ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 KillJoy said: senko said: telefonlara çıkmış 43232 tane not alma application'ı efficent değil çünkü... whatsapp kadar hızlı ve pratik değil hangimiz yakın arkadaşa,sevgiliye ya da gruba saçma bişiler yazmadık, telefon numarası olur, adres olur.. ve hangimiz teldeki fotoyu nete koymak için, ya da tamtersini yapmak için amaan kim maille uğraşacak diyip vazgeçmedik google keep'ten falan nasıl daha pratik?
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 keep'i yeni kurdum daha, evernote'tan taşınma çabasındayım da, özellikle basit şekilde foto aktarmak için pc-telefon arası nasıl işliyor google keepte bilmiorm. daha kurcalamadım. en azından foto olmasa da video + ses kaydı açısından whatsapp kullanışlı baya
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 nese abi adam nasil rahat ediyorsa oyle yapsin daha efektif yontemleri soyledik iste.
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Buna benzer bişeyi face de görmüştüm arak değildir inşallah diyecem de arak değilse de kötü karar veremedim şimdi :)
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Nasıl kurgu bu mesaj amk öyle yüzsüz varmıdır lan 1 tane daha alabilirmiyiz diyen sdşflk
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi tamam ben atlattım. duygusal patidaşlarım benim :(
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ya olum lamer misin adam gibi not app'i kullan. beni bloklasana sen. not defteri yapiim seni.
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://susanaduenas.files.wordpress.com/2016/05/kid-crying-interview.gif?w=648
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 tam o cocuk gibiyim nasılsın diye sorsa biri
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 haci mesela loser olunca bu gibi hikayeler falan hic uzmuyor. bakip hmm ok, olabiliyor boyle seyler. iyi fikirmis ha. adam negatifi pozitife cevirmis diyip devam ediyorum sadece.. aferin kardsim. iyi yontem bulmussun
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hangimiz lsoer değiliz ki arada winner oluyoruz sadece dsf
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi bir loserin en buyuk drami zaten jager gibi winner adamin "hangimiz loser degiliz ki bilader" muhabbeti yapmasidir.
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 SEN DE LOSERSAN KENDIMI SEVICEM HAYVAN
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 yeni bir drama thread i doğmuş, sevinemedim :(
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 senko said: lan! gitburdan! sdfaw o da looser lan bakma ayı olduguna. kızlar oyle ayı gibi kaslı erkeğe bayılmıyormuş canlı örneği adam asdfgh
Öne çıkan mesajlar