakıp mı yazıyonuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bunun tuş profilleri standart dışı, rahatsız olanlar oldu Logitech gerçi şimdi satıyor düzgün proilli tuşları 25$'a mı ne sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Razor da kullandım logitech de. Logitech ile çok daha rahat ettim açıkcası. 910 denemedim ama tuşlardan şikayeti ben de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ürün özelliklerini yazsaydın alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yazı yazabiliyosun, ek olarak oyun da oynatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sen bu attitude ile cok balta yersin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ne kadar çok balta o kadar konunun görünmesi ve dolayısıyla gerçek alıcılara ulaşabilmem demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ozellikleri cok iyimis. yazi yazma. hmm.. epik. olsa da yazar olsam keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Kasım sonunda amazonda gene $90'a veya altına inmesi çok muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 fiyat güzel. zaten bunun TR layoutlusu yok. hani vatanda falan da bulamazsınız. öyle bozulan ürünler de değil garantiyi umursamayın. ben 810 almıştım 500 liraya sanalmarketimden. içindeki division kodunu da 50 liraya okutunca 450 gibi oldu. henüz almamış olsam gömerdim 500 lirayı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Epeydir 710 kullanıyorum, bi tuşun cherry'si dışında (ki onu da g6ya bindladim zaten yakınındaki bi tuş (<>|) bozulmuştu, np diyip geçtim) sapasağlam çalışıyor. Logitech baya güzel klavye yapıyor. Gökkuşağı ledler de cabası. 500 de güzel fiyat, layouta da çok takılıyorsaniz her yerde cherry keycapler satılıyor alır düzeltirsiniz. Edit: uzun parantez mağduru olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yalnız cherry keycap kısmı değil diye biliyorum. altındaki mekanizma. bu 810 ve 910 için logiş kendi mekanizmasını yaptı romer-g diye ben beğendim onu baya. her tuşta her zaman aynı hassasiyet var. ancak fazla gevşek gelebilir kimisine. daha sert cherrymx'ler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Doğru biliyorsun, cherrylere uygun standardize edilmiş capler var demek istemiştim. Romerg olayını da şimdi ilk senden duydum, açıp da bakmadığım için fark etmemişim. Acaba cap'lerin girdiği kısım cherry ile aynı mı? Hmmmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kesinlikle aynı değil emin olabilirsin. romer-g videosu bul izle zaten dizayn direk başka. led havuzu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 gold sen ne oynuyosun lan sürekli bi gamimg modundasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 mynet okey oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 en sevdiğim oyun ya mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 en sevdiğim anime mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Skyfire said: Kasım sonunda amazonda gene $90'a veya altına inmesi çok muhtemel geçen black friday'de bu fiyata geldi sanırım. ben bestbuy'dan 80$'a almıştım. burada keycaplere laf gelmiş ama adamlar zam yaptı, satışları çok iyi olunca. http://camelcamelcamel.com/Logitech-Orion-Mechanical-Gaming-Keyboard/product/B00N3OELPU?context=browse benim de çok hoşuma gidiyor keycapler ama g510'dan geçtim, kullandığım ilk mekanik klavye. cherry brown'a alışıp, buna geçince millet bokluyor işte. https://www.youtube.com/watch?v=DLDFn4CxebE hardcore fps oyuncusu değilseniz, romer-g'li logitech klavyeleri daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 450'ye düştü, hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar