Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan kız ve obsesyon hakkında

logtrig

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

feverfeverray said:

barbu said:

Fever ne ara resim koydun da şişko olduğun çıktı. Link.

ben koymadım abi. bulup koydular :D (link koymuştum daha doğrusu onu da foruma yabıştırmışlar)

twitterımda vardır aç bak oraya

Baktim simdi. Bariz 10 ozel mesaj gelmistir sana yazan minimum. Patiyi biliyorsam boyle

biri benim.
eğer konuştuğun biri varsa mutluluklar dilerim
eğer konuştuğun biri yoksa mutluluklar dilemem
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

Kadın, bu tür meselelere toplu konut taksitine temelden girmiş gibi yaklaşıyor, geliyor maketten seçiyor, basıyor imzayı ödemeye başlıyor.

erkek ise üç kağıtçı müteahhit gibi "en birinci sınıf malzemeyi kullanacam, mermerler falan hep italyan olacak" diye veriyor gazı, kadın ise hiç bakmıyor kimdir bu müteahhit yapar mı, yapamaz mı, yeterliliği var mı...

veya erkek hiç boş vaatlerde bulunmuyor, öyle güzel yere temeli atıyor ki, kadın "benim evim buradan olmalı!" diye müşteri oluyor, ve önüne öyle bir taksit listesi konuyor ki, her halde parkeleri tik ağacından yapacaklar diye düşünüyor...

ve kadın gün saymaya başlıyor, "benimde modern bir sitede, şehrin merkezine yakın, lüks bir evim olacak." diye sevimli,sevimli dolaşıyor.

erkek ise yatan taksitleri inşaata laiki ile harcamadığı için projenin sonlarına doğru "şu şantiye bi yıkılsa da kaçsam şuradan" diye dolaşmaya başlıyor, kadın ise şantiyeye gidip gelip, "ne oldu bizim ev, ne oldu daire?" diye ısrarla sorular soruyor.

sonuç olarak inşaat çökse de veya tapon bir şekilde bitse de müşteri mağdur oluyor, iş bilmez müteahhit ise ya kaçıyor yada bir şekilde cezasını çekiyor.

bu yüzden verdiğin paranın yanması sorun olacaksa veya bu çeşit riskler size zevk vermiyorsa, böyle projelere girerken iyi araştırmak gereklidir, sonra tüketici mahkemesi bile sizin davanıza bakmaz...

arada bunu alıntılayın, foruma kız geldi diye 3 sayfa konuyu konuşup 15 sayfa gamer girl olur mu diye yol yapıp nabız yoklamayın.

@op karşim updateleri bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...