k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 hayrettin kumbara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 benim yükselenim at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ne demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bana kiz diyenler olmus. Degilim. Mina da eglenceli saglam bi kanka. Ya simdi birak bu kanka ayaklarini alttan kiza yaziyosundur diyicekler icin de sorun bakalim kendi kiz arkadasim icin dogum gununde nasi bisey yapmisim. Citayi aya cektim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Sakin ol şampiyon, yürüyebilirsin sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 olun pordakal kiz degil baya erkek. yurumeyin sakin. kiz olsa ben citlatirdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 14 senedir sitedeyim bi allahin kulu dogumgunumu kutlamadi, bu ne is lan gari giza hemen topic acmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bende portakal kız ama utangaç bir kız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 portakal kiz kesin bilgi. minyon, tatli. baska bisi diyemem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ilgi isteyenler için ağlama topiği olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 @dasaa Yapsana kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Hadi hadi tamam iyi ki doğdun vingthor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aile aracı topikine volvo öneren minyon kız mı olur lan bu da sadece ilk postlara minor stalkingle görülüyor. profesyonel arkadaşlar ilgilenebilirlerse sevinirim. premium üyeler için açılan spreadsheet te, böyle kritik bilgileri barındırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi ona da ben onerdim volvo. kocccaman bi aile kursak volvo alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 @remus: abi su konuda bi kac kelamim olacak 1- badakizm 2- yurtdisindayim, hicligin orta yerinde. 3- cirkinim, ole bole degil. harbi cirkinim amk. 4- saglam loserim. elimi attigim dal kurur. insan iliskilerim falan da kotu. olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 adhjahsdahuahau grego çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Dassaaaam bak. Sacma trollemelerini ve iki mesajdan birinde yaptigin tum dunyanin yuku utsundeymis gibi gosterdigin dramalari al ve uzaklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasaaa said: @remus: abi su konuda bi kac kelamim olacak 1- badakizm 2- yurtdisindayim, hicligin orta yerinde. 3- cirkinim, ole bole degil. harbi cirkinim amk. 4- saglam loserim. elimi attigim dal kurur. insan iliskilerim falan da kotu. olmaz yani. 2,3,4 varsa 1 nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 lan olm ne self pitymiş bitmedi gitti yıllardır. biz okumaktan sıkıldık sen tekrar etmekten sıkılmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Portakalında gönlü var gibi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Remus said: dasaaa said: @remus: abi su konuda bi kac kelamim olacak 1- badakizm 2- yurtdisindayim, hicligin orta yerinde. 3- cirkinim, ole bole degil. harbi cirkinim amk. 4- saglam loserim. elimi attigim dal kurur. insan iliskilerim falan da kotu. olmaz yani. 2,3,4 varsa 1 nasıl oluyor? abi bire inanirsan digerleri canini acitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Remus said: Portakalında gönlü var gibi aslında. oyle mi dersin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: Dassaaaam bak. Sacma trollemelerini ve iki mesajdan birinde yaptigin tum dunyanin yuku utsundeymis gibi gosterdigin dramalari al ve uzaklas belli mi olur gün gelir bende senin dogum gününü kutlarim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasaaa said: Remus said: Portakalında gönlü var gibi aslında. oyle mi dersin! O dasaaa kıvama geliyor, tabi editledi son mesajı. gören gördü orda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: Bana kiz diyenler olmus. Degilim. Mina da eglenceli saglam bi kanka. Ya simdi birak bu kanka ayaklarini alttan kiza yaziyosundur diyicekler icin de sorun bakalim kendi kiz arkadasim icin dogum gununde nasi bisey yapmisim. Citayi aya cektim resmen. şu iğrençliği yapmak istemiyorum ama, yaygın jargon itibarı ile kız olmamak, kadın olmamak manasına gelmiyor, bildiğiniz üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar