yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Ne kadar yatırım mesela, yatırdıgımız kaç ay gidiyor bi de işte onu soruyorum zaten :D
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Basladim kosmaya :D Ilk km uctum, a ne guzelmis kosmak mesafeleri yutuyorum sanki heehoo derken cok fena kesildim birden ehueh. Cigerlerim kuculmus resmen yahu, eskiden balon gibi gogusumu sisirirdim derin nefes alirken simdi girmiyo hava resmen Neyse bi 4km hareketliligim oldu 25dk.da. Yarisi yuruyustur. Yarina kaslarim kesmezse tekrar cikicam
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kasların kopsa da çık ilk 4 5 gün. her çıkmadığında resetleniyo çünkü
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 benim öyle oluyo abi. ilk gün çıkıp, diğer gün of ağrım var diyip çıkmadığımda daha çok ağrıyo sdf. her gün çıkıyorum o yüzden ağrımıyo artık bi yerim
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 beyler ben de sigarayı bırakalı 24 gün falan oldu gym'de hafif hafif tempolarımı arttırmaya çalışıyorum ama 10la koşmaya başladığım an nabız 180e vuruyo bir dakika sonra falan. nasıl ayarlıyoruz bunu ?
µh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 monoscope said: beyler ben de sigarayı bırakalı 24 gün falan oldu gym'de hafif hafif tempolarımı arttırmaya çalışıyorum ama 10la koşmaya başladığım an nabız 180e vuruyo bir dakika sonra falan. nasıl ayarlıyoruz bunu ? 10 maraton hizi zaten abi. 210 dan yasini cikar sonra 3/4 ile carp, hedefin o nabiz olsun. gerekirse hizli yuruyus ile de baslayabilirsin 6-7de onemli olan nabiz. 1 ay sonra cok daha gule oynaya yaparsin zaten, o zaman hizlanirsin
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 137 çıkıyo abi 137 ye nasıl hedef koyayım koşarken :/ 7 hızda 3-4 derece de eğim katıyorum 140 150 arası bir nabız yakalıyorum
µh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 140-150 arasi iyi iste abi 7den ak git
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bir de nefes almayı öğrenemedim, onu öğrensem mesela baktım 155 olmuş derin nefes alıp veriyorum hemen nabız geliyo aşağı doğru. müzik dinlerken mesela hiç nefes kontrol yapamıyorum hatta müzikte gaza geliyorum falan hayal kurmaya başlıyorum 160 165 falan oluyo :D
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Burundan nefes alma koşarken
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 feverfeverray said: benim öyle oluyo abi. ilk gün çıkıp, diğer gün of ağrım var diyip çıkmadığımda daha çok ağrıyo sdf. her gün çıkıyorum o yüzden ağrımıyo artık bi yerim 48 saat civarı maksimuma çıkıyor zaten o ağrı, normal yani
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 sanssizsansli said: Burundan nefes alma koşarken Burundan alip agizdan verme olayi sehir efsanesi mi yav?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Evet. Bir maraton koşucusu bir de milli bir atletten duyduğumda ikna olmuştum. Sonra uyguladım doğruymuş ak
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben oyle yaptigimda cok daha rahat kosuyorum abi. normalde ya sadece burnumdan ya da agzimdan nefes alip veririm cunku. ikisini birden kullanamiyorum ama spordayken o cok rahat oluyor?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ya şöyle bir açıklamada yapmıştı tabi. Şimdi normal şartlarda rğitimsiz olan kişilerin nefes alması ciğerken eğitimli nefesler diyafram nefesi alıyor. Nefesin makbulü diyafram biliyorsun, dolayısıyla insanları diyaframdan almaya teşvik edebilmek için uzun vadeli düşünerek burundan al ağızdan ver deniyor. Tabi çoğu insanda bu özellik ve sabır olmadığı için sıradan ya da kısa dönemli koşucularda eldekini en iyi kullananilmek ve nefes düzensizliği yaşamamasını sağlamak amacıyla ağızdan al ağızdan ver diyor. Öbür türlü hem diyaframa hem ciğere düzesiz hava girdi çıktısı hem nabzı hem de performansı etkiliyor. Ve toparlabilmesi çok daha uzun sürüyor. Dalak şişiyor falan filan. Siz kısacası ağızdan alıp vermeyi alışkanlık edinin. Öbür türlüsünü beceremeyip nefes yetersizliği yaşarsınız sonra bööö diye üzülmeyin.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Googleda kapsamsiz bi arama yaptim, hem agiz hem burundan alcan, alirken gobegini yukari kaldirip verirken asagi salcaksin bu arada omuzlar ve bel dik/sabit olcak gibi bisi diyor
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 koşmaktan vazgeçerim daha iyi abi o ne.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Lap diye koşma yuru ve tempoyu arttır. Ayrıca çokta faydası olur nefesin falan açılıyor.
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 hem ağızdan hem burundan nefes alamazsınız ki. ben şeyi de anlamıyorum artistik jimnastikte zemin hareketleri yapanlar göğüslerini şişiriyorlar falan, e hani diyafram? hani o2 kapasitesi hede hödö?
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Neden alamayasın. Nefes alma işini ağız veya burun yapmıyor ki, onlar sadece nefesin geçtiği delikler. Gayet de alınıyor ikisinden aynı anda
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben full kusuyorum. salı günleri 1 saat cumartesileri 2 saat halısaha yapıyorum son 2 aydır. o maçlarda annesiz gibi koşuyorum ama kusma musma yok ama geberiyorum. ama caddebostan sahile çıkıp 10 dakka koşunca kusuyorum. bu nedir bu?
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Futbolda adrenalin tutuyordur seni Tempoyu azalt sahilde koşarken
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bende ne zaman 2 3 kmlık yokuş tırmansam sonunda kusuyorum nabız çok yukselince hele ki 1 saat içinde ymek yediysem tamam gitti
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 birde o boğazda biriken tükürük.. yutmaya çalışınca kusuyorum tükürmek en mantıklısı
Öne çıkan mesajlar