Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa | Beşiktaş - Galatasaray | 13 Ağustos Cumartesi - 20:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sabonis said:

Aceace said:

Ooo del petrooo oleeeeey...

Ben bizim kızların baskete bakıyordum da, tenisi hangi kanal veriyordu. Bitti deli petro Mu kazandı

Boyle boyle konusmalarin gectigi sirada konuya yazacak ceaareti olmayıp mac sonunda spawn olan tiplerin drama arayisi gsnin oynadığı futboldan bile daha komik

Bu ne amünyum, ne amaçla niye laf sokmaya çalışmışsın anlamadım bile. Ama kupa aldık, orada Sıçtık ağzınıza. Çok konuşma =P
Mesaj tarihi:
sabonis said:

applev0dka said:

sabonis said:

Aceace said:

Ooo del petrooo oleeeeey...

Ben bizim kızların baskete bakıyordum da, tenisi hangi kanal veriyordu. Bitti deli petro Mu kazandı

Boyle boyle konusmalarin gectigi sirada konuya yazacak ceaareti olmayıp mac sonunda spawn olan tiplerin drama arayisi gsnin oynadığı futboldan bile daha komik

Bu ne amünyum, ne amaçla niye laf sokmaya çalışmışsın anlamadım bile. Ama kupa aldık, orada Sıçtık ağzınıza. Çok konuşma =P

Yok ya köylünün biri gelip benim Nadal tie-break ile elendi mesajimi alintilayip nasil olduysa alinan kupaya baglayip

"Bakin bu dramdir" seklinde aptalca bir cikarim yapmis da nasil bagladiysa cidden anlamadım.

Ben de bu arkadaslarla tenis konuşuyordum siz koyluler anlamazsınız dedim onun mesajıydi.

Senle ilgili bir durum yok abi .d
Mesaj tarihi:
Q7 avrupa şampiyonu oldu argümanı, adamın turnuvada bütün maçları oynayıp geldiği, ve dolayısıyla kamp vs katılmadan hiç hazır olmadan oynadığı durumunu tespit etmek için söyleniyor, adamın kötü oynamasının haklı sebebi var yani.

Ancak tek otobüsün yolunu kesip 4 kişiyi bıçaklamak için bekleyen 3 otobüs dolusu adamdan biri olmak lazım şunu anlamamak için.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

pascalnouman said:

title olan uyelerin mesajlari da silebiliyor oldugu dusunuyorsan oyle bisey yok kocum.

seker kiz ben mesajlari sildin demedim.

zaten ne dedigini bilmiyosun da oyle cevrende alisik oldugun sıfatlari bana kullanma agzinla burnunun yeri degisiverir bi anda
Mesaj tarihi:
Ulan ne güzel Fener'le oynuyorduk hep biz bu kupayı. Vale de delirtmiş arkadaşları, yapmayın yahu forumda artık şöyle 10 yaş muhabbeti koskoca adamlarsınız.

BJK, GS'den tabii ki daha iyi ve hazır bir takım; ama daha iyi bir kadro değil. Galatasaray DMC transferini becerirse ve BJK Gomez-Sosa ayarında adamlar bulamazsa kıyaslanamaz bile ama işte Riekerink Bey Bruma-Carole sol koridorunu bozmamalı, Bruma sağa geçtikten sonra kötüydü. Sinan Gümüş'ün de biraz g.tü kalkmış, benchten gelen patlayıcı oyuncu olmaya devam etmeli. Tolga beklediğimden iyiydi. Selçuk leş. Ama işte öyle bir psikolojiye girdik ki kupa varsa çok rahat izliyoruz maçları

Ama gerçekten şu kaleci Tolga'dan kurtulması lazım BJK'nin; koca seneyi çöpe atar bu adamla devam etmek
Mesaj tarihi:
Solda Podolski oynamalı, Bruma sağa kaydırılmalı bence.

Podolski sağda yapamıyor, solda da gayet etkili oynuyor. Bruma'nın kiralık gitmeden önce sağda da estiği maçlar hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Solda Podolski oynamalı, Bruma sağa kaydırılmalı bence.

Podolski sağda yapamıyor, solda da gayet etkili oynuyor. Bruma'nın kiralık gitmeden önce sağda da estiği maçlar hatırlıyorum

Bilmiyorum bek uyumu kötüydü o zaman Linnes'le, bir de Cavanda ile denemek lazım. Ama Carole'ün teknik kapasitesi çok yüksek ve Bruma ile iyi anlaşıyor ileri çıkışlarda. Podolski'yi kaybetmemek adına onun da solda kalması lazım evet ama forvet arkası 3'lüyü Wenger'in sistemi gibi sürekli değişken kullanmak da denenebilir.
Mesaj tarihi:
zaaaa

yalnız kötüydü gs ya :) takım orta saha diye bağırıyor resmen.selçuk tan acilen vazgeçmemiz lazım tolga ve eren daha hazır değil hazır halide nasıl olur bilmiyorum gerçi .

yinede kupa ile başlamamız iyi oldu biraz olsun moral olur takıma ama bu oyunla bu senede pek bişi yapamayız
Mesaj tarihi:
Eren avrupa ve balkanların en cok kafa topu kazanan topcusuydu valenqueta ya gore. 1 tane bile kazanamadı 2 gun onceki mac boyunca. Umut gibi gerzekce zıplamıyor o yuzden cıldırmıyosun izlerken ama 1 tanesini al be adam.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

valequenta said:

yineliyorum bu sene 10-15 puan fark atariz 2.ye

Ne keyifli topikmiş bu :p

bir daha yinelesene valeq :D
tersten atariz mi dedin la yoksa? Basaksehirle 10-15 puan farkiniz olmasini kastettiysen biraz daha ugrasmaniz gerek suan sadece 7 puan fark var aranizda.
  • Yeni Oluştur...