Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth - Sorceress

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://assets.blabbermouth.net.s3.amazonaws.com/media/opethsorceressfinalcd.jpg

30 Eylülde çıkıyor.

http://www.bbc.co.uk/programmes/b07m44p3

1:27:40 da Sorceress parçası var.

O eski Opeth yok artık. Growlları özletiyor Mikael ama fena değil şarkı ben sevdim yine de.
Mesaj tarihi:
abi o değilde bu ne güzel programmış böyle

önce opeth'in yeni albumunden şarkı çalıp üstüne gojira giriyo

bu şekilde takip ettiğiniz podcast falan var mı ya djent, prog metal tarzı ?
Mesaj tarihi:
Ooo. 15-20 yas arasi en cok dinledigim gruptur muhtemelen. Dinlemeyeli de bi 5 yil gecti sanirim. Kapak guzel olmus, umarim ciktiginda maziye dondurur. Baya fanlariydim, iki ya da uc kez canli izlemistim
Mesaj tarihi:
sen çok boşlamışsın. arada bir kaç albüm var otur açığı kapat. değişti biraz tarzları.

deliverance beklememek lazım. biz lisedeyken de abi morningrisedaki tarzlarına neden dönmüyorlar falan derdik. değişimi biraz kabul etmek lazım.
Mesaj tarihi:
8 album vardi ben yogun dinlerken. Blackwater park favorimdi. Sadece son iki albumlerini cok dinlemedim onlar da 2011-2014'de cikmislar zati
Ilk 4 album bi degsik guzel kafalardaydi. Blackwater 5mis. Damnation cok farkli ama gene guzeldi. Deliv.ile ghost rev.i de gene severdim farklilasmaya baslamislarsa da. Watershed'i az dinledim sonraki iki albumu hic hatirlamiyorum iste. Orta karar bisilerdi diye aklimda kalmis
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
heritage ve pale communion opeth sevgimi öldürmüştü.

sorceress inanılmaz iyi bir single. loop'a almıştım.

bu yeni şarkı ilk dinleyişte çok "meh" geldi. sırf lyric video yapmak için yapılmış gibi. vasat bir harvest gibi.

bu albüm için ümitliyim. tarif ederken eski albümleri tarif etmişti. umarım range var, heavy var derken heavy dediği sorceress değildir.

yine dedelere homage'ı kısmazlarsa 3rd strike olur, silerim opeth'i spotify'ımdan sdfdfh.
Mesaj tarihi:
arcane said:

heritage ve pale communion opeth sevgimi öldürmüştü.

sorceress inanılmaz iyi bir single. loop'a almıştım.

bu yeni şarkı ilk dinleyişte çok "meh" geldi. sırf lyric video yapmak için yapılmış gibi. vasat bir harvest gibi.

bu albüm için ümitliyim. tarif ederken eski albümleri tarif etmişti. umarım range var, heavy var derken heavy dediği sorceress değildir.

yine dedelere homage'ı kısmazlarsa 3rd strike olur, silerim opeth'i spotify'ımdan sdfdfh.

albüm düştü bu arada. önceki iki albümden bir farkı yok. aynı riffler, aynı armoniler, aynı prodüksiyon.
Mesaj tarihi:
harbi mi. off. :(

watershed 2008'de çıkmış. porcupine tree de albüm yapmıyor. ne yapsam steven wilson'ın solo işlerine mi bakiim.

senelerdir yeri doldurulamayan bir açlık var. aynı türde müzik yapan tonla grup var, çok çok iyiler dahil. ama aynı sound ile yapan yok. anlatabildim mi. bi ekol vardı orada. tadı başkaydı.
  • Yeni Oluştur...