Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan kız ve obsesyon hakkında

logtrig

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

herkes çirkin olabilir.

.

çirkinlik farklı bir durum, nasıl güzele artı özellikleri için "güzel" diyorsak, çirkin içinde eksi belirtmeliyiz diye düşünüyorum

fiziksel deformasyon,
uyumsuzluk,
genel insan standartları haricinde vücut hatları...

falan gibi bir durum yoksa bir kişiye çirkin dememiz için bir gerekçe yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

işte vücut hatları falan kişinin zevkine göre değişen şeyler. herkesin harbi çirkin diyebileceği kadınlar var ok. ben şişkoyum mesela, ama bana çirkinsin sen diyen pek çıkmıyo. fistan fln diyo ok. sebahat tuncel ve beni yanyana koyduğunda fistan bile karar değiştirebilir bence. gibi gibi.

bu arada vücut dedik, tess holliday var. aşşşırı şişman. ve ben o hatunu çok beğeniyorum yüzü müzü çok güzel. kocası da yakışıklı adam şindi, o da beğenmiş demek ki.

çirkinlik güzellik acayip değişken şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Gamer girl'den beklentiler sıralanmış sayfalarca. Gamer girl sonra kendi beklentilerini söyleyince Kezban, feminiks, vs oluyor.

Tam istediğim görüntüye sahip olsun konusuna değinmiyorum bile.

That said, kimse bık bık yapmasın, Raid de yapılıyor, yemek te, leveling de yapılıyor temizlik de. Tecrübeyle sabittir, hepsine vakit bulamayan bence gerizekalıdır. Hele pleb gibi kolof molof oynuyorsa hiiiiç konuşmasın. Mal gibi günde 10 saat wow oynuyorumdur. Dışarı da çıkıyorum, ev işlerini de yapıyorum..

Denge şart.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...