Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 punisher ın da villianı mış kingpin örüncek paso dayak yiyodu bundan çizgiromanlarda onu hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ilk bölümü izledim. Daredevil S1 ve S2 kadar etkileyici gelmedi ama yine de Marvel Max çizgi romanları tadında yetişkinlere yönelik süper kahraman dizisi formatını çok iyi kotarıyor Netflix. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Auril said: fisk örüncek adamın villianı değil mi ya, dd ye başka villain mı bulamamışlar ? Kingpin direk New York'un "BÜYÜK SUÇ PATRONU" tüm suçlar senden sorulduğunda haliyle Örümcek Adam villianı olmakla limitli kalmayacaktı. Daredevil, Punisher, Captain America felan kim varsa çakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bn bunu hiç süper kahraman kafasıyla izlemiyorum. adeta bir deliyürek mafyaya savaş açmış ama zenci tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 5.bölüme geldimde biri bana jessica jonestaki olaylara göre hangi zaman diliminde geçtiğini söyliyebilirmi? öncemi sonramı çözemedim.onda bar işletiyo bunda berber dükkanı falan. bide kaç tane sevgilisi ölüyo bu herifin? jessica jonesta ölen bu polis kadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 helz kiçın 3 sokak falan değil bruklin amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Dare Devil 2 den sonrası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 _Rave said: 5.bölüme geldimde biri bana jessica jonestaki olaylara göre hangi zaman diliminde geçtiğini söyliyebilirmi? öncemi sonramı çözemedim.onda bar işletiyo bunda berber dükkanı falan. bide kaç tane sevgilisi ölüyo bu herifin? jessica jonesta ölen bu polis kadınmı? JJ den sonra geçiyor. İlk bölümde diyordu suratımdan shotgunla vurdu diye önceki hatun. Jessica Jones'ta ölen de Reva. Polis değil. Hapishane flashbackteki kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 guzel ya izleniyor ama DD degil tabi adam dayak yiyemedigi icin burda, matt murdock negzel dayak yiyor halbuki otur 4 saat izle kesintisiz. 2 blm kaldi benim. ama 2. yariyi biraaaz esnetmisler sakiz tier gereksiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Diamondback bi Cottonmouth değil ya. Onun karizması yok. Ondan kaybediyor biraz ikinci yarısı sezonun. Hatta Diamondback, Killgrave ve Fisk'in yanında çok basit kalmış. Sezonun başında ki build up tan sonra yetemedi Diamondback sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 _Rave said: 5.bölüme geldimde biri bana jessica jonestaki olaylara göre hangi zaman diliminde geçtiğini söyliyebilirmi? öncemi sonramı çözemedim.onda bar işletiyo bunda berber dükkanı falan. bide kaç tane sevgilisi ölüyo bu herifin? jessica jonesta ölen bu polis kadınmı? daredevil s1 -> jessica jones -> daredevil s2 -> luke cage diziler bu şekilde yayınlandı ve tarih sırası da bu şekilde. ölen eski sevgilisi jessica jones'ta bir fotoğraf olarak gösteriliyor. aynı fotoğrafı luke cage 1. bölümde de görüyoruz. luke cage 1. bölümde jessica jones'a atıfta bulunuyor ve kafasına shotgun dayadığından bahsediyor. onda bar işletiyor evet. ama oradaki bar patlıyordu. haliyle yan işlere geçmiş. kirada kalmak için paraya ihtiyacı var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 tumblr jones u beğenenleri banlıyalım lütfen , dizi gayet luke cage ı deliverladı villanlar zayıftı ama pamukağız ve shades idare ederdi diğerleri baya tırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Iron Fist gelsin asil ya, aralarinda en super karakter o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 http://65.media.tumblr.com/tumblr_m32yr8NkhC1r6h499o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 GERGE said: Iron Fist gelsin asil ya, aralarinda en super karakter o. http://www.thewrap.com/wp-content/uploads/2016/10/luke-cage-colleen-wing-iron-fist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 2017'de geliyor ama daha tam tarih vermediler. Defenders da 2017 oldugundan ama Ilkbahar-Sonbahar olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 KenshinHimura said: tumblr jones u beğenenleri banlıyalım lütfen kadın ana karakter olunca tumblr mı olunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hadi bir de SJW filan olsa. Super karakter kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Spiderman'ı yapsınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 KenshinHimura said: tumblr jones u beğenenleri banlıyalım lütfen , dizi gayet luke cage ı deliverladı villanlar zayıftı ama pamukağız ve shades idare ederdi diğerleri baya tırttı oh biri kötü bişi yazdı consla alakalı diye okuyodum. uluç yanıltmadı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 he bone he o kadar kolaya indirgedik zaten olayı all-powerfull opresive bi ex-bf var kıza ptsd hastası olacak bi tramva yaşatmış hala kızı stalklıyo , dominating bir gücü var , bırakamıyo kıza deli gibi aşık, kız çaresiz zayıf ama özgürlüğünü kazanmak ve dik durmak için çabalıyo kendi bedeni kendi kararı kimse onu opress edemez dünya genelindeki ergen kız fantazisi şu yukarda yazan şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 olm bu forumda heath ledgerdan joker olur mu da denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bitirmediyseniz spo olabilir :P https://www.youtube.com/watch?v=sSPkx294gTc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 9. bolumden sonra falan zor bela anca bitirebildim. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar