Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kz su foruma gore gayet yeterli de iste mekanik klavyeler konusuyo
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 istemem yan cebime koyculuk
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bi sen biliyon eş , gerisi çaşıt zaten
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kız ferdi özbeğenden dilek taşı twitlemiş lan. AHAHUSAHUDAS
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Madcat said: kız ferdi özbeğenden dilek taşı twitlemiş lan. AHAHUSAHUDAS ahsduashudsag sesli güldüm lan
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 italyanca konuşa konuşa gelse formun %90 ı takılır peşine. evlileri ayrı tutuyorum.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Grego said: bi sen biliyon eş , gerisi çaşıt zaten Tabi ki ben bilcem lan
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: feverfeverray said: kız bir italyan'a göre bayaaa güzel. Bu arada dogru minaya bakiyosam annen cidden 60 gostermiyo Ağzımda ne varsa ekranda şu an haha
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Juicy miydi. Ciguli miydi.. Gi ile başlıyordu :( Ulan haftaya evleniyoruz adını unuttum. Gerdek anında ciseppe dicem kıza suratıma sıçacak vingtor olmadığım için igrenmek zorunda kalıcam.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Vingthor said: yıldız tilbenin gençliği. stella tilbe :D
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: Madcat said: kız ferdi özbeğenden dilek taşı twitlemiş lan. AHAHUSAHUDAS ahsduashudsag sesli güldüm lan as bayrakları.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 olum atıcaksan at ne naz yapıyon ya
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sadece dilek taşı değil kaybedenler klubünden dilek taşı tivitlemiş. op naptın sen bu kıza
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: Fistan said: özelden yazdım lan at parayı özcan özcan ne abi sahne adı
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Fistan said: olum atıcaksan at ne naz yapıyon ya isim soyisim bilgisi yanlış diyor
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 MasterHapLo said: http://pbs-0.twimg.com/media/CbhpOs-W8AU170G.jpg:small neyini begendiniz bunun sabahat tuncel terk. Adam ignorelamakta yanlis yapmamis. Standart bir kadıköy akşamında en az 50 tane bu kızdan görüyorsun lan. eu pasaportuna yazık, biraz avrupalıya benzeseymiş keşke. bildiğin tunceli'den bu kız.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 MasterHapLo said: http://pbs-0.twimg.com/media/CbhpOs-W8AU170G.jpg:small neyini begendiniz bunun sabahat tuncel terk. Adam ignorelamakta yanlis yapmamis. ışıktan o, kasap reyonu etkisi yapmış...
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Feamer said: MasterHapLo said: http://pbs-0.twimg.com/media/CbhpOs-W8AU170G.jpg:small neyini begendiniz bunun sabahat tuncel terk. Adam ignorelamakta yanlis yapmamis. ışıktan o, kasap reyonu etkisi yapmış... kızın elindeki molotof mu?
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 hai una mappa? mi sono perso nei tuoi occhi... diyip, sırıtıyoruz. (dişler çirkinse çok sırıtmayın) sonra complimenti alla mamma. diyip göz *kıps*tırıyorsunuz ve ceketi sırta atıp oradan uzaklaşıyorsunuz. kız kaçanı kovalayan tip olduğundan %95 ihtimalle arkanızdan gelecek. IBAN ı buraya mı yazıyorduk?
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 İdil Üner'in Selim Sesler'le birlikte kayıt yaptığını bu kızdan öğrenmem.. https://www.youtube.com/watch?v=0JW2y66-ZBs&sns Logtrig kız senin yüzünden her yıl istanbula gelip birlikte takıldığınız mekanlara falan gidiyormuş. Yazıktır bi buluş et bu iş olmaz de en azından. Yüzyüze görüşmeden kapatamazsınız bu defteri. Belki o da ben neyin saplantısını yaptım diye kendisiyle yüzleşecek falan. Ama sen bi git romaya.
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 aşık veysel falan da paylaşmış, yazık kıza üzüldüm şindi ya.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Juicy miydi. Ciguli miydi.. Gi ile başlıyordu :( Ulan haftaya evleniyoruz adını unuttum. Gerdek anında ciseppe dicem kıza suratıma sıçacak vingtor olmadığım için igrenmek zorunda kalıcam. benim olayım bele sıçmak abi sen beni yanlış anlamışsın. diğerlerinde yokum.
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Gencler bazen cok acaip bos bos islerle urasiyonuz. Valla.
Öne çıkan mesajlar