kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Laorx said: bitaksi sonrasi arkadasa gelen msg http://i.imgur.com/8mBAtZa.png çok tatlıymış bu kıyamam
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben kendi tarafımı kısaca özetleyip, gideyim zaten vaktim yok. başlık açma amacım derdimi anlatıp, tepkime ortak olunmasını beklemek falan değildi. bilgi almak amaçlıydı. tepkili olduğum bir durum değil zaten ben yıllardır taksi ile seyahat ediyorum istanbulda. istanbulda yaşayan adamlar bilir yani her türlüsü ile denk geliyorsun öyle yada böyle. müslümbördün dediğinden rahatsız olmayacak kadar geliştirdim kendimi bu ülkede. sosyal medyanın durumunu görüyorsunuz işte. her çomarın dediğini ciddiye alıp içimize dert edecek olsak iki gün hayatta kalamayız. adamı şikayet etmemin nedeni bana öyle dedi, şöyle dedi değil. bu adam yoldan geçen taksici değil. bizim bölgemizde 3 tane taksi durağı var. bu duraklar bizim semtlerimize hizmet veriyor. eşim, dostum, iş arkadaşlarım hepsi bu duraklardan araç çağırıyorlar. bu adam bana bu rahatlığı gösterebiliyorsa. benim anama bacıma kendi hayat görüşünden çıkarak "hayırsız" diyebiliyorsa bu adamın aracına yarın bir eşin dostum alkollü binse veya etekle binse bu adamın yapabileceklerinin sınırı yok. laf atmaktan tut, tacize kadar yolu var. bu köpeklerin kadına karşı tutumları belli sonuçta. benim yegane şikayet sebebim bu. benim yaşadığım bölgedeki taksi duraklarında barınmaması. silktirsin gitsin fatihte veya her neresi ise kendi yaşam tarzına müsanıp kendi gibi insanların fink attığı yerde çalışsın. burası Yeniköy millet süper minilerle, alkollü dolaşıyor. yaşam tarzı böyle genel olarak. zaten bu güne kadar nasıl hayatta kalmış bu tarafta ben anlamadım, her yer Karadenizli, gözünün üstünde kaşın var desen silahı çekip vuruyorlar hiç böyle müslümbördlere de tahammüleri yoktur ama yeni büyük ihtimal herif ilk defa gördüm ben de. sonuç itibariyle ben şikayet ederek konuyla ilgili üstüme düşeni yapmaktan yanayım. şikayet ciddiye alınmış, taşak malzemesi olmuş, alay etmişler falan taksicinin dedikleri ne kadar germiyorsa o durumda beni germiyor. böyle adamların yanına kalması beni üzer, iki gün sonra birini daha kötü mağdur ederse üzer ama ben üstüme düşeni yapmıştım der vicdan mastürbasyonumu yaparım. aranızda olan ılıklara üzülüyorum bu arada. sırf çoğunluk karşı tarafta korkusunda o kadar ılımışsınız ki ananıza bacınıza bir şey yapsalar tepki görmemek için taciz eden adamın kalabalık tarafına geçip "ama gerçekten öyle giyinmeseymiş" diyeceksiniz az kalmış. analar neler doğuruyor işte. ılımışlığın böylesi. gönlümden geçen adamın en azından bir uyarı alarak kulağının çekilmesidir. zaten duraktaki adamların çoğunu tanıyorum, ağzına sıçacaklarına eminim. adamı belki atmazlar ama strike 1 olarak hanesine en azından yazılmış olur. balayından dönünce kaymakamlığa da dilekçeyi veriyorum. paşa gönülleri bir şey yapmak isterse yaparlar, yapmazlarsa o adamın yapabileceği her türlü şeye ortak olduklarının göstergesidir. işe yarar yaşamaz bilinmez. bu ülke şartlarında benim elimden gelen budur. ps. bu tarafta bi taksi, uber falan olmuyor. araç yok yani. bu bölgenin araçlarının 90% ı çok iyi. dincisi de var, akplisi de ama kimse kendi fikrini zikrini başkasına dert etmez. "abi sen de haklısın" der geçer. 3 yılda gördüğüm en büyük saygısızlıkları benim hatuna kısa mesafe diye ağlamışlıklarıdır. ki her gün 2-3 defa taksiye biniyorum desem 1000 seyahat eder yani. oradan tümevarım yapın işte. ülkedenin normali bu tip adamlar olabilir ama bu bölgenin anormali. benim derdim benim yaşadığım bölgede barınmaması başka bir şey değil. büyülü değnekle türkiyeyi değiştirme hayallerim yok.
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sakin ol bro! anladık seni. take it easy! bunun dışında: 1- asla şöför yanına oturmayın. Asla oturmam. 2- bitaksi kullanın, durak dibinde olsanız bile
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ya pardon da adam fikrini belirtmiş. Aynı şeyi Avrupa'da söylese kimse gözünü kırpmaz, yav he he veya cahil bu diyip geçer. Bir de adamı sözleri üzerinden tecavüzcü ilan etmen inanılmazmış. Adam yobaz olabilir de ne tarz bir yerde ne şekil terbiyeyle yetiştirildiği tartışmaya açık. Her yobaz işidçi değil sonuçta, eğitim sisteminin leş gibi olduğu bizim ülkede renk renk, boy boy, seviye seviye yobaz var. Benim anladığım laf senin significant other'ına dokunduğu için artmış hassasiyet gösteriyorsun.
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Abi adam fikrini belirtmiş de işi o değil ki öyle çotank diye söylenecek şeyler de değil yani arada bi samimiyet olur arkadaşın olur falan hadi lisan-ı münasiple söylersin de böylesi öeh yani. Yolda kız arkadaşın/eşin le yürürken adamın birinin seni çevirip günah la böyle gezmek. Bu karıdan saha hayır gelmez demesinden farksız bir olay.
kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 avrupa'da hastalıklı düşüncelerin "eki eki cahil bu" deyip geçiştirildiğini hiç zannetmiyorum.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 adam parası karşılığı aldığı bir hizmetten memnuniyetsizliğini düzenleyici kuruluşa belirtebilir, sıkıntı yok; ama somut bir olay olmadığı için somut bir sonuç da beklememek lazım. sonuçta bir kişinin sözüne karşılık başka birinin sözü olacak ortada. en iyi durum senaryosu alacağı bir ihtar karşılığında şöför böyle lakayt muhabbetlere girmemesi gerektiğini anlar.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 İki gün sonra eşine etek giydi diye orospu diye bahsederse suratına karşı fikirlere saygıyı öğretirsin. Fikir belirtmekle hakaret etmek farklı şeyler. Kimse kimsenin eşine içki içiyor diye hayırsız, beş para etmez diyemez. Ki direkt özne odaklı konuşma. Genele yönelik değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Taksiciler yurt dışında calistigi gibi calissa saygı duyarım yoksa saygı duymam.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 herkes cicek cocukmus gercekten, somut hareket yok viyviy. ornek versek de simdi isi 'sizin baciniza kariniza yapsalar olur mu' seviyesine getirdi oluruz eeh.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 adam böyle böyle dedi dediğin için vatandaşlıktan atmalarını mı bekliyorsun? nasıl bir sonuç bekliyorsun anlamadım. bımgıl dedi diyecek, o da yo demedim diyecek. ne yapak şimdi?
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yav bunların başındaki adam çıkıp diyor bunu, "kız mıdır kadın mıdır bilemem" diyor http://www.youtube.com/watch?v=_cKbVD9o_CA Ha adamın şikayet edilmesi tamam güzel de huun belirtmiş zaten, ihtar verecekler en fazla şikayetler birikmediyse
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ya abi sinirlenmekte cok haklisin da, densiz herif iste "ben laf olsun diye oyle dedim" diyecek gecistirecek. ki o da is taksiciyi sorgulama raddesine gelirse. gelecegini sanmiyorum pek, yeni turkiye cunku.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bıngıl uzun uzun yazmış anlatmış, neyini anlayamadınız ki, şikayetim sonucunda işinden olsun, istanbuldan köyüne dönsün, İDAAAAĞĞĞM diye bi beklentisi yok ki herifin. Doğru olan şikayette bulunmaktı, bulundu. Şikayet merciinin de bu adamı ikaz etmesi ya da başka bir yaptırımda bulunması doğru hareket olacaktır, orası olur mu olmaz mı bilemem demiş zaten bıngıl da. O kadar da kötü değil artık şikayet kabul eden yerler, ikaz edilir büyük ihtimal, zaten durak da tanıdıkmış ordakiler de bi kulağını çekerler. İyi yapmışsın bıngıl.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ya bi de "öyle dedi diye taciz edeceği ne belli" diyenler çok tatlı. 3 yıl etmez belki, 4. yıl eder. bu etmezse aynı kumaş olan başka bir arkadaşı eder. "içkili yerden karı alınmaz" cümlesini anası değil babası değil arkadaşı değil, müşteri olan hiç tanımadığı insana blörp diye söyleyen adam yahu, yarın "ohş karanlıkta içkili karı bindi arabama" diye kaşı gözü oynayacak işte. periler ülkesinden mi yazıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bingil hakli sikayet etmesi de olagan olan ama o durumda ben olsaydim sikayet mi edeyim ettigi laf yuzunden burnunu elinemi vereyim diye dusunurdum cunku ettigi lafla bunu gayet hak etmis. Hos dugun oncesi bulasmamakla iyi etmissin abi. Bas sikayeti gec abi.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kimi kimi şikayet ediyorsun abi. şu görüşte 10 milyon insna vardır memlekette. kaldı ki senin en büyük hatan düğün müğün adama cevap vermek olmuş. o da yüz bulup yardırmış işte normal bir şey gibi. çünkü ona göre normal olan o. ha bu adam eminimki etek giyenlere tecavüz edilebilir kafasındadır. ama şikayetten sonuç çıkmaz. dövsen ayrı bi bela. bu tarz yaşam formlarıyla birlikte nefes aldığımızı bilerek devam etmek gerekiyor hayata. adamı şikayet etsen ben öyle bir şey demedim götünden uyduruyor alkolik herif şişe şişe alkolle geziyordu dese nolacak dsf. sen ilk anda kendine hakim olarak yapman gerekeni yapmışsın zaten. gerisi fantezi olur.
Öne çıkan mesajlar