Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ya niye seyrediyorsunuz, seyretmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ilber hoca azarlamış sizinkini sdf http://www.haberler.com/ilber-ortayli-canli-yayinda-unlu-sunucuyu-sana-8707472-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 erhan'da sinirlendirip duruyor hocayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 erhan egosunu sisirmekten baska birsey yapmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ben başını kaçırdım programın ya izlemiyorum şu an, komple izlerim sonra. da erhan zaten biraz patavatsız bir insan, kimle hangi üslupta ve tonda konuşacağını ayırt etmeyen, salak salak laf arasına dalan biri. bardakçı ile yaptıkları programın etkisi muhtemelen. bu programa da ilber hocayla beraber çağrılması hoş olmamıştır tahmin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 deniz satar ı kim getirmişse güzel getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Didem Arslan Yilmaz, soru sormayi filan bilmiyor. Sadece sansasyona yonelik soru kaliplari kullaniyor. Haliyle Ilber Hoca tokatladi kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ya birde konuşan adamın sözünü niye kesersin? sorduğun veya araya girdiğin konuda bir halt olsa... dün kazım mirşanın hulki cevizoğlu ile eski bir programını dinliyorum laf lafı açtı adam bir dip not veriyor, önemli, "Tomris, Kiros ile savaşırken ilk önce türklerden yardım istemedi, sonra kaybedince yardım..." dedi, hulki araya girdi bla bla bla konu piç oldu ben evde küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 vivavale said: Feamer said: Nevşin Mengü seyredemiyorum, ses tonu, mimikler falan çok fena... Abi ben kapiliyorum ona ya haber saati aciyorum mute alip hatunu izliyorum of şunu gördümde harbi iğrenç bir karı oda ya. hani ne yapmaya çalıştığıda belli değil samimi anlatmaya mı çalışıyo yoksa kendinden bişeyler katmaya mı çalışıyo gerizekalı bi hal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Nevşin tam bir gürbüz. Didem de jölelinin kadın versiyonu. Deniz'in de 2. resminde pipisi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 CNN TURK'ten ayrılıp HaberTürk'e geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Suark said: trt izlemeyenler nası belli https://www.google.com/search?q=deniz+satar&espv=2&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOwcz__LPOAhUjKcAKHUIUAi0Q_AUIBigB http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2016/06/27/deniz-satar-guzelligiyle-buyuluyor--1598225.jpg http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2016/06/27/deniz-satar-guzelligiyle-buyuluyor--1598223.jpg ayrı başlık açmayı hakediyor. hergün izlemeden geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yalarum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 eski yengeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Fransuxa said: vivavale said: Feamer said: Nevşin Mengü seyredemiyorum, ses tonu, mimikler falan çok fena... Abi ben kapiliyorum ona ya haber saati aciyorum mute alip hatunu izliyorum of şunu gördümde harbi iğrenç bir karı oda ya. hani ne yapmaya çalıştığıda belli değil samimi anlatmaya mı çalışıyo yoksa kendinden bişeyler katmaya mı çalışıyo gerizekalı bi hal ben buradaki yorumumu geri alıyorum, talihsiz bir açıklama olmuş :) kandırılmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 başlık çok sapıyor ama olsun https://www.youtube.com/watch?v=8XmCce7X6Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 sabonis said: ince diil zaten çok, kaslı, kalınımtırak :D hele bazı fotolarda baya saçma çıkıyor, mesela: T H I C C C C C C C of be of beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bu ne be 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 tek bir didem bilirim o da soydandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 çok çok iri değil gibi, http://i.internethaber.com/files/2017/1/4/1744198/1744198_0_1483522927VLTrI.jpg birde mayolu foto var bunun gibi onu koymayalım şimdi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 sen çoğul musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 nevsin kutuk gibin di fotoraflarinda ironwoman misali..yani yan yana dursak o bana birsey yapacakmis gibi diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Bence guzel kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 nevşin için ölürüm ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 belli bir acidan makyajli belli bir sac kesimiyle filan hos cikiyor..onun disinda ruh hali uyusuyorsa denenmesi gereken hatun..bana ters bu spor yapacagin atlayacagim kosacagim filan tipi ..bayiltir beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar