Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Beyaz yakalıyız ama memnunum yaptığım işten, fakülteye girerken hayal ettiğimi yapıyorum. Mutluyum yani. Kendi büromun başındayken daha kötüydüm, mutsuzdum. Hep avukat kendi başına çalışmalı derler ama kendi başına giremeyeceğin, yapamayacağın işler var kendin onlarca avukat çalıştıran patron olmazsan. Sevdiğin işi yapmak olayı en iyisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Ben is istiyorum. Bi de blue card. Yine mail geldi red yemisim sirketin tekinden. Amk c de corba ve tl1 yazmis kac adam bulacaksınız da beni daha gorusmeden reddettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 alpha beta testing yap, fake cvler doldur at ne istiyorlar anlarsin. birine alman ismi yaz birine 5 yil tecrube yaz vs. birine phd'yi bitirmis yaz birine msc yaz. bak bakalim kimler gorusmeye cagriliyor. ugrasmak istemiyorum diyorsan internetten cv bulup at mail adresini degistirip canim mercimek corbasi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 GERGE said: Beyaz yakalıyız ama memnunum yaptığım işten, fakülteye girerken hayal ettiğimi yapıyorum. Mutluyum yani. Kendi büromun başındayken daha kötüydüm, mutsuzdum. Hep avukat kendi başına çalışmalı derler ama kendi başına giremeyeceğin, yapamayacağın işler var kendin onlarca avukat çalıştıran patron olmazsan. Sevdiğin işi yapmak olayı en iyisi ya. İstanbul'a mı geldin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 senko okulu bitir gel kuzeye relocate edelim seni, bitsin bu cile =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 edelim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: Yoo sperm içip sütyen giyiyor bir de wannabeleri dolandırıp falcılık yapıyor ahahha bunu görmemiştim ne güzel özetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ufak bir düzeltme yapayım tarot astroloji vb. inanmak için wannabe olmaya gerek yok. basitçe gerizekalı olmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sdasfasfas noyan ve sequo yu barındıramadık ya. iyi oluyordu bu iki dangoz, renk katıyordu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 komunitenin en buyuk basarilarindan biri olabilir bunlar pls bi de anhora var barindirmadigimiz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 tiLi said: para mevzusu olmasa napardım de onu yap -alan watts guzel lafmisda dusundum hayali bile olmayan adam olunca napcan gidip evde 10cmden duvara mi bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Black-ice said: ufak bir düzeltme yapayım tarot astroloji vb. inanmak için wannabe olmaya gerek yok. basitçe gerizekalı olmanız yeterli. aynen boyle, tarot sdjfnadnfiasndioa islamdan bile daha sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abartma sen de istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 senin tarotuna laf gelince sorun oldu galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 yoo, senin islamına daha saçma dedik diye mi bozuldun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 carpilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Black-ice said: ufak bir düzeltme yapayım tarot astroloji vb. inanmak için wannabe olmaya gerek yok. basitçe gerizekalı olmanız yeterli. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: yoo, senin islamına daha saçma dedik diye mi bozuldun yoksa? Uff resmen ffa donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Giovanni said: GERGE said: Beyaz yakalıyız ama memnunum yaptığım işten, fakülteye girerken hayal ettiğimi yapıyorum. Mutluyum yani. Kendi büromun başındayken daha kötüydüm, mutsuzdum. Hep avukat kendi başına çalışmalı derler ama kendi başına giremeyeceğin, yapamayacağın işler var kendin onlarca avukat çalıştıran patron olmazsan. Sevdiğin işi yapmak olayı en iyisi ya. İstanbul'a mı geldin abi? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 bi süre sonra bu arayışları bırakıyorsun, sadece huzur arıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: sdasfasfas noyan ve sequo yu barındıramadık ya. iyi oluyordu bu iki dangoz, renk katıyordu foruma. sen varsın ya olm, sen de baya renk katıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Says 100 adamdan whatsapp grubu kuran adam ahahhasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 couples whatsapp gruplarında ne kadar alpha olduğuma validation aramıyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Grego said: couples whatsapp gruplarında ne kadar alpha olduğuma validation aramıyorum en azından. https://media.tenor.com/images/303a86814b295a12571845417a559068/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar