ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 KillJoy said: senko said: telefonlara çıkmış 43232 tane not alma application'ı efficent değil çünkü... whatsapp kadar hızlı ve pratik değil hangimiz yakın arkadaşa,sevgiliye ya da gruba saçma bişiler yazmadık, telefon numarası olur, adres olur.. ve hangimiz teldeki fotoyu nete koymak için, ya da tamtersini yapmak için amaan kim maille uğraşacak diyip vazgeçmedik google keep'ten falan nasıl daha pratik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 keep'i yeni kurdum daha, evernote'tan taşınma çabasındayım da, özellikle basit şekilde foto aktarmak için pc-telefon arası nasıl işliyor google keepte bilmiorm. daha kurcalamadım. en azından foto olmasa da video + ses kaydı açısından whatsapp kullanışlı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 nese abi adam nasil rahat ediyorsa oyle yapsin daha efektif yontemleri soyledik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 sana kizmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Buna benzer bişeyi face de görmüştüm arak değildir inşallah diyecem de arak değilse de kötü karar veremedim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 :( şuna benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Nasıl kurgu bu mesaj amk öyle yüzsüz varmıdır lan 1 tane daha alabilirmiyiz diyen sdşflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 cok acikli ya thread :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 OP intihar etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi tamam ben atlattım. duygusal patidaşlarım benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ya olum lamer misin adam gibi not app'i kullan. beni bloklasana sen. not defteri yapiim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://susanaduenas.files.wordpress.com/2016/05/kid-crying-interview.gif?w=648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Bu gif beni hep üzüyor yhaaa ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 tam o cocuk gibiyim nasılsın diye sorsa biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 nasılsın fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 biz seni oyle de seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 :D :D :D :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 haci mesela loser olunca bu gibi hikayeler falan hic uzmuyor. bakip hmm ok, olabiliyor boyle seyler. iyi fikirmis ha. adam negatifi pozitife cevirmis diyip devam ediyorum sadece.. aferin kardsim. iyi yontem bulmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hangimiz lsoer değiliz ki arada winner oluyoruz sadece dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 lan! gitburdan! sdfaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi bir loserin en buyuk drami zaten jager gibi winner adamin "hangimiz loser degiliz ki bilader" muhabbeti yapmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 SEN DE LOSERSAN KENDIMI SEVICEM HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 yeni bir drama thread i doğmuş, sevinemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 senko said: lan! gitburdan! sdfaw o da looser lan bakma ayı olduguna. kızlar oyle ayı gibi kaslı erkeğe bayılmıyormuş canlı örneği adam asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar