feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yanlış bilmişsin o zamansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 barbu said: feverfeverray said: barbu said: Fever ne ara resim koydun da şişko olduğun çıktı. Link. ben koymadım abi. bulup koydular :D (link koymuştum daha doğrusu onu da foruma yabıştırmışlar) twitterımda vardır aç bak oraya Baktim simdi. Bariz 10 ozel mesaj gelmistir sana yazan minimum. Patiyi biliyorsam boyle biri benim. eğer konuştuğun biri varsa mutluluklar dilerim eğer konuştuğun biri yoksa mutluluklar dilemem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Feamer said: Kadın, bu tür meselelere toplu konut taksitine temelden girmiş gibi yaklaşıyor, geliyor maketten seçiyor, basıyor imzayı ödemeye başlıyor. erkek ise üç kağıtçı müteahhit gibi "en birinci sınıf malzemeyi kullanacam, mermerler falan hep italyan olacak" diye veriyor gazı, kadın ise hiç bakmıyor kimdir bu müteahhit yapar mı, yapamaz mı, yeterliliği var mı... veya erkek hiç boş vaatlerde bulunmuyor, öyle güzel yere temeli atıyor ki, kadın "benim evim buradan olmalı!" diye müşteri oluyor, ve önüne öyle bir taksit listesi konuyor ki, her halde parkeleri tik ağacından yapacaklar diye düşünüyor... ve kadın gün saymaya başlıyor, "benimde modern bir sitede, şehrin merkezine yakın, lüks bir evim olacak." diye sevimli,sevimli dolaşıyor. erkek ise yatan taksitleri inşaata laiki ile harcamadığı için projenin sonlarına doğru "şu şantiye bi yıkılsa da kaçsam şuradan" diye dolaşmaya başlıyor, kadın ise şantiyeye gidip gelip, "ne oldu bizim ev, ne oldu daire?" diye ısrarla sorular soruyor. sonuç olarak inşaat çökse de veya tapon bir şekilde bitse de müşteri mağdur oluyor, iş bilmez müteahhit ise ya kaçıyor yada bir şekilde cezasını çekiyor. bu yüzden verdiğin paranın yanması sorun olacaksa veya bu çeşit riskler size zevk vermiyorsa, böyle projelere girerken iyi araştırmak gereklidir, sonra tüketici mahkemesi bile sizin davanıza bakmaz... arada bunu alıntılayın, foruma kız geldi diye 3 sayfa konuyu konuşup 15 sayfa gamer girl olur mu diye yol yapıp nabız yoklamayın. @op karşim updateleri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ginaly sen o kadar guzel giris yapamazsin. Kandirma bizi. 0ne idi o. Yetersizliginle basbasa kal lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yalnız adam minibüs aldı, italyan kızdan mesaj geldi. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kilo sorarak hiç yoklamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: yanlış bilmişsin o zamansa Yaz diyedir. Patideki aclari kucumsememek lazjm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 0ne olsa feray foruma yazmazdı pmlere harcadığı vakitten ötürü.Nerde forumun gerçek erkeği ya özledik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 @barbu, ah kardişim 0ne gibi olmak ne mümkün. fakat sanayide kriko altında can verdi bursanın yağız delikanlısı :( anısını yaşatmak düşer bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 hah hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kızlara dair ne öğrendiysem 0ne dan öğrendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ayrıca millet aceba bu kız mı lan? Triplerindeyken 0ne 300. mesajını yazıyordu özelden.Adam forumdan kokularını alabiliyordu heyt be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 zegnanın evde kişi gözetmeksizin kızlara sırayla yürümeye kalktıydı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Gerçek erkek olm işte. Sonuca odaklı hiçbir şey yıldırmıyor adamı. Bastığı yer testosteron kokuyor hımınıms. Ancak taklit ederiz yani o denli erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 senko said: Kızlara dair ne öğrendiysem 0ne dan öğrendim... ondan boyle oldun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Kilo sorarak hiç yoklamayın niye? gayet net oluyor söylemiyorsa şişman+çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 fistan'ın adını bilsem de keşke stalklasam ya. çok fena merak uyandırıyor yakışıklılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 fistanın ters psikoloji taktiği işe yarıyor helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 paticik fb grubundan stalklıcam adını versenize fistanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Demirbağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ginaly said: @barbu, ah kardişim 0ne gibi olmak ne mümkün. fakat sanayide kriko altında can verdi bursanın yağız delikanlısı :( anısını yaşatmak düşer bize. harbi mi lan adam steamde en son 226 gün önce görülmüş :S http://steamcommunity.com/id/Plus0n1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 alişte niye söylüyon adamın adını ya gitti bitti kırdınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 o senin zevksizliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar