Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Bu hewalde kalma hem pekekeli hem fetöcü Bende kalmasin sende mi kalsin lan, Adi: sipeys Yas: 28 Boy: filinta Sac: yok Deve: bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Esh said: Merhaba, Dovmeci benim , makinalar ve ampuller yerinde duruyo. Adam kiza gitmis yalan soyluyo inanmayin Bira da ismarlamaz. Capkinliga geldim kusadasina, emekli almanci teyze kandirip almanyaya goccem Bi bira olmus 15 lira nereye ismarliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 NOYZURADA KALSANA REYİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Wishmaster said: Abi benim kadın anam taa Aralık 2015'te bana 4 kavanoz reçel bıraktı. Birini birkaç sabah kahvaltıda kullanabildim o kadar. O yüzden zahmet etmesin valide hanım :D Ayrıca beyler lütfen rahat olun, sıska erkeklerle ilgilenmiyorum :P yağlı lor (kaşar loru da derler) alıp reçeli onun üstüne basacaksın.O şekilde yiyeceksin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 O da millettin evine barkına kerkinmiyo mu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Adamın yaşam stili o. Artık evi geçtim bacımıza kızımıza kerkinmesin yeter. @Peregrin. Oha. Kusura kalma günahına girdik mümin kardeşim. İnşaallah alkol tüketmek suretiyle birlikte, kendimizi affettireceğiz. Duayla kal, selametle yürü. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Yalan söylüyor inanma. Hırsız falan. Huyu böyle bu herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 kalbimizi mi caldi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Rıdvan yalan ya, kesin uyduruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hattok said: NOYZURADA KALSANA REYİS Enerjini tavan yaptırır hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Perşembe akşam 8'de La Puerta diyelim mi o halde? Kimler katılabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Aceace said: hattok said: NOYZURADA KALSANA REYİS Enerjini tavan yaptırır hem. eleman ingame purchase sunuyor ..3 gold a lvl up deneyimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar