BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 http://assets.blabbermouth.net.s3.amazonaws.com/media/opethsorceressfinalcd.jpg 30 Eylülde çıkıyor. http://www.bbc.co.uk/programmes/b07m44p3 1:27:40 da Sorceress parçası var. O eski Opeth yok artık. Growlları özletiyor Mikael ama fena değil şarkı ben sevdim yine de.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 dinleyemedim :( dinledim eyvallah beğendim ben gayet. yeni opeth bu seviyorum ben yeni opethi.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Sol alttaki play tuşuna bastın mı? Opeth facebook sayfasında biri driveından paylaşmış ondan da bakabilirsiniz. Buraya koymayayım şimdi korsana giriyor o.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 abi o değilde bu ne güzel programmış böyle önce opeth'in yeni albumunden şarkı çalıp üstüne gojira giriyo bu şekilde takip ettiğiniz podcast falan var mı ya djent, prog metal tarzı ?
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Umarım geçen albümde olduğu gibi albümün en zayıf şarkılarından birini yayınlamışlardır gene ilk olarak.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ooo. 15-20 yas arasi en cok dinledigim gruptur muhtemelen. Dinlemeyeli de bi 5 yil gecti sanirim. Kapak guzel olmus, umarim ciktiginda maziye dondurur. Baya fanlariydim, iki ya da uc kez canli izlemistim
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 sen çok boşlamışsın. arada bir kaç albüm var otur açığı kapat. değişti biraz tarzları. deliverance beklememek lazım. biz lisedeyken de abi morningrisedaki tarzlarına neden dönmüyorlar falan derdik. değişimi biraz kabul etmek lazım.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 8 album vardi ben yogun dinlerken. Blackwater park favorimdi. Sadece son iki albumlerini cok dinlemedim onlar da 2011-2014'de cikmislar zati Ilk 4 album bi degsik guzel kafalardaydi. Blackwater 5mis. Damnation cok farkli ama gene guzeldi. Deliv.ile ghost rev.i de gene severdim farklilasmaya baslamislarsa da. Watershed'i az dinledim sonraki iki albumu hic hatirlamiyorum iste. Orta karar bisilerdi diye aklimda kalmis
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 kapak guzelmis. bakalim. senelerdir eski sarkilari dinleyip duruyoruz.
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Bana ending credits tarzi sarkilari varsa solesenize, sertleri kafam pek kaldirmiyo
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Albümden yeni şarkı. https://www.youtube.com/watch?v=Kfpnwk-DXrA
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 heritage ve pale communion opeth sevgimi öldürmüştü. sorceress inanılmaz iyi bir single. loop'a almıştım. bu yeni şarkı ilk dinleyişte çok "meh" geldi. sırf lyric video yapmak için yapılmış gibi. vasat bir harvest gibi. bu albüm için ümitliyim. tarif ederken eski albümleri tarif etmişti. umarım range var, heavy var derken heavy dediği sorceress değildir. yine dedelere homage'ı kısmazlarsa 3rd strike olur, silerim opeth'i spotify'ımdan sdfdfh.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Tamamen katiliyorum sana. Nerede Still Life, nerede bunlar...
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Fistan said: opeth var mı lan hala şu
Slint Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 arcane said: heritage ve pale communion opeth sevgimi öldürmüştü. sorceress inanılmaz iyi bir single. loop'a almıştım. bu yeni şarkı ilk dinleyişte çok "meh" geldi. sırf lyric video yapmak için yapılmış gibi. vasat bir harvest gibi. bu albüm için ümitliyim. tarif ederken eski albümleri tarif etmişti. umarım range var, heavy var derken heavy dediği sorceress değildir. yine dedelere homage'ı kısmazlarsa 3rd strike olur, silerim opeth'i spotify'ımdan sdfdfh. albüm düştü bu arada. önceki iki albümden bir farkı yok. aynı riffler, aynı armoniler, aynı prodüksiyon.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 harbi mi. off. :( watershed 2008'de çıkmış. porcupine tree de albüm yapmıyor. ne yapsam steven wilson'ın solo işlerine mi bakiim. senelerdir yeri doldurulamayan bir açlık var. aynı türde müzik yapan tonla grup var, çok çok iyiler dahil. ama aynı sound ile yapan yok. anlatabildim mi. bi ekol vardı orada. tadı başkaydı.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 hala arada açıp dinleyesim geliyor ama ghost reveries'den sonraki albümleri bir türlü böyle içim dolu dolu severek dinleyemedim
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ben hepsini seviyordum sonra adama bir orta yaş krizi geldi. keşke üstü açık spor araba alsaymış. oroyin gibi alıştırdı senelerce. artık bize yok.
Öne çıkan mesajlar