DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 tabi bunlara rağmen bu maçtan anlaşılacağı gibi fb ile yine çekşiriz şampiyonlukta, gs 3-4 gibi
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 abi takımda 3-4 tane yedek var diye bu leş galatasaray'a kupa kaptırmanın bahanesi yok. geçen senenin şampiyon kadrosu bu öyle ya da böyle. o adamların hepsi bir şekilde oynadılar. düne kadar gomez yoksa cenk var diyordunuz. galatasaray'da linnes ve carole bile nerdeyse yeni transfer. forma şansı bulamıyorlardı. carole yine biraz daha çok oynamış olabilir sakatlandıydı falan. takımın forveti eren ortasahanın göbeğinde tolga var. kalkıp yedekler diyorsunuz.
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 hani bizim atamadıklarımızı anadolu takımı atsa 4-5 olurdu muhtemelen, penaltıya hiç girmeyelim zaten sdf
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 bu arada penaltı pozisyonlarında bir şey yoktu ya, sosa haini olsa o pozisyonlarda ama en az 2 tane çekerdik. o bacağı koyacağı yeri çok iyi biliyor ibne alırdı çok rahat penaltı sadfasdfasd Gerçi a.q iyi ki penaltı vermiyorlarmış bize. atamıyormuşuz gomez olmayınca harbi asddsafdas
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 kimse ''ama atamadıkları'' hatırlamıyor. galatasaray beşiktaş'ı tokatlayıp kupa aldı diye hatırlıyor sdfs. ama atamadıklara bakarsak fenerbahçe'yi de kadıköy'de kaç defa yenmiştik sdf
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Kupa kaptırmanın sebebi cenk zaten, herif direk öldürdü. Yoksa takım çokda kötü değildi. Verilmeyen penaltı ve ofsayt golüne birşey demiyorum tabi :p
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 applev0dka said: https://twitter.com/serefturkk/status/764428762675109889 Gs taraftari kalitesini konuşturmuş. Abi zaten burdaki GS lı arkadaşları tenzih ediyorumda en çomar taraftar grubu GS da zaten.O kılıç nedir yahu öyle
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ama ben şuand ayazıyorum hani yoksa 2sene sonra kimse süper kupayı da hatırlamaz ligi hatırlar oyuzden şimdi ve yarını düşünmek laızm. Hani gs bu yumuşak orta saha ile işi çok zo , ve saydık yukarıda kaç adam yok bjk den siz de koyun kimler yok ve beşiktaşın olmayan admaları ile bi kıyaslayın aradaki ucurumu görün. yoksa kazanan haklıdır sdf
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 kupayı alıyor oluşumuz bir nevi kötü oldu tabi. yönetim şimdi sevinmiştir ama zeus aşkına eren tolga falan nedir ya. burak yılmaz gitti umut gitti dedik eren geldi. mustafa sarpımsı tolgamız oldu.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Selçuk - Tolga ortasahası ile lig eziyet olur. Oraya mutlaka bir zenci lazım. Podolski - Sinan - Bruma dan 2'si oynamalı bence. 3'ü de oynayacak diye maça Podolski santrafor çıkıyor olmuyor. Eren de pek olacak gibi değil. Para varsa üst düzey zenci ortasaha ve forvet ile şampiyonluk yarışı içinde olabiliriz.
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Darksun said: Kupa kaptırmanın sebebi cenk zaten, herif direk öldürdü. Yoksa takım çokda kötü değildi. Verilmeyen penaltı ve ofsayt golüne birşey demiyorum tabi :p Abi bunları yazmak istemiyordum madem sen yazdın devam edelim yani gs nin nice şamiyonlukları bu AMA lardan oyüzden, gs ye verilen ve diğerlerine verilmeyenlerden bağdata yol olur. Ha fetö metö cemaatn kaymağını yemişler yapacak bişey yok
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 selçuk'a zaten hala nasıl banko gözüyle bakılıyor anlamıyorum. yanındaki tolga'dan extra bir şey yapmıyor yani. aynı seviyede sadece ismi ve frikikleri var. yaşından iyice yavaşlamış artık.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 GS de yedek kadro. Cavanda - Yeni stoper 1 - Yeni stoper 2 - Yeni sol bek - Yeni Ön libero - Yeni forvet eksikti :(
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Gs transferi kapatmadi mi ya ? Ben tolga ve eren 11 oyuncusu olarak alindi diye biliyorum Yedek adama 2m euro garanti yıllık verilmez sanırım
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 forvetin iyi olacak abi. kısacaksan başka yerden kıs ama adam gibi forvet al yani. galatasaray'ın forveti umut eren falan olmamalı. baros olmalı lukunku olmalı ljsdkhfs
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Besiktasın alamadıgı her kupanın atlayamadıgı her turun otomatik olarak 'zaten sallamadık cunku x' diye gecistirilmesi harika. Aslında sadece besiktasın degil turkiyenin genel sorunu. Karsındaki kupayı elinden almıssa tebrik et ve devam et.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Takımından yılda 600k alan adama as kadroya da alsan 2 milyon verilmez zaten. Verilmeyene göre bakarsak ohoo yani :D Golde pek ofsayt görmedim ben tekrar tekrar izlememe rağmen, ama verilmeyen penaltı ceza sahasında elle oynayan beşiktaşlılar heralde. Hayır madem fantazi yapıp alınmayan, alınma ihtimali olan adamları yazıcaz biz de gönlümüze göre yazdık işte :) Tolga'ya zaten beyaz zenci, sahada basmadık yer bırakmaz demişlerdi, öyle olursa Selçuk'u tamamlar dedik ama o performansı verir mi bilmiyorum, çok tanıdığım adam değil. Selçuk bu seneyi götürür de seneye artık iyice tökezler. Defans hala problemli.
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Aptala anlatır gibi yazalım: yenileri geçiyoruz çünkü kafa bulandırıyor kapasite olmayınca: q7 - gg -adriano -rodolfo - sosa ( han 100% kadroya katılacak stoper ve forveti yazmıyoruz ) hangisi gs de direk oynamaz bu adamların. yedeklerle çıktı şte takım yenildiler de . Gs nin düşünmesi gereken de bu yan yedek adamlar senin gs den daha iyi performans sergiledi muzlarayı es geiyorm adam hep iyi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Evet abi ya efsane bir genetik özellik oluştu bjk de. Başarızlığa yav şöyle oldu böyle oldu ağlaması. 10 yılda bir gelen başarıyı da görmemiş gibi kutlamaları :D
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ne alaka bjk taraftarı sevinmek için sevmedik felsefesiyle büyümüş bi kitle
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Beşiktaş a santrfor lazım belli oldu. Bizim santrfor, Fener'in TD eksigi var. Eksigini kim daha kaliteli tamamlarsa şampiyonlugu alır gibi.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 DoubleW said: Aptala anlatır gibi yazalım: yenileri geçiyoruz çünkü kafa bulandırıyor kapasite olmayınca: q7 - gg -adriano -rodolfo - sosa ( han 100% kadroya katılacak stoper ve forveti yazmıyoruz ) hangisi gs de direk oynamaz bu adamların. yedeklerle çıktı şte takım yenildiler de . Gs nin düşünmesi gereken de bu yan yedek adamlar senin gs den daha iyi performans sergiledi muzlarayı es geiyorm adam hep iyi. Sosa oynamaz :P Kötü adam olduğu için değil, o bölgede Sneijder olduğu için :)
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bjk fb arasından geçer lig, hani forvet alınmasa da olurdu sadece lig olsaydı ama şl devreye girince muhakkak cenkten daha iyi bir forvet şart. Stoper zaten eksik yani 2 stoperin var muhakkak alacaklar kaçış yok sayı olarak eksik
Öne çıkan mesajlar