Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Tuh ya keske super kupayi almak icin sikko bi forvete para bassaydik ya. Neden hic dusunemedik biz bunu tuh Vah vaah
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Sinaydir zaten gobekte oynadiginda oynamiyor gibi etkisizlesiyor. Sola yakin oynamasi gerek onun. Daha etkili oluyor. Hos gobekten kendi kayiyor zaten sola ister istemez ama direk gobekte baskasi sola yakin sinaydir olsa gs icin daha iyi. Tolga icin ilk mactan asmak ne kadar doğru bilmiyorum ama baya kotu gorundu. Buruma dribbling 20 pace 20 iq 0 finishing 0
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ya ben yedek kadroyla kaybettik zaten yeaaa kafasında değilim de şu kadro yedekti harbi zorlamayın artık sdfsdfads Hayır valede değilsiniz ki çoğunuz aklı başında adamlarsınız. Ciddiye alıyor millet o yüzden cevap veriyor. Hele sen Rew ne zorladın hacı sadfafsd Güzel kaybettik ama yani yalan yok. Bu boktan GS'yi yenmek lazımdı yedeklerle de olsak. Cenk taşıyabilse yükü yine alırdık gerçi rahat.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ki su var dark a ek yapicam. Bu yedek kadro olayi. Ortadaki finalin kazanilip kaybedilmesi degil. Haftaya baslayacak sezonda gsnin rakibimiz olacak duzeyde olmamasi ile alakali bir durum.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Yahu tebrik ettik zaten, kupayıda kötülediğimiz yok. Siz niye böyle bir moda giriyorsunuz acaba :p İlk yarıdaki pozisyon direk penaltı, hadi ofsayt ucu ucuna yine onu salla. Kaldıki bunlar bile olmasa bizim cenkin kazmalığından alamadık, gs nin müthiş oyunundan değil. Şahsen bayağı rahat maç izledim, sadece bizim malın her pozisyonunda saçlarımın bir kısmı elimde kaldı :D Penaltıya kalınca tamam bitti dedim ama bu kadar kötü biteceğini ben bile tahmin etmemiştim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Icerde disarda yenildiğim 30 puan fark yedigim. Sezonun ustune Ahlarr vahlar icinde kacan pozisyonlar çıkmayan kirmizi verilmeyen penalti sonrası penaltilarla maci kazansam bende bu moda girerdim sanirim.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 tamam olm zorlama işte. 2 yıldızlı takımın taraftarısın şimdi 30 puan fark attık geçen sene falan diye girme ortama.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Sadece bu macla bi alakası yokki. Turkiye kupası kupa mı. UEFA zaten sayılmaz. Super kupa tek mac zaten. Turkiyedeki super kupa ha ona yedeklerle cıkyık. 4 yıldız mı onlar hep zaten sike. SL de iki sene ust uste bala gruplardan cıktınız. Sunlar sabit olarak her sene yazılan seyler. Aramızda suan 23 kupa fark var. 23. yazıyla yirmi üç. Son 5 senede kazandıgımız kupayı besiktas son 20 yılda gormedi bir sezon sampiyon oldunuz diye insanlık tarihinin en iyi takımı oldunuz. Ama hala 'yedeklerle cıktık anca gs 4-6 ya oynar'. Sezon baslasın bakarız kim nereye oynuyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Pozisyon olayını maçı izlemeden değerlendirmem doğru olmaz. Yalnız özetlere göre GS'nin de en az BJK kadar pozisyonu var gibi, hatta daha fazla var gibi gözüküyor. Yine de dediğim gibi, maçı izleyen değerlendirsin. Tabii bu maç lig için bir ölçü değil. Diğer konulara gelince, sidik yarışı haline getirmenin bir anlamı yok, birazdan uefa kupasına bağlar diyecektim ki yazana kadar bağlamış bile. İki taraftar da kendi takımını sezon öncesi bi trailer olarak gördü işte. Ha bir de bu kupayı kazanmış olmamıza rağmen söyleyebilirim, benim kişisel görüşüme göre öyle çok ağırlığı olan bir kupa değil, daha çok prestij için işte.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Gs nin pozisyonlarda tehlikeli olan tek pozisyon gol harici necip in keserek kendi kalesine yolladığı toptu. Tolganın artist gibi uzaktan gelen topu uçarak alması yanıltmasın :p yine adam bir halta yaramadı. bunun dışında seremoni hoşuma gitti hatta fenere atıfta bulundular bazıları gibi kaybedince sahaya çıkmamazlık yapmadılar diye :) Normali bu değil mi zaten iyice garipleşmiş bu ülke ya.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ben merak ediyorum bir sezonda gelen başarı ile bu moda giriyorlar. 4 yıldız ve rakibinden yaklaşık 20 kupa fazla kazanmış olsalar ne yaparlar ?
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Peki neyle övünülmesi gerekiliyor? yakın geçmiş başarısı haricinde? 16 sene önce gelen kupa ile mi? Bu mali durumla durgunluğa girseniz bir kaç sene birşey alamasanız siz ne yapacaksınız peki :)
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Goren de 30 puan fark atmamışız gs de 6. Olmamis yalan söylüyoruz sanacak :( Gercekleri yazmak da moda girmek oldu Bence siz biraz alinganlik yapiyorsunuz
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Şu kadar yıldız varmış, 15 sene önce UEFA almışız diye BJK'lıların övünmemesi gerektiği de saçma. Şu an sonradan eklenen şampiyonlukları eklesek bile BJK'nın 4 yıldız için 6 şampiyonluk daha alması gerekiyor. Şimdi önümüzdeki 5 sene boyunca ardarda BJK şampiyon olsa, hatta geçen sezonu da sayınca üstüste 6 şampiyonluğu olmuş olsa hala "sizin üç yıldız var bizim dört, konuşmaya hakkınız yok" mu denilecek? Adamlar çok ağır bir maddi dönemi atlattı, düzgün kadrosu var, son senenin şampiyonu, bu sene de iyi transferler yaptılar, şampiyonluk hedefliyorlar. E bırakın da övünsün adam.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Kendi basarılarını kutlasınlar ozaman. Su takım mı bu basarı mı sen adam mısın diye gezmesinler bir tane sampiyonluk aldılar diye. 5 tane sampiyonluk alınca konusabilirler ozaman karsılastırılablir basarılarımız olur. Suan yok ama.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bilseydik üzülürdük şampiyon olduk diye :(( Bileydik 30 puan fark yapmazdik :( Çünkü maziye bakip 30 puan fark kapaniyormus. Gs 4 yildiza sahip olduğu için 20 puan onden baslasin belki sansi olur biraz hadi iyi geceler
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 aha iste bu aptallıktan bahsediyorum. isterse 100 puan fark atsın aldıgı seyin en sonda 1 kupa almak oldugunu anlamayan aptallık.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 inanmayın demiştik diyecem de penaltılarda bi gol bile atamamak ne lan ahahahahahafdsfdsf. neyse gençler bi kupa daha aldık, hadi bakalım.
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 DarKRideR said: Bruma'dan bir yol olmaz. Yine dandik takımlara karşı hazırlık maçlarında iki şekil yaptı diye dileniyor taraftarda adamın son 3 senesi resmen koca bir çöplükten ibaret... Zamanında bize iyi kitlediler diye kabul edip, 6 milyona teklif varsa direkt göndermek en mantıklısı da ki medyada geçtiği üzere olduğunu sanmıyorum yoksa direkt salardı Dursunlar. 6'ya satıp, çok rahat daha efektif bir kanat oyuncusu alınabilir. En kötü Valbuena'yı FB opsiyonsuz, düşük bedelle kiralayacak işte ona çökse verimi daha garanti adam almış olursun beklemektense, üstüne en kötü 2 transferlik para cebine kalır... DarKRideR said: DoubleW said: Brumayı da öve öve bitiremiyolardı geldiği sezondan 2 tık geride Şuna katılmıyorum. Gayet geliştirmiş kendini, özellikle Anadolu takımlarına deli işler. Hani bitiricilik hazırlık maçlarında iyi gözükse de zorluk seviyesi artınca yine karar vermede sıkıntıları olduğu ortaya çıktı ama özellikle topla çok iyi dribbling yapıyor. Tek sıkıntısı işte sezon başında gençler genelde böyledir sezona performansını yayabilir mi o ki genelde TR'de yayamıyorlar sdafdsfsd Yayarsa ama gol olmasa da çok asist yapar gibi gözüküyor. Tam Anadolu takımı bug abuser'i çünkü şuan görünürde. buyuk koplaci ya lel.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 insan utanır da birini gol yapar ya. ahaha 30 puan he kardeş he. ahahahahah yazık lan, bi de ütüz püğün dediğine kupa kaybetti zavallım.
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 30 puan attik diyorlar adam sana 30 kupa fark atmis. hadi uyuyun gecer
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 penalti diye aglayan var hala yahu. ulan adam mac sonunda 5 penalti verdi birini atamadin penaltiyi verse ne olacak?
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 madcow said: aha iste bu aptallıktan bahsediyorum. isterse 100 puan fark atsın aldıgı seyin en sonda 1 kupa almak oldugunu anlamayan aptallık. Hmm peki bunu diyen adam 8-0 ile neden dalga geciyor 1-0 da 3 8-0 da 3 puan. Isinize gelince oyle gelmeyince boyle. Bir de ustune hakaret
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 8-0 öyle 1-0 gibi her maç olabilen bir skor değil ondandır. (3. lig maçları hariç.)
Öne çıkan mesajlar